Alman erkek arkadaşım 2 senede sonra benimle evlenmek istiyor ne demeliyim zor olur mu?

Bu güne kadar ya ben oraya gittim ya o buraya geldi bir şekilde sürdürdük ama bu noktaya gelebileceğimizi hiç düşünmedim anlık yaşadım ne desem bilmiyorum onunla olsam ailemle olamayacağım ailem kabul etmez siz ne dersiniz. Benim için Türkçe de öğrenmeye çalışıyor.
Alman erkek arkadaşım 2 senede sonra benimle evlenmek istiyor ne demeliyim zor olur mu?
Mesajı çeviriyorum öylesine konuşturan bunu söyledi. B ben S: sevgilim. S: benimle evlenir misin? Gerçekten soruyorum. B: ne demek istiyorsun? O:onu demek istedim. 2 yıldır beraberiz ve bence bunu evlilik ile sonlandırmalıyız. İlk andan beri biliyordum sen beraber olmak istedğim kişisin. Sana teklif edeceğim sadece bilmeni istedim. Beraber mükemmel olurduk sana söz veriyorum seni asla pişman etmeyeceğim. Bunun hakkında düşünebilirsin ama asla seni kazanmak için her şeyi yapacağımı unutma. Sonrasında da seni seviyorum yazdı. Ben daha yazmadım fikir lütfen mantıklı yorumlar atın almanyaya git kurtul tarzı değil lütfen