Shdhnahds diye gülen kızların benimle aynı olgunluğu taşıdığını mı düşünüyorsunuz? Ya da Starbucks'ta fotoğraf çekip Instagram'da takipçi kasan 15-20 yaş ergenlerin olgunluğu benimkine sizce denk mi?
Ya şöyle ki ben kendimden yola çıkarak düşündüm açıkçası ama herkes aynı değil de dedim. Yani kız sana göre küçük o kesin. Ama karakterini sen bilirsin açısından söyledim. Benim 17 yaşımın şu an ki 17 yaşlarla alakası yoktu açıkçası. Doğruya doğru yani. Haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onun sevdiği şeylerle ilgilen adım atabilirsin
Ya benim flörtte sorunum yok kanka. Acaba diyorum sadece
Ne kadar yaş farkı var ki?
24-17
Kızlar erkeklerden daha çabuk gelişir düşünce açısından. Biraz daha zaman sonra yerine oturur diye düşünüyorum tabi herkes aynı olmuyor ama.
Shdhnahds diye gülen kızların benimle aynı olgunluğu taşıdığını mı düşünüyorsunuz?
Ya da Starbucks'ta fotoğraf çekip Instagram'da takipçi kasan 15-20 yaş ergenlerin olgunluğu benimkine sizce denk mi?
Kendi kendinizi yüceltmek için girmediğiniz kalıp yok tebrikler.
Ya şöyle ki ben kendimden yola çıkarak düşündüm açıkçası ama herkes aynı değil de dedim. Yani kız sana göre küçük o kesin. Ama karakterini sen bilirsin açısından söyledim. Benim 17 yaşımın şu an ki 17 yaşlarla alakası yoktu açıkçası. Doğruya doğru yani. Haklısın
Sadece görüşte bulundum neden böyle sinirlendin ki şimdi bende erkekler kötü diyip herkesi aynı kalıba mı koyayım?
Soru sormuşsun ve kötü bir yorumda da bulunmadım bu neyin saldırganlığı bu mu olgunluk
Beni birileriyle kıyaslamanıza tahammül edemedim.
Oraya yazdığınız gibi ben bir Erkeğim.
Burada hiçbir kıyaslama yok kim nasıl anlamak isterse neyse
Senden büyükse atma
17-24 ben büyüğüm