şimdi ilişkide güven samimiyet ve karşılıklı saygı oturduysa yani birbirimize gerçekten değer veriyosak ve o anahtarı vermekte bu bir samimiyetin göstergesi olarak yapıldıysa bence alırım (tabii gidip istemem o veriyorsa) ve bu çok da güzel bir şey olur çünkü sevdiğin birinin evine çat kapı gidebilmek onun alanında kendini rahat hissedebilmek ilişkideki bağı güçlendiren şeylerden biri ama burada önemli olan şey bunu bi sahiplenme ya da kontrol aracı gibi görmemek çünkü bazen insanlar anahtar alıp da kafasına göre gelip gitmeye başlarsa bu karşı tarafı da rahatsız eder yani dengenin bozulmaması lazım eğer sevgilim bunu bana veriyorsa ve ben de onun evine saygılı davranıyorsam o anahtar zaten ilişkimizin bir parçası haline gelir ama yok alıp da her gün baskın yapar gibi girersem işler b*ka sarar o yüzden alırım ama evine saygı göstererek kullanırım anahtarı almak değil de nasıl taşıdığım önemli çünkü evin kapısı bana açılıyorsa o kalbin de bana açıldığını gösterir biraz romantik olarka. yani değerini bilerek davranmak gerekiyo
Kendi evlerimizden birinde yaşıyorum, şuana denk öyle bir şey yapmadım, hayatıma alacağım kişiyle aramızda belli bir süre geçtikten sonra bakabilirim duruma göre.