Ben sevgilime verdim bin pişman oldum. Bir gün eve bir geldim , bir baktım eve hatun atmış bizimkisi. Bir de utanmadan balkonda kahve içiyorlar. Lan dedim ben eve hatun atsam direk ayrilirsin, sen utanmadan benim evime atmışsın. Hem de komşumun karısını.. Direk aldım anahtarı. Haksız mıyım ama yaaaaa😂
Verilir. Sevgilim istediği zaman gelir, istediği zaman gider. Evimin, kalbimin her şeyimin anahtarını teslim ederim ona ben. Hayallerimden biri ayrıca :D evimi alayım eline vereceğim anahtarı
Yaz kızım! (Oğlum 🤣) Uzun olsun Esmer olsun Merhametli olsun Saygılı olsun Bunu madem şekerden çamurdan biz yapıyoruz; Adonis de koy evladım içine 😂 Güçlü olsun Gözü benden başkasını görmesin Daha çok şey yazardım ama işte yazamıyorum 🤣 Gerisini sen hallet. İki iş günü içinde kapımda olsun olur mu 😂
Şaka olmazsa günler somurtarak geçer ama ya. Aslında ben bunu eşime dedim.. Ne zaman seyahate gitsem eve bir arkadaşını çağırıyor. Bugün a var bugün b. En sonunda dedim ki ben evde olmadığım her gün eve hatun atıyorsun, sen gidince de ben atacağım 😂😂😂