Ona karşı bir adım atmalı mıyım?

1. 5 aydır bir iş yerinde çalışıyorum ve iş yerinde birine çok garip duygular hissediyorum hatta ilk karşılaştığımız 3 dkk da bir lavaboya girme bahanesiyle kliniğe bakıp geçiyordu, o zaman çok şaşırmıştım çoğu elemanla samimi ama benle Günaydın afiyet olsun gibi cümleler kuruyor sadece ve bana. Karşı çekingen gibi bazen ben ona bakıyorum birden o bana bakıyor utanıp kafamı. Çeviriyorum sürekli koridor da sağda solda birden karşı karşıya geliyoruz hatta 5 ay önce falcıya gitmiştim fala inanma derler ama bana yazın bir işe gireceksin evleneceğin insan agustos ayında karşına çıkacak bilgisayar başında böyle oturuyor demişti kendi en alt katta bilgisayar başında muhasebe kısmında çalışıyor adında e r n harfleri var demişti gerçekten adında soyadında bu harfler de var aklıma geldi Bi an şaşırdım neysee :)) ona karşı böyle çok garip hissediyorum Bi bağ var gibi gözlerim onu arıyor işte sanki o da benden çekiniyor gibi bana karşı garip geliyor gibi instagramını buldum 100 gibi bir takipçisi var çok kendi halinde arkadaşlarm ekle diyor ama yapamam ne yapsam bilmiyorum?
Ona karşı bir adım atmalı mıyım?