Ona ben adım atmalı mıyım?

beni sevmiyordu ama ben çok aşıktım. Peşinde bile koştum sayılır bir kız olmama rağmen. Beni öpüyordu görüntülü arıyordu arkadaşları ile tanıştırıyordu ama sevgili olamıyorduk. Yeterince sevmiyorum demişti bana. Yedek gibiydim onun için. Ama çok sevdim. En son aramalarına dönmedim mesajlarına cevap vermedim dayanamayıp açtığımda da ona senden vaz geçtim dedim. İş yerime geldi aşagı in dedi git istemiyorum uzatma dedim. Kararla gel diyince gittim. seni sevmiyorum demek için gelmiş. Bunun için mi geldin ben sizayen bunu anlamıyor muyum çıktım işte hayatından arama bir daha beni yazma bırak unutayım seni vs vs yaptımAllah’a havale ediyorum seni dedim vs. Baya dolmuştum sinirliydim. O gün birbirimizi her yerden sildik. Ama ben 2 ay sonra dayanamayıp yazdım. seni görmem gerek vs anında Aradı. Görüntülü aramak istediğimi söyledim işte kapattık görüntülü aradık ne oldu vs yaptı hiç dedim bir sebebi olmalı dedi sebebini biliyorsun bence dedim. Öyle kapattık telefonları. Çok özlemiştim yanlış mı yapmışım.

Ona ben adım atmalı mıyım?