AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
294Cevap
Sen alıştırmışsın bir kere artık sen ne desende o kendisini aklayacak. Kaybını tahsil et sonra bir daha alacak verecek davasına girmeyin
henuz bir kaybim yok
Kayıptan kastı, ona ödediğin paralar, Bekaretin değil @gizlikullanici
o açıdan da yok
kızım kaç kurtul o heriften sağlıklı bir lişki değil. Yazık olur sana değmez emeklerine yazık vallah. Kendi cinsimden utandım.
yedir kızım yedir.. adam bildigin seni bankamatik olarak görüyor.. ve nerden buluyorsunuz böyle öküzleri hadi buldunuz birde gidip ilişki yasıyorsunuz seviyorum diyorsunuz.. mazoşistmisiniz nedir anlamıyorum ki?
Sen ona sevgili mi diyosun? Erkek adam kız parası mı yer?
Hani aramızda kalacaktı?
https://i.hizliresim.com/R6APNo.gif
Güncellemeye ithafen:
Adam akan çeşme bulmuş. Bırakmıyor. Sevgiyi de kullanmasını biliyor maşallah:)
Sen hala aynı sen. Sana diyecek bir şey de bulamadım.
A benim aptal kızım tavuk gibi yoluyor seni sen hala acabalardasın!!!
:(( of of nasıl olur diyorum :/ böyle değildi. gurur yapan insan gitti bu geldi
Bence ayrıl şimdi bunları yapan yarın ilerde git nerden bulursan bul getir parayı der sen daha kötü duruma düşersin yol yakınken ayrıl
kusura bakma da sen baya baya işsizlik maaşına bağlamışsın herifi :)) valla bence hiiiç seslenmeden terket keyfine bak..
Işın boyutunu kaçırmış kendi agzınla söylediğin gıbı adam senı somuruyor. bu ılıskı de Normal degıl erkek arkadaşının konusmalarıda Normal degıl
guncellemeden sonra ne dusunuyorsun:/
Adam çökmüş resmen sende hala öyle mi böyle mi diye soruyorsun adam resmen çökmüş sudan bir sebep bul bas tekmeyi arsız olunmaz bu kadarda üç beş kuruş atsaymış iyiymişde buda tam çökmüş yani godoş :D
Paranı yiyor işte sen söyledin bize diyecek birşey kalmadı ama normal değil ilişkini gözden geçirmelisin?
bencede. ben işe girmeden önce gurur yapardı sen benden önce giriyosun benden çok kazanıcaksın diye. şimdi ise benden para istiyor..
Gurur yapan adam paranı yermi seni kekliyor ne Gururu..
aynen öyle gurur yapan istemeye utanır.
Ona sen bakmak zorunda değilsin ama o sana bakmak zorunda. Sorumluluk erkektedir maddi açıdan. Ayrıl bence sorumlulukları bilmeyen erkekten hayır gelmez. Sömürüyor bir de utanmadan.
ise girsede maddi acidan benden cok kazanmasi imkansiz. ben parasinda degilim. gururlu olsaydi
Ayrıl seni salak yerine koyuyor. Yedirme hakkını.
Anlatmaya çalış olmadı ayrıl ama sen bilirsin tabii olayın içinde olan sensin. Geçmiş olsun düzelir inşallah.
Ben 20 yaşındayım benzeri bir durum yaşadım utancımdan yerin dibine girdim 2 saat sobra felan ödemiştim. Yaş olarak benden büyük görüyorum ki enişte, eğer yaş ilerledikçe huylar değişmiyorsa onun niyeti senin paranı yemek bence başka birşey değil
600 tl çekimi hazır et ne ya? yol ver kızım uğraşma bununla
aynen öyle hazır et. babama dedimki benim param var. 600 tl yi hazırla. bir de diyo ki istediğim zaman öderim. belki canım hiç istemez. bende dedimki alıcağım var. lazım bana. bakalım vercek mi vermicekmi..
