Bir beyefendi var. Seneler önce bir vakıfta tanıştık korona sürecinde. Yüz yüze görüşme fırsatımız olmadı hiç ama onlineda görürdük birbirimizi. Numara ve sosyal medyamız var birbirimizde esasen. Kendisi mezuniyet fotoğraflarımı tebrikle beraber nadir de olsa özel günlerde yazmaya başladı. Anneler günümü kutlamaya ve sonrasında aklıma geldiniz diye ara ara yazmaya başladı. Fakat ben bunun bir adım olup olmadigini anlayamadım. Yaklaşık bir yıl sonra kendisine aklıma geldiğini söyleyip mesaj attım ve mesajıma çok sevindiğinden bahsetti. Uzun uzadıya konuştuk. Sizce ona adım attigimi anladı mı? Veyahut bana karşı farklı bir adımı oldu mu? Bu durum hep kafamı kurcalayip durdu, soramam da pat diye. Ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normalde sana mesaj atmaktan çekinen (Ters bir tepki ve kötü bir söz söylemenden çekinmiş olabilir) fakat özel günlerini bahane ederek sana mesaj atan bir adam. Evet, onun sana yoğun bir ilgisi var. Onu pat diye sıkıştırma, sohbetini arttır. Hatta reelde de görüş, sohbet et. Sonra ne yapacağına karar verirsin.
Beni çalıştığı kuruma da davet etti son konuşmamızda. Ortak zevklerimizin olduğu bir kurum. Bu bir isaret olabilir mi?
Sana karşı yoğun ilgisi var. Yavaş yavaş planlı bir şekilde senin hayatına dahil olmak istiyor.
Bunun bir kibarlık veyahut arkadaşlık olmadığını nasıl anlarım peki? Her erkek aynı değil sonuçta
Reeldeki sohbet ilerlediğinde gerçek niyetini dile getirecektir.
Tesekkurlerr
Ah şu kadınlar, neden her şeyi ince ince düşünürsünüz.. Bence anlamaz. Kalite farkı aslında. O yazmış sen yazmışsın vesaire. Kötü bir şey düşüneceğini düşünmüyorum
Yaklaşık bir sene sonra anladım bana ilgisi olabileceğini. Hep nezaketen yazdığını düşünürdüm.( Aslında yazmasını gerektirecek herhangi bir iletişimimiz yoktu)
Peki bu ilgi seni korkutuyor mu?
Hayır. Sadece bana karşı kibar davranıyor, arkadaş gibi görüyordur zannettim. Sanırım kendini çok yetiştirdiği için bana bakmaz diye düşündüm
Sana neden bakmasın ki? Bence ritmi bozma
Hayatında biri olabileceğini düşündüm
Diyorum ya ritmi bozma. Hayatında biri varsa zaten çıkar ortaya. Ritmi ne arttır ne de azalt. Bu tonda devam et
Biraz araştırdım yokmuş. Peki o bana yazmaya başlar mi sence bundan cesaret alarak
Yani zaten yazmaya başlarsa görüşürsünüz diye düşünüyorum
Umarım. Onunla görüşmeyi çok isterim
Mesajında dahi içindeki heyecanı görmek mümkün, heyecanın azalmaması dileğiyle :)
Sen bekarsan adam da bekarsa yaz gitsin en fazla ne kaybedicen
Çok beyefendi ve iyi aile çocuğu. Ayrıca kaliteli kendini yetiştirmiş biri. Onunla iletişimimiz kopsun istemem
Dostum Şu an ki iletişim sana zarar veriyor. Kaybedersende ıyı olur merak etme!!! İçinde kalmasın konus ya da ilgi göster oda gösterirse devamı gelir
Aklıma geldiniz diye yazıp muhabbet açtım zaten. Saatlerce de konuşmayı devam ettirdim. Anlamış olmalı
Bir daha yap bir kaç gün sonra
Gene cacık olmazsa o zaman bosverrısın
Tamam da zaten yaptım. Şu an onda değil mi sıra?
Bak zamanında sen anlamamışsın öyle düşün! Oda insan sende! Aynısı bana da oldu bende anlamadım. Öyle gitti
Ama kıymetli birisiniz dedim. Umarım meşgul etmedim seni dedim. Asla, seninle konuşmaktan keyif alıyorum falan dedi, çok mutlu olduğunu söyledi mesaj atmamdan
Ya son kez baska zaman da at gitsin birsey kaybetmezsin aklında da kalmaz yahu! Ben seni düşünüyorum saf!
Anladım. Yani iki sene boyunca hep kopuk bif şekilde iletişumimiz oldu. Bazen hikayelerine cevap verdim. Saanirim dediğini yapacağım
Yap tabi yoksa içinde kalır kalmasın içinde ya kes at ya devam et😊
Yani önemli birisin dedim. Seninle konuşmak benim de hoşuma gidiyor dedim. Aslında daha ne diyebilirim bilemiyorum. Beni calistigi vakfa davet etti ama işte şu an şehir dışındayım.
Yav sıkıldım yorum yazmaktan özele gel ıkı akıl vercem sonra git. Ah kuzum ah hiç mi askı memnu ızlemedım bihter behlulu asık ettırdı be asık!