Sevgilim pavyona gidicem dedi gitme dedim arkadaslarim giderse giderim dedi tartistik ne yapmaliyim?

Ufak tefek tartismalarimiz haricinde guzel giden bir iliskim vardi dun gece arkadaslariyla ictigini ogrendim bunu sorun etmiyodum daha sonra ben eve gidicek diye beklerken dedi ki ben pavyona gidicem sacmalama felan dedim daha once de gittim ne var bunda dedi cok sinirli bir insandir ustune gitmeye gelemez hemde kafasi guzel diye ustune de gidemedim sonra dedim ki gidersen beni sil her yerden hicbi sekilde bir daha bana ulasma sonra bir sure sonra mesaj atti ben cok kotuyum gidemiyorum kusucam yoksa diye gitmemesine icten ice sevindim ama git gidince iyilesirsin dedim gitmedi eve dondu ama cidden kotulestigini hissettim gitmemesinin benle alakali oldugunu dusunmuyorum gece uyuyamadim yazdim uyku girmedi gozume diye sabah aramis uyanir uyanmaz konustuk biraz ama bana hala israrla giderim yaparim ne varmis pavyonda diyo evlerimiz biraz uzak bazen gel diyodum para yok su an diyodu bende dedim ki bugun ben gel deyince para yok pavyon karilarina para var felan o da dedi ben odemiyorum hesabi arkadas oduyo ayrica o zamanlar calismiyodum felan yazmadim cevap ama kendimi zor tutuyorum tamam ozur dilerim gidebilirsin dememek icin onu kaybetmek istemiyorum o kadar laf ettikten sonra gururuma da yediremiyorum ne yapmaliyim arkadaslar acil bir yol gosterin
Sevgilim pavyona gidicem dedi gitme dedim arkadaslarim giderse giderim dedi tartistik ne yapmaliyim?