Zaten ilişkide para söz konusu olunca hep bir soğuma olmuştur, sen onu sevmiyorsun. Seviyor olsan bile bence bunu bir düşün, ileride daha çok yara alma. Böyle bir hanzoyla ne işin olur ki? Telefon al bana falan da diyormuş, amacı belli zaten senden geçiniyor sen kendini üzme. Ve emin ol babasından gelen parayı da reddetmemiştir :)
Sevgili ararken böylesini bulursan Allah yardımcın olsun
Karakteri ile alakalı ben asla diyemem öyle böyle ilişki yürümez
Sizin olay sömürgeci devletlere dönüşmüş sen afrika sömüren amerika ingiltere felan olmuş mal ayrıl hemen
Ben hesap ödetmezken bir erkeğin yüzsüzce her defasında para istemesi çok iğrenç bir durum kesinlikle ayrıl
K. b ama o erkegin ben gotunu s*kem ne bicim erkek la o insan sevdigi kizin parasini yer mi hadi ihtiyac olsa olsa neyse sureklide ihtiyac mi olurmjs sktrp gitsn calissn kizim snn yernde olsam siktri cekerdm o cocuga hic sevmem oyle para yiyen sevgiliyi seni enayi yerine koyuyor k. b da
Para yiyen erkek mi olur? Sen bence pişman olmadan bırak onu. Anlayışlı erkek ısmarlar. Gurursuz bu erkek resmen
belki de gercekten ihtaci var da sonra geri ödedicek
olabilir. ben zaten kötü düşünmedim o konuda bendende almadı. ama telefon al şunu da sen alcaksın demesi şaşırttı beni. ben işe giriyorum diye gurur yapan insan su an böyle yapıyor
sevgilisine hesap ödeten adamda biraz seydr yani. s. s. s.. s
bildiğin paranı yiyor kullanıyor senı. acıkca belli değilmi
baya ben sana verdım zamanında sımdı sen vereceksın dıye şart koşuyo.. yol ver
Arkana bakmadan uzaklaş. Niye sıkıyorsun ki kendini çözümü varken?
cok aradın mı bu herifi ya. valla nasıl buluyonuz böylelerini anlamıyorum o kadar iyi insan yalnızken.
aslında çok , iyidir çok romantiktir. ilişkimiz iyiydi. ta ki ben işe girene kadar...
demekki öyle degilmis, seni kullanmak icin zamanı bekliyormus sadece.
çok ilginç. birde gurur yapıyordu
bırak ya ne gururu ayak yapıyor.
para için çıkıyo yani benle :/
aynen, sen bunla evlensen varya seni ise gönderir evde yatar tüm gün.
Afiyet olsun :)
c2.staticflickr.com/.../7408454292_cb2a26c4ec.jpg
jsawjhsjhawn
Basbaya kullanıyor seni yani seninle paran için birlikte sevdiğinden değil bence ayrıl daha fazla bunun gibi birine para yedirme devam edersen daha da yüz bulur senden
üzgünüm ama seni kullanıyor ben sevdiğim insan ile 4 yıldır birlikteyim ama o zamandan beri bir lirasını bile harcatmadım bence bitmeli ve borcunu ödemeli
ulan başlığa ne güldüm ya ben babamdan para istemeye
bırak babayı 10 yıllık arkadaşımdan 1 lira borç
istemeye utanıyorum adamdaki şeye bak sevgilisine
yedirip içirip gezdirmesi gerekirken yiyor :/
Ne gurursuzu be bildiğin seni kullanio ac biraz gözlerini ne yedrion parani anan mi baban mi kocan mı sacmalama kuruş verme ayrıl hemen saflık yapma daha fazla
ya şu an da o da burdaysa ve okuduysa?
Bence biraz gozunu aç madem bu kadar kotuluyosun rahatsizsin ayril gitsin. ve sen ne iş yapiyosun ki 300 tl veriyorsun veya hesap oduyosun?
şu soruyu soruyorsan sen işlerin yolunda olmadığını biliyorsundur dostum o yüzden hiç uğraşma yol ver gitsin
aynen
Derhal terk etmelisin onu. Zararın neresinden dönersen kâr dır.
Yanlış yolda ilerliyorsunuz... Bence maddi desteği tamamen kes ki anlasın neler döndüğünü...
Seni kullanıyo bıldıgın. Bence uzak dur lafını bıle yapma dusurme kendını. muhattap olma sülük bıldıgın yanı :D
Vaaa olacak is değül ayrıl hemen aranizda para konusu bile olmamalı yani onun acisindan olmamalı
bencede olmamalı
Bence yol yakınken bitir bu ilişki.. Öyle bir erkekten bir halt olmaz.. Bunu kibarca söylüyorum, sen anla..
Sizin gibi kızlar güzel ülkemin hangi bölgesinde yaşıyor.. Vay arkadaş bize de her vitrinde gördüğünü isteyen kızlar denk geliyor.. İşi düzgün, harcamaları normal birini bul hemen...
Erkek adamsin bide de kisaca damarina bas biraz. birazcik gururu varsa keser o isleri, he ama devam ediyosa o adamdan bir halt olmaz kadinin yalancisi erkegin gurursuzu olmaz
bankamatige cevırmıs seni :)
Arada bir yuzune vur bozulursa bozulsun sen kaldırabılıyosan oda kaldırır
söyledim çok bozuldu
Bak ne yap biliyormusun. Sen paralarının hepsini ona ver sonra parasız kal ve onun parasını yemiş ol. Bak bu fikri kimseye vermem he. Düz mantık hayat kurtarır çünkü :)))))))))
1. si bir defa seni kullanmış ve artık bu para ona tatli geliyor 2. si sen kendini kullandirtma hem parani yiyecek hemde seni sevecek Hayır mı diyeceksin basicaksin tekmeyi g*tne...
Hep kızlar mı yiyecek. Sitede bir defa bu soruyu soran erkek görmedim" kız arkadaşım paramı yiyor" görmedim. Yesin hep siz mi yiyeceksiniz. Zoruna mı gitti?
Borcun oldugunu soyleyıp bidaha kesinlikle taviz vermemelisin seni mi yoksa paranımı seviyor belli olucak sen böyle yaparsan o ayrılana kadar calısmaz unutma.
aynen öyle daha para vermiycem. herşeyimi de biliyor borcum olmadığını da. ama bir şekilde uydurcam.
geçmişini bilmediğim için tam olarak yardımcı olamıyorum mesela daha önce oda sana yardımcı olduysa şu an o zor durumdaysa tabıkı yardım etmelısın ama soyledıklerıne gore boyle bıseyde yok ve keyfıye para alıp duruyor İlerde pişman olmamak için uydurmalısın bişeyler ve kendini borç batagına girmiş gibi gostermelısın davranısları nasıl olucak bakalım zararın neresınden donersen kardır
aynen öyle. ben ondan borç filan almadım öncesinde. gezzdirdiklerine mi sayıyor bilemiyorum
Ohaa adam beleşçilikte master yapıyormuş ya la.
Valla bu hiç normal değil, anormalin ötesinde birşey.
Paran olmaz anlarım da böyle uçuk kaçık istekler de neyin nesi?
ulan ayıptır be kızın parası yenir mi hiç ben çay parası bile ödetmem
Maddi kayıp var çocuk iyi niyetinden (saflığından) yararlanıyor :) kullanıyor izin verme param yok felan de
Manyak mısın baya paranı yiyor açık açık. Benim bildiğim kızlar yapar bunu
Her seyin farkindasin degilmis gibi davraniyosun.
Ama farkina var ki uzulme
bildiğin seni kazıklıyo saf olma erkek dediğin hesabı öder bugüne kdar hiç bir seviglime bişey aldırmadım sevigliyi bırak kız kardeşime bile aldırmam bir yerde erkek var hesabıda o öder o yüzden ikkat et çocuk soyuyo seni bildiğin
vay sürtük herif vay ben utancımdan yerin dibine girerim açlıktan ölür yine para isteyemem
Hala sevgilim Dediğin için kendine üzülmelisin bence adam Olmalı bir erkek Herşeyden önce.
Yanliş bir ilişki !
Erkeklerin yüz karası ezik şerefsiz...
hiç sorma :(
Iliskini kes. Bu capsiz senlen yasadiklarinida arkadas ortaminda dillendirmiyosa tanimiyom derim :/
öyle mi diyosunn :(
Oyle tabi baksana adiye ya kendine is bul de ben gidiyorum kendine is bulunca gelirsin yanima de
Kene bile doyunca konağını bırakıyor. Böyle malları nereden buluyorsunuz? Onu çok mu aradın?
oyle de demeyin moralim bozuluyor
ona kalsa normalmis.
diyemedimde erkek adam nasil ister diye
E peki ne diyelim? Yarın evlendiğinizde seni çalıştırıp parana da el koyar. Bu insanlarda hiç mi gurur yok? Anlamadım...
Hani modernleşmiştiniz, eski kafalı değildiniz? Erkek hep ödese hoşunuza gider değil mi?
olay hesap ödeme olayı değil. hesabı öderim. ama şunu bana sen alıcaksın diye emrivaki yapması. ben kimseye böyle emrivaki yapmam
Hareketlerinden hoşlanmıyorsan ayrılırsın arkadaşım bu kadar basit.
ayrılmak o kadar basit mi
Ayrılmıyorsan baş ağrıtma sus.
Bizde kızlara hesap ödetmeyelim diye, bin tane şey düşünürüz. Gidip bu öküzleri nerden buluyosunuz hiç anlamıyorum ya :D
Bırak aşkı meşki okur okumaz yuh dedim resmen paranı yiyor aşk gözünü kör etmiş göremiyorsun be canım üzüldüm senin için cidden.
Bence Onun yapması gerekeni sen yapıyosun bunu yapmaman gerekir he tamam ortak ödersiniz o ayrı ama bu bildiğin seni hortumluyo
Tabiki gurusuz değil gururun ne olduğunu bilmeyen erkekliği sadece çükünden anlaşılacak olan, pez_venkliğe yatkın yavşak bir şahıstır