Evet eşim babasına yıllar önce söz vermiş oğlum olursa senin ismini vereceğim diye bende çok severim eşimin ailesini ama ismi eski bir isim (Gazi) bana güzel gelmiyor ama gönlünü kırmak istemiyorum yanına yakışacak isim öneriniz var mı en azından iki ismi olsun bebemin💕
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kocana söyle o isim sadece onun babasına özgü değil saçma işten vazgeçsin
Anlatamaya çalışıyorum umarım anlar yoksa bir isim daha bulacağım en azından benim çevrem onu söyler
Gazi yi kocan koysun, Mustafa Kemal i sen koy bitti gitti
Sevdiğim bir isimler değil daha modern istiyorum öneri için teşekkürler
Göktuğ olsun
Ayy olabilir çok hoş teşekkür ederim hiç aklımda yoktu not alacağım
Başı Gazi olup arkasına bir isim ekleyebilirsiniz.
iki isimli olsun.. gazi teoman.. gibi.. gazi mustafa da olur.. hahaha
Emin Gazi nasıl sence ya da Çınar Gazi
heh.. olur. güzel.. dediğim buydu🤷♂️
Muhammed verin ismini Allahın habibi nin isi ni taşısın
Düşünüyorum o isim aklımda teşekkürler
Battal Gazi 😄😁
Battal dedemin ismi ve çok eski 😂teşekkürler öneri için 💕
Aaa ne guzel uydu işte😅
Sende kendi babanin adını koy
Babam 8 ay önce vefat etti ve ben babamın isminin özel sadece kendine kalmasını istiyorum çünkü şok nadir bir isim ve ben adını söylerken oturup ağlarım
Basin sağolsun canim
Sağ ol 🫶🤲
Bu arada çınar gazi cok hos bence
Ali Gazi, Efe Gazi, Gazi Emir..
Ali eşimin ismi diğer isimlerde yakınlarımda var teşekkür ederim öneriler için
Demir olabilir
Bu gelenek artık yıkılsın ya ne sacma
Cidden bende çok karşıyım ama anlatamıyorum 🤦♀️🤦♀️en azından yanına güzel bir isim olursa onu söylerim sürekli insanlar gazi demez
İki ad verin
Bende öyle düşünüyorum gazi isminin yanına yakışacak isim arıyorum
Mustafa Kemal
Gazi Emir güzel
Abuzittin
Jgdjndg
Jfstdxgkktd ayrıl.
Bin koyun bingazi olsun awk
Sanki superman doguruyolar isim derdine dusmusler. Ureyen siradan bi insansiniz, cok buyutme.
Üreyen herkesin bi ismi varya hani seni geh geh diye mi çağırıyorlar boş yapıyorsun göreceğim ileride seni
Merak etme ben boyle zir zir aglayarak isim sormam kendim guzel sekilde bulurum.
Cocuga eski surumleri yukluyonuz. Saygi diye diye... eski modasi gecmis kafalar baskalarina parcacik olarak gecmek icin kendi isimlerini verdiriyolar. Ama normal sizin bunu anlayamamaniz. Kinamiyorum yani.
Kardeşim sen okuma özürlüsü müsün bak ileride çok seversen birini ve bu durumu yaşarsan anlarsın ben zaten atadan babadan çocuğa isim verilmesine karşıyım çünkü o insanın enerjisinin bebeğime geçtiğini düşünüyorum ama eşim zamanında bir söz vermiş eşim dışında kimse zorlamıyor zaten bende eşimi kırmak istemediğim için iki ismi olsun istiyorum yoksa bende memnun değilim ama öyle evlilik ve çocuk olunca ayrıl kanka deyince de ayrılamazsın ergen kafasından çıkın ve artık gerçek hayata bi bakın empati kurmayı öğrenin cidden eleştirmek ne kolayınıza geliyor önünü arkasını bilmeden laf yapamaya bayılıyorsunuz
Umarım bu şekilde tepeden baktığın her olay başına gelir ve hak verirsin iyi günler
Tamam soz vermis olmasi ne demek yani esimle konustuk tek isim olsun istiyoruz ve biz karar vericez dese dunya mi durcak awk
Sen bana laf carpcagina kocanla anlasmanin yolunu bul bence.
Ben bu sekilde tepeden bakmasam kimse hizaya gelmez. Isimiz bu. Bir de emir kuluyuz, lol.
İyi versin
Kime kskkska
İsim önerisi istemiştim 😅vermesine karşı değilim sadece yakışacak bir isim daha istiyorum
Gir goigle isimlere bak
Çok baktım güzel bir şey bulamadım
Çınar
Emin
Göktuğ
ismleri var şu an aklımda
İyi tamam işte bulmusun
Hsjaja
Bisan
Vermeyin
Orhan