Karşısına çıkmalı mıyım?

Bundan tam 4 yıl önceydi. fake bir hesap açmıştım takılırken biri beni ekledi konuşmaya başladık yaklaşık 7 ay ben ona fake olduğumu söyleyemedim başta eğlence üstüne olduğu için söylemedim ama zaman geçtikçe ona aşık oldum daha sonra fake olduğunu söylemek zorunda kaldım. aradan 2 sene geçti.2014ün Ocak ayında unutamadığım için gene bir fake hesap açtım haftasında benden etkilendi. öbürüne bu kadar aşıktı nasıl buna da böyle hemen aşık oldu dedim. Hatta bir sırrı vardı bunu bu hesapta da söyledi 3 ay konuştuk deli divane gibi aşık oldu. ben gene söyledim fake olduğunu zaten anladığını ama bir umut beklediğini söyledi. hayatınu mahfettiğimi falan söyledi. benim kim olduğumu bulmuş beni babamla tehdit etti küfürler savurdu. zaten çok egoist bir insan iyice pislikleşti. buluşalım senle yatmak istiyorum ben gibi iğrenç iğrenç kelimeye kullandı. ben 108 kiloda bir insandım kendimi çirkin buluyordum. sırf bu çocuk için 6 ayda 58 kiloya düştüm görenler birce akalaya benzetiyor güzel oldum evet karşısına kendim olarak çıkmak istiyorum ama benden nefret ediyor aynı şekilde bende ondan. ciddi manada canının yandığını söyleyip canımın içine etti 4 seneme dönüp artık tövbe ediyorum. Hiçbir şekilde yaptığımı savunmuyorum fakat karşına çıkmam gerektiğini düşünüyorum bunu yapmalı mıyım?
Karşısına çıkmalı mıyım?