Yalnız yaşamıyorum, ailemle yaşıyorum. Farz edelim ki tek yaşıyorum. Kendi evimin anahtarını gerekmedikçe aileme bile vermem. Benim evimin anahtarı sadece bende durur. Yedeğini yaptırmam. Yaptırırsam da yine kendim için yaptırırım, kaybolma ihtimaline karşı. Sevdiğim insana çok güveniyor olsam bile hiçbir koşulda o anahtarı ona veremem. Huzursuz olurum.
Aman aman sakın vermeyin sonra kilidinizi değiştirmek zorunda kalıyorsunuz 😂 Gelebilir, kalabilir evet ama fazlasına gerek yok. Ayrıca bu kadar güven vermeye de gerek yok sonra tepenize çıkıyorlar. Herkes yerini bilsin! 😂
Benim sevgilim tek yaşıyor ve anahtarını verdi ara sıra gidip yemeğini temizliğini yapıyorum o işteyken evde çok sıkılırsam gidip yalnız takılıyorum kafa dinliyorum işten gelince onu karşılıyorum 🤗
Yorumları okuyorum bazen gülüyorum.. Güveniyorsam veririm diyenler falan olmuş..: ) #Türkkızları nı anlamıyorum bazen.. Madem güvenmiyorsun? Nasıl sevgilin bu erkek senin hm... Gereksiz insan çok var Ülkede...
Soruya gelince evet, verdim , verirdim, veriyorum. : D
Bir evim yokki anahtarını vereyim 😂 çantama girildi kimliğim ve anahtarım çalındı diye ailem her şeyime el koydu. Bide anahtarı verse bile o eve asla koymam onu napıcak aile evinde
Evlenmeden once aile evinde yasadigim icin vermezdim ama baska bir sehirde tek basima yasiyor olsam anahtari verirdim. Ulasamazsa gelsin diye. Ne olur ne olmaz
Lise sondayken artistlik olsun diye vermiştim sevgilime sonra onun kankası ile sevgilisini evde bastım bir daha da vermedim hiç. Gerçi verdim uzun ilişkimde 😅
Evi onun üzerine yaparmışım falan filan :D vermem :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Anama veririm bir tane o da başıma bir şey gelir ya da ben anahtarı kaybederim falan onun için, sevgili dediğin kim ki aldatsa ya da çalsa gitse bir bağ yok arada babama bile güvenmem
Bilmiyorum çok kararsız kaldım açıkçası. Aslında güveniyorum 6 sene olmuş. Ama yine de her ihtimali göz önünde bulundurmadan da geçemiyorum açıkçası. Süreklilik olarak vermezdim sanırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evin anahtarını verirsem annemde terliği ağzıma verir.
Güvenilmese zaten sevgili olunmaz. Sevgili olduysam kalbimin anahtarının yanında evin anahtarı nedir yani. Kalbinmin anahtarını da verdiysem artık evin anahtarınıda vermek lazım.