AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
294Cevap
Gurursuz değilde yüzsüz. ama hata sende baştan vermiycektin izini. sen vermişssin odunu vermişssin odunu şimdi ne dersen de o haklı çıkar
Verme para mara berabermi kazandk de afedersin ama o adamda biraz g*tlük var
parayi geri vercek. bence vermeliyim deneme amaçlı. bakalım vermezse anlarım ve biter
Bence zaten adam denemis yani hesap ödedim dye laflanms bunun lafı olmaz yani ama o yapms bile yinede sen bilirsin sana parann lafını yalana sende yapcn ama yinede sana kalms bsey
aynen öyle ayıp bişey ya. öyle de denir mi..
Onu diyorm yani biraz mesafe koy madem şu an ikinzde esitsiniz ne sen al nede onun aldgni kabul et ya da sen blrsin :)
mesafe koycam. bakalım 600 tl yi vercek mi. üstelik lazım da dedim
Bakalm verecekmi bende merek ettim :)
şerefsiizz şerefsiizz Ne gurursuzu İnsanın nasıl yüzü tutar yaaa anlamıyorummm vur şunaa tekmeyii gitsinnn Şerefsizzz heriff
Hemen ayrıl seninle paran için birlikte kendi para kazanmaya başlayınca veya paran bitince senden ayrılıcak böyle bir adamlada aile kurulmaz zaten grur sıfır
Sevgilin diye sana anne baba muamelesi yapmis gerzek. Kullaniyo seni bir kere adamligi olsa o sekilde para istemez kocan degil biseyin degil neden boyle bisey yapiyosun?
ben varya öyle bir konuma asla gelmem bayan parası yemem yoksa soylerım olmadıgını okadar olunca alırım derım ederım ama herseyi bayanın uzerıne yıkmakta nedır ya cok yanlıs bı davranıs seklı
sakin o 600 tlyi ona verme. sakin sakin bak ben burada sinirlendim resmen.
param oldunu biliyo. 5 gün sonra geri vercem dedi. ben de bişey alcaktım ona göre parayı verince alırım o zaman dedim. bakalım vermezse zaten biter
:D :D
ya nedemek vermezse biter sen niye bukadar safsin Allah askina niye biterse bile o 600 lira onun yanina kalsin. vermeeeee
isterim geri verir heralde o kadar yüzsüz değil..
param olduğunu biliyo bahane bulamadım. nerden biliyim istiyceni. bundan sonra paramın miktarını da söylemicem..
sen bilirsin wallahi para carcur edecek kadar sevgiline yedirecek kadar kazaniyosan keyif senin keyfin. dikkatini cekerim sevgilin o nisanlin veya kocan degil. kac aydir cikiyorsunuz
iyi kazanıyorum çok şükür. ama çar çur etmem tabi.. birikim yaparım. zaten lazım diyerek veriyorum. bakalım geri vermez mırın kırın ederse biter. 7 aydır çıkıyoruz. ben yeni işe girim. işe gircemi biliyodu. zamannda yardım etmişti ben vermek istedim almadı. ama onun yerine hemen ken ihtiyacını karşıladı işte.
bas tekmeyi gitsin bu ne bicim erkek kardesim yaa kullandırma kendini yol ver
Evet vera bu işi çok iyi biliyor
Yarasın koçuma. Hep kızlar mı erkeklerin parasını yiyecek, iyi etmiş.
Bu kadarda gurursuzluk olmaz. Azıcık utanmalı.. Nasıl katlanabiliyorsun hayret..
Yrdırme sende bn olsa brakrdm bu ne ya sınırlndm bk smdı.
Bıde soruyonmu bıldıgın paranı yıyo herıf ayrıl kızım hayır gelmez ondan
Böylelerine herif mi diyorsun bide?
Sen ne atlıyon ordan @ralway
Kızma hemen ya ne atlaması yorum yaptık suçlu olduk
Ben herif dedim altta adam yerine koyup adam diyenler var onlara niye yorum yapmıyon
Adam sömürmeyi sömürmüş. Kendine gel vur tekmeyi gitsin.
dünden beri bu konu konuşuluyo ayrıl bu adamdan da kurtulalım :)
Eleman Ekmek Elden Su Gölden Çatır Çatır Yiyor Senin Alın Terini.
Bildiğin paranı yiyor. Erkek varken kızın hesap ödemez bence.
paranı yemek olabilir olmayabilirde orasını bilemeyiz ama kesinlikle görgüsüzlük huyu var belki bilinçli yapıyo bunları belki bilinçsiz fakat kesinlikle kişiliği bozuk biraz :D
Sevmiyosan ayrıl hatta seviyosanda ayrıl erlek adam öder parayı bende böyle.
oha l*n paralar havada uçuşuyor :D bırak ya sömürüyor seni -_-
Uzak dur derim sadece alışmış o hazir yemeye beni dinlersen uzatma
Bak acıdım sana. İnan burdan sinirlendim yani. Hemen uzaklaşıyosun o çocuktan. Kızın parasını yemek ne demek lan? Hiç mi onur, şeref, haysiyet kalmamış insanlarda yaa.
Onasi insan mis be karaktersiz birak bunu boyle adam olmaz
bence onun niyetini anlamak için güzel testler yapabileceğin kadar oyuna gelecek kıvamda ;)
nasil meselaaa?
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Daha büyük para verceğini düşündür ve para iste verme :D
hepsi neysede neden özel hayatı bukadar afişe edip gömdün çocuğu? aranızda tartışın anlaşın.
ne yapıyım fikir almak istedim. konuştum zaten ama değişceni sanmıyorum
bu derece şikayetçiysen bukadar rahatsızsan ayrılırsın. ve zaten neolursaolsun kafandakini uygulucaksın. burada biz sana ne dersek diyelim işe yaramıcak. ayrılcaın varsa ayrılma desek işe yaramaz ayrılmıcaksan ne dersek diyelim sahiplenirsin
E kullanıyor tabi hala gelip bunu mu soruyorsun. Ayrıl direkt umarım sevgilinle cinsel yönden birşeyler yaşamamışsındır ne biliyim çıplak foto falanda atmamışsındr yoksa tehdit edecektir senide
cinsel bişeyler yaşadım. bu olaylar olana kadar evleneceğim insan gözüyle bakıyodum çünkü. foto filan yok olsa da öyle yapcak biri değil
Ne tür şeyler yaşadın. Eğer ayrılmak istersen şimdi naneyi yedin bence sen.
öpüşme sevişme. sanmam öyle biri değil onu yapmaz heralde.
Ben sanıyorum. Yapacaktır. Şimdi büyük bir ihtimal ayrılacaksın ondan ama o bunu kabullenmicek çünkü paranı seviyor ve devam etmek isticek. Seni bunlarla tehdit edecek. Geçmiş olsun geleceğin bu şekilde olcak. Eğer sevişmenizde onun evinde olduysa yandın yandın sen
sanmıyorum öyle bir adam değil. olayları bilmiyosun.
sevgilim paramı yiyor diye başlık atmışsın... e zaten bunun farkındasın demekki.. yedirme kardeşim yedirme :)
seni kullnıyo bigün bir bahan ile aytılcak sen ona verdigin borçları ödemeye devam etcen bankalara... kutul ondan
Göz göre göre paranı yiyo bu kadar yüzsüzlük olmaz canım erkek dediğin senin yaptıklarını onun yapması lazaiım tabi bu kadarda harcatmadan ;)
Seni yoluyor işte daha neyin derdindesin senden alıyor arkadaşlarıyla yiyior.
oyle bisey olmadi..
Merhaba. eğer Bir Bayanın Parasını Harcamak isteyen Erkek Kesinlikle Sizi veya başkalarını parası için seviyordur. Bu durumu Kesin Çözümle bırakabilirsiniz. AYRILMAK
Paranı yiyor terket okadar da aptal olma sizi anlamıyorum hem paranı yediğinin farkındasın hemde birliktesin senin gibi bir salak bana denk gelmiyor şansımı s. kim
Bende de vardı böyle bir tane. Yol verdim rahatladım ve para biriktirmeye başladım uğraşmaya değmez
paraya bahane bul ailem istedi falan de lazımmış de düşürdüm de elimde kalan 50 ya da 100 tl var de ver onu 5 gün bekle en azından giden miktar az olsun belli olur zaten verip vermeyeceği
@UnhappyKing Benim paramı yiyebilir no problem. ^_^
Normal olmasiyla alakasi bile yok senin parani yiyo bir sekilde kndini bndan kurtarman lqzim
Ahah oğlan sağılacak inek görüyor seni.. Aldanma kuzum
ayrılınca haberim olsun, bende nerden ek gelir sağlayabilirim diyordum
Yol vermelisin bence ama gidiş parasıda ister bu yüzsüz 😉
Al benden de aynı. Arkadaşlarından borç isteyemezmiş bana söylüyor. Bir aydır beraberiz ne parası? Az da değil 400 tl.
ne yaptı peki?
Bilmiyorum para meselesini açınca çok sinirlendim ayrıldım. Üstelik ben çalışmıyorum da ve o da bunu biliyor.
Tam bir serefsiz. ne guru ru. * et gitsin asalak yasayan bir sûlük. kuruş yedirme
Canım bu adam seni basbaya kullanıyor bırak gitsin.
Kuzenin falan var mı böyle çalışan evlenebilirim : D
Sıkıntıdayım de yedirme paranı, evli olsanız neyse de sevgiliye para yedirmek niye
İşten ayrıldım de bakalım arayacak mı :)) resmen sömüyor dikkat et!
kızım çocuk bulmuş senin gibi saf birini yolunu buluyor. Vakit tamamken ver yolu.
Başıma geldi, ayrıl. Paran için kullanıyor seni. Ve sonra o paraları alamicaksin :)
böyleleri erkegim diye dolasiyo iste etrafta gurursuz herif
Yanlış sperm döllemii yumurtayı senin bir kabahatin yok (onu kasdediyorım) uzak dur ondan..
Soruyu dunde sordun. Sen akillanmazsin. Senide yer yakinda o okur biter.
Kapitalist düzene olanak sağladıkça parazit çok olur...
Bence sevgilin değil tamamen para emici bir insan :)
Ne o* cocuklari var l*n vay anasini sayin okurlar puahahaha herif seni soyuyo bayan uykuda...
Sakınevleneceğin insan o olmsın.. Durumun sene farkındasın evet hayat müşterek olabilir ama bu kadarı fazla
Seni sömürüyor haberin olsun sende aklini basina al bir an önce ya terket ya da kendini sömürtme
aynen dedim sen ne kadar rahat istiyosun diye. bu seferde iyi ki simdi dedin dedi. ben sana aldirtsaydim daha kotu olurdum dedi. bakalim devam edicek mi. 500 tl yi aldi babasindan istememis. babasi ariyo tamam hallettim diyo. bakalim geri vercek mi. pek sanmiyorum piskin piskin ne zaman istersem o zaman veririm belki hic vermem diyo. ki bana lazim dedigim halde. keske onceden harcasaydim. ama denemek icin vermem lazimdi.
Bundan sonra adimini ona gore at
bu işi iyice yüzsüzlüğe vurmuş bu nasıl bir erkektir acaba çok merak ediyorum haysiyet yoksunu şerefsiz adi köpek.. gerildim ya la
Her şeyin erkeğe yıkılmasına karşı bir insan olarak bile bu kadarı sömürüdür net.
hereşyi de yıkmadım. en fazla benzin parası ödüyodur fazladan. yeme içme ortak
restoranta gidin hesabı iyice şişir sonra bende para yok de hesap girsin buna olmadı tokatlasınlar aklı başına gelsin
Sen sen ol hic bir zamman kimseye hakkini yedirme... her kim olursa olsun seni bildigin saf göruyr. ki sen hala sevgilim diyosun:( üzuldüm senin adina
Gurursuz mu bilmem ama tavuk yolar gibi keriz yoluyor onu biliyorum
kendini uyanık sananlar bılsınlerki kimse aptal değil safda veren el alan elden üstündür...