Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl ikna edebilirim
Abisinin ismi yiğitcan eski sevgilimin ismi yiğit başka isim öneriyorum kabul etmiyor 4 gün önce öğrendik cinsiyeti inşallah kız olur diyr hala dua ediyorum doktor %90 erkek dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir yol bulursun kendince ama ben kendi doğurdum bebeğe eşim bile işim vermeye hakkı yoktur benim için yani öyle
Eski sevgioini unutamayip şimdi yeni isim olannisim ile ona eski sevgilim diye mi sesleneceksin ne kadar acayip veantik dışı bir soru
Anlamadım çok karışık yazmışsınız
Eski sevgilinin ismi olsa ne olur birisi ile tanıştığında aaaa eski sevgilinin ismi diyemi aklına geliyor hemen
Ömür boyu çocupuma eski sevgilimin ismi ile seslenmek istemiyorum
Hshshsus çok saçma birseydesin sanır unutamadın
Aldatmıştı eski sevgilim istemiyorum
Hala unutamamişsın sen boş yapma
10 yıl geçmiş üstünden
Ama unutamamişsın sorun orada
Karın çocuğuna eski sevgilisinin ismini koysa ne hisserdin? Bunu öğrenme ihtimali de var yani
İhtimallari geç şimdi sen unutsam zaten ortak karar verilir çocuğa isim konulur sen eski sevgilinin isminden korkmuşsun sorun orada
Ayol istemiyorum gerek yok çocuğuma neden geçmişte kalan birisinin adını vereyim? Seskendikçe küfür edeyim?
Yıllar sonra dellendim bak
Hshshshs sen hiç unutamamışsın ki
Eşine şöyle öyle istediği ismi koyamaz bir ikincisi ortak karar ile konulur isim öyle ben erkeğin ben koyacağım olmaz
Ona karşı içimde küçük bir sevgi olsa evlenmezdim. Ki hala çevremde olan birisi olduğu için de rahatsız olurum
Anladım ama bunu eşine makul sekilde şöyle açıkça değil çünkü bu durumu anlatırsan sorun çıkar sana derki demekki sen unutamamışsın diye söyler inanki bana
Diğer yönden isim ortal karar ile verilir bitti ben bu işimi koyuyorum diye değil bunu konuş
kim doğurursa ismi o koyar de soyadını ondan alıyor zaten haksızlık oluyor
Bunu mu desem
evet
9 ay taşıyan sensin sonuçta ona bu fırsatı verme
Bunu ona söyle hala koymak ısterse yapılacak bışı yok. Ama eskı sevgılının adı bılsın.
Evliliğimi sarsmaz mı?
Ondan önce sevgılın oldugunu bılmıyor mu
Biliyor ama detaya inmedim 17 18 yaşında olmuştu
bılıyorsa söle o eskı sevgılınle cınsel bır şeyler olmuş muydu
Çocuktuk ne cinseli ve haram ysni olur mu öyle şey
o zaman söle gıtsın. Yaşanmışlık falan da yok. Takacağı bır şey yok.
Hah işte bende bundan korkuyorum
Geçmiş olsun zamanla unutursun
Yiğitcan koysam vicdanım el vermez
var bi pokluk bu işte yksa biliyor mu
Hahır bilmiyor. Eski sevgilim dediğim kişi lise dönemimdeydi ondan sonra da eşimle tanışıp evlendim
bence güzel olur hem sevgilin hem eşin hem çocuğun aynı anda
Nesi güzel
eşinini kırmamış olacaksın eski sevgilinin de ismini çocuğunda taşımız olacaksın daha ne istiyorsun
Beni aldatan kişi ile çocuğumun isminin aynı olmasını istemem
lise yıllrında ki aldatma sayılmaz ki
Ailemle tanıştırdığıma göre sayılır
çocukluk yaşta olan bir şey olmaz bence aldatma evliyken nişşanlıyken sayılır
Herkesin bakış açısı farklıdır
ismini hatırladığına göre bu derece derin düşündüğüne göre sende unutmamışsın mesela öyle de düşün bence
Sen eski sevgililerinin ismini unutmadın mı?
unuttum ben kimse kalmadı hele lise çağında ki
can olarak koyun
Bn istemiyorum die sole