6 yildir sevdigim benimle evlenecegini soyleyen adam bugun baskasi ile nisanlandi hak mi bu?

6 yil dile kolay onu sevdik bekledim , asla beni