Aşk İlişkileri Bana git dedi napmam lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eşimle tartıştım bana annenin evine git dedi artı annemi arayıp ya gelin kızını alın ya da ben onu yollayacam dedi napmam lazım Güncellemeler+1 yıl Ailem başka şehirde bu arada. Bana git dedi napmam lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Vanessa-_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Meraklıysan sen git ananın evine de 0 34 Yorumla Soran +1 yıl Öyle dedim zaten, ben niye gidiyorum dedim ayrıca benim annem uzakta onun annesi 15 dk uzaklıkta o gitsin Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Daha o evrimini tamamlayamamış nerden buldun Yorumla Soran +1 yıl O beni buldu ya ben nerden bileyim böyle olacağını ağlamaktan midem ağrıyor artık Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Gözümü açtın her kavga ettiğinizde böyle mi yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Evet her kavgada böyle yapıyor git falan diyor ben de gidemiyorum aileme bile söyleyemiyorum Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Ben eve almazdım onu annenin evine git derdim eşyalarını hazırlar verirdim eline Yorumla Soran +1 yıl İşte napayım ya yaşım küçük güvendim evlendim yanımda olur dedim sonuç böyle Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Seni kaybetmekten korkmuyor Yorumla Soran +1 yıl Yok hiç Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Şu alttaki abazaya inanma Yorumla Soran +1 yıl O da sürekli mesaja gel diyor ben burada ağlıyorum o diyor mesaj Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Amacı belli zaten. kocana evden git yarın boşanma davası açalım de numara yap seni kaybetmekten korksun sen böyle yapmaya devam edersen o hep böyle davranacak Yorumla Soran +1 yıl İnanır mısın kabul eder Yorumla Soran +1 yıl Boşanmayı Yorumla Soran +1 yıl Korkmuyor beni kaybetmekten Yorumla Soran +1 yıl En çok kendime üzülüyorum yazık ettim gençliğime Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Çünkü seni hiç kaybetmedi biraz sesin çıksın ya evden çık git de yarın boşanma davasını acarsin de çok yüz vermişsin Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Nasıl tanıştınız kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl Ben 21 yaşındayım o 30 yaşında Yorumla Soran +1 yıl Evet ben hiç gitmedim de evden hep cepte görüyor beni Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Bunu biraz değiştirsen Yorumla Soran +1 yıl Napmam lazım sence Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Eşyalarını topla git biraz özlesin seni Yorumla Soran +1 yıl Özlemez umursamaz aramaz sormaz boşanmayı da kabul eder olacak olanlar bunlar Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Offf daha önce denedin mi bunu Yorumla Soran +1 yıl Hayır denemedim Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Sana hiç şiddet uyguladı mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır ama bugün işte dedi ya kendimi gebertcem ya da seni Yorumla Soran +1 yıl İlk kez böyle bişey duydum ağzından Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Sen bilirsin artık ısrar etmek istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Yarın iyice düşünüp gideceğim teşekkür ederim Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Gitmeyeceksin... Yorumla Soran +1 yıl Gitcem Yorumla Soran +1 yıl Gitmem gerek beni istemeyen birinin yanında durmam çok hata Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Meraklıysan sen git ananın evine de
Öyle dedim zaten, ben niye gidiyorum dedim ayrıca benim annem uzakta onun annesi 15 dk uzaklıkta o gitsin
Daha o evrimini tamamlayamamış nerden buldun
O beni buldu ya ben nerden bileyim böyle olacağını ağlamaktan midem ağrıyor artık
Gözümü açtın her kavga ettiğinizde böyle mi yapıyor
Evet her kavgada böyle yapıyor git falan diyor ben de gidemiyorum aileme bile söyleyemiyorum
Ben eve almazdım onu annenin evine git derdim eşyalarını hazırlar verirdim eline
İşte napayım ya yaşım küçük güvendim evlendim yanımda olur dedim sonuç böyle
Seni kaybetmekten korkmuyor
Yok hiç
Şu alttaki abazaya inanma
O da sürekli mesaja gel diyor ben burada ağlıyorum o diyor mesaj
Amacı belli zaten.
kocana evden git yarın boşanma davası açalım de numara yap seni kaybetmekten korksun sen böyle yapmaya devam edersen o hep böyle davranacak
İnanır mısın kabul eder
Boşanmayı
Korkmuyor beni kaybetmekten
En çok kendime üzülüyorum yazık ettim gençliğime
Çünkü seni hiç kaybetmedi biraz sesin çıksın ya evden çık git de yarın boşanma davasını acarsin de çok yüz vermişsin
Nasıl tanıştınız kaç yaşındasın
Ben 21 yaşındayım o 30 yaşında
Evet ben hiç gitmedim de evden hep cepte görüyor beni
Bunu biraz değiştirsen
Napmam lazım sence
Eşyalarını topla git biraz özlesin seni
Özlemez umursamaz aramaz sormaz boşanmayı da kabul eder olacak olanlar bunlar
Offf daha önce denedin mi bunu
Hayır denemedim
Sana hiç şiddet uyguladı mı
Hayır ama bugün işte dedi ya kendimi gebertcem ya da seni
İlk kez böyle bişey duydum ağzından