AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her kese inanmamak gerektiğini bir daha anlamış oluyoruz ne kadar kotu bir durum bu ne desen haklısın kafana takma gün gelicek onun adını bile hatirlamiycaksin kendini uzdugunle kalicaksin
Evet ama bilmiyorum je desem. bos gerçekten
Haklısın sonuna kadar ama olsun iyi tarafindan bak birde nasıl bir karaktersiz olduğunu görmüş oldun ya evlendiğinde yapsaydı bu durumu
Ever o yönden bakmaya calisiyeim
Çalışma lütfen bak her şeyde bir hayır vardır demek ki kısmetin bu kişi değilmiş zaten anladığım kadarı ile uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz
Yok buradaydı beni bırakmayacağına söz ver dedi Almanyaya gitmem değiştirmeyecek biseyi beni başkalarıyla karıştırma dedi ama sonuç bu
Vallaha diycem söz bulamadım ama Allah yardımcın olsun hiç kimse senin tatlı canından kıymetli değil üzülme boşa
Sağol güzel düşüncelerin icin
Rica ederim ne demek bir fayda sagladiysam ne mutlu bana
En azından bu süreçte tanımadığım Bi insan olarak yanımda oldun o da yeterli benim icin
Elinden başka bir şey gelse emin ol sonuna kadar destek olurum ama sadece biz buradan akıl vere biliyoruz başka bir şey yapamıyoruz hayatına yön verecek olan aslında sensin biz değiliz ama üzülmeye asla değmez bu hayat
Aynen oylr ama bir insana inanıp herseyini adamak seni saf duygularını kullanması çok acı bisey belki tonla parami kaybetmedim bu kadar uzulmezdim
Orası öyle şu an keşke paramı kaybetseydim diyorsun ama emin ol bu işlerden ders çıkartmak lazım daha fazla üstüne gelip de seni kırmak incitmek istemem ama boş ver umursama asla seni kaybeden o sen bir şey kaybetmesin o pişman olup geri donucek sana
Ben sanmıyorum bana döneceğini gayette güzel kendi hayatına bakıyor iste
Dönmesin kendi kaybeder senin gibi bir bayanı kaybettiği için o ordaki kızlara aldandı seni unuttu sende onu unut her serde bir hayır her hayırda bir ser vardir unutma
Aynen oyle şimdi baktım instagramdan 70 kişiden fazla çıkarmış ve whatsap profilini kaldırmış neden yapmış olabilir sence
Belki wp den engellemistir seni Instagram için ne desem boş vallaha ama benim fikrimce eski kışları felan çıkartıyor
Ne zamandır yurt dışında peki bu adam
4 Ay oldu
O yeni birini bulmuş hayırlı olsun kızları çıkartmıştır takip den
Tok 794 kişiden 729 a indirmiş
Büyük bir ihtimal eskileri çıkarttı hayatında olmasini istemedikleri
Birde whatsap progili de kaldırmış onu zaten kaldıran Bi tip arada
He vallaha halin harap senin bırak gitsin seni unutmuş çoktan o ordaki kızları görünce ama merak etme senin nasibin olsaydı zaten burada olurdu elbet karşına şana daha çok değer veren seni gerçekten hak eden birisi cikicak emin ol
Güzel yüzünü kimse için soldurma kimse değmez üzülmene anan baban dışında
Hajlisin da ne bilim yaptığı zoruma gidiyo
Bende o durumda olsam benim de zoruma gider tabiki ama kendini üzmene asla değmez
Bazen diyorum ki yazsam mı sonra diyorum istese o yazardı
Yazma derim ben o ilgilen miyorsa sende onla ilgilenme hayatına kaldığın yerden devam et kimse için üzülmeye değmez bu hayat
Whatsaptan bakiyo durumlarıma vs
O zaman sende onu engelle gitsin kimse için kendini uzmedigini görsün
Aynen oyle
İnşallah engellemissindir
Üzüldük
Ne yaptı çok merak ettim
Allah sorar hesabını
Amin insallah