Öğrenci eviniz ya da kendi eviniz diyelim, ailesiyle yaşayanlar zaten vermez herhalde. Diğer durumdakiler siz verir misiniz yoksa o kadar da değil ya mı diyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevdiğim ise veririm gizlim saklım yoktur fakat dikkat ettiğim konular var mutlaka evimin anahtarını vermeden önce.
Güven duygusu ve özelimi çok kurcalayan bir yapıda ise asla vermem.
Düzgün bir ilişkide bile aşırı merak ve kıskanç kadınlar ortada hiçbirşey yokken " bu neden burda" şeklinde sorun çıkartıyor ve baskın olmaya çalışıyorlar, hiçç çekemem şahsen ben.
Cevap
12Cevap
Yalnız yaşıyor veya öğrenci evinde arkadaşım ile yaşıyor olsam veririm. Zaten evde arkadaşım varken habersizce girip comarlık yapmaz.
Evet tabiki anahtari veririm degil verdim hatta ev bile tuttum kirasini ben odedim :) hayatimi paylasan birine kalpimi vermisim anahtar nedir yani
Yok vermem. Belki müsait olmayacağım duşta falan olacağım çat kapı gelecek falan olmaz hiç gerek yok fkfkkdks
Düzenli, stabil bir ilişki ise ve benim dışımda eve girmesi gereken durumlar oluyorsa olabilir.
Hayır, vermem. Ancak ilişki belli bir ciddiyet kazanırsa belki.
Zaten sevgili olabildiysem güvenip olabilmişimdir. Ben anahtarı veririm. O da kendi anahtarını veriyor zaten
dünyada anne babamdan başka kimseye güvenmem karıma verirdim ancak sevgiliye verilmez
İsterse neden olmasın
Sevgılım yok olursada evımın anahtarını vermem
İşi yok bensiz benim evimde.
Sevgiliye verilmez ya kime güvenicen bu zamanda.
İti kopuğu başa bela etmemek gerekir, ha ne zaman koca olur o zaman verilir işte 😃
Ciddi bir ilişkim varsa veririm
Birkaç kere vermıstım temızlık ıcın :)
Ne kadar olduğuna bağlı.
Sanırım vermem çat kapı olabilir 😁😁
Vermezdim
Veririm neden vermiyim sevgilim sonuçta
Veririm
Hayırrr
veririm sorun olmaz
Vermem
Sanmıyorum
Aslaa wksmwl