Sevgilim paramı yiyor ve ayrılamıyorum?

Merhaba arkadaşlar çok kötü bi durumdayım öncelikle amacım çözüm bulabilmek çünkü artık tek başıma bunu çözemiyorum bir erkek arkadaşım var 9 aydır beraberiz masaj salonunda çalışıyorum ve gelirim oldukça iyi kuzenim ile beraber yaşıyoruz bu adam ile de masaj salonunda çalışırken seansta tanıştık ilk başta her şey güzeldi etrafımda dönüyor ağzımın içine bakıyor du falan bende dış görünüş olarak bakımlı 20 yaşında hoş bi kadınım beni para için kullanabileceği aklıma bile gelmemişti ama bu çok uzun süredir tekrar eden bişey ben önceler de de hiç bir erkek paramı yedi demesin diye arkamdan kimseye hesabımı ödeten veya bişeyler aldıran bi kız olmadım ki hali ile o yemek ısmarlasa bende çayı ısmarlardım kahveyi ısmarlardım asla altında kalmazdım ama bu artık öyle bir konu oldu ki artık sabah kahvaltısından öğlen yemeğine akşam yemeğine alkolüne gezmesine herşeyini öderken kendimi buldum aynı zamanda kuzenim ile kaldığım ev lüks sayılabilecek güzel bir mühitte ve kendisi asla aile evine gitmiyor çamaşırını bile ben yıkıyorum ve asla evin kirası faturası vs ödemeyi bile teklif etmiyor tamam ondan iyi kazanıyor olabilirim ama bu beni bu denli kullanmasına sebep değil ayrılmak için defalarca kez gidişimde bulundum ancak sülük gibi yapıştı asla kurtulamıyorum ayrılmamak için her yolu deniyor ben ayrılık konuşmasına tam başlarken sesini yükseltiyor olur olmadık şeyler söyleyip konuşacak ortamı sağlamama izin bile vermiyor beni çok kötü manipüle ediyor ailem masaj sektöründe çalıştığımı bilmiyor eğer güzel bi şekilde ayrılamazsam aileme ulaşmasından korkuyorum nasıl yapsam kurtulsam lütfen bana yardımcı olun
Sevgilim paramı yiyor ve ayrılamıyorum?