Sevgilim paramı yiyor?

arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.

mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı. bir kaç kere oldu bu.

ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor.

bende herseyi bana aldırıyosun dedim laf arasında. bu sefer bozuldu. bir şunu aldın onun parasınıda verdim önceden dedi.

şimdi de bankamatiğim gelmedi. bana 600 tl ver 3 gün sonra veriyim dedi. tamam bende şunu alcam o zaman verince alırım dedim.

600 tl ne aldın dediğimde. tabi hiç hesap ödemediğin için birlikte yaptık o borcu dedi..

ki bende hesap öderim. kabul etmedim tabi..

napıcam arkadaşlar. gurursuz mu bu insan?
Güncellemeler
+1 yıl
son gelişmeleri anlatıyorum. arkadaşlar gurur yaptı filan diyodum. sonra tartıştık başka konulardan. sonra dedi ki sabah babası buna sormuş para var mı bu da var benim param demiş. gelmiş bana diyo ki çek 600 tl hazır et. canım ne zaman isterse veririm ya da hiç vermem. ben tabi şok. tartışmanın acısını böyle çıkarıyor.

bu adam beni alelen sömürüyor..
Güncellemeler
+1 yıl
konustum acik acik dedim. ben kimseden bisey isteyemem. sen nasil rahat istiyosun bana telefon al onu al bunu al diye dedim. bir de diyorum para bana lazim hala diyo beni ilgilendirmez vermem etmem. sonra da diyo bu parayi harciycami nasil dusundun..

ben ikimizi bir goruyodum. sende benden istesen
ben yaparim alirim. boyle bir iliski isterim ben. sen benim evlencegim insansin diyo. babasindan almadi benden aldi normal mi sizce.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar sevgilimin gunahini aldim sanirim. benden aldigi 500 tl ile euro almis. uzerine de koymus biraz ustelik. benim euro biriktirdigimi biliyordu. sende dursa harcancakti diyo.

bunu duyunca kotu oldum hakkini yedim sanki dimi :(
Sevgilim paramı yiyor?