Sevgilim beni para icin kullaniyor mu?

5 senedir sevgiliyiz basta o kadar nazik kibar ilgiliydi ki bana ama artik süpheleniyorum.. ben almanyada yasiyorum o türkiyede.. ve bi iki dene sonra normalde evlenmeyi planlaniyorduk ama bu 2 senedir bana cok kötü küfür ediyor anneme aileme bile küfür etti onu o nazik kibar insan gitti yerine canavar gibi bisey geldi.. sürreklide benden telefon icin para istiyor benim maddi durumum cok iyi degil ama o almanyada yasadigim icin beni zengin falan zannediyor yalan söyledigimi saniyor ki öyle bisey yok tabiki euro degeri tl ye göre yüksek ama ona göre burdaki seylerin fiyatida yüksek.. bide üniversitiye ögrenciyim benden iphone 12 parasi istiyor 1200€ hem corona var hem isim yok nasil yapiyim bana diyor bul bi yolunu.. para konu olunca saatlerce konusuyor ama onunla görüntülü sesli ya da mesajla konusmak istedigim zaman hep bahane buluyor.. bana yalandan aksamlari erkenden uyudugumu söylüyor ki sonrada aktif oldugunu görüyorum beni whatsapptan instagramdan her yerden engellemis.. sadece facebook messengerde sahta hesap üzerinden konusuyoruz.. ben onu takip etmiyim diye görmiyim diye öyle yaptigini düsünüyorum.. ve bu aylardir arayi düzeltemiyorum sürrekli küs bana tavir yapiyor.. bana diyor telefonu al sonra belki barisirim.. ben diyorum ki bana söz ver bana küfür etmicegini alirim telefonu söz vermiyor diyor önce telefon sonrasina bakariz diyor yani ben düsünüyom ki beni sirf telefon icin kullanmak istiyor.. onun abisinin esiyle iyi anlasiyorum bana dedi ki annesi ablalari istemiyorlar seni onu dolduruyorlar bende öyle düsünüyorum cünkü ilk konustugumuz seneler bizi bilmiyorlardi.. bu yeni iki sene biliyorlar ve bana karsi tavri degisti.. bence telefonu aldiktan sonra bana tekmeyi atacak.. ki benim maddi durumum gercekten kötü ama onu sevdigim icin kredi almayi düsünüyorum sirf benimle barissin diye.. sizin görünüslerini ala bilir miyim bana fikir verin arkadaslar
Sevgilim beni para icin kullaniyor mu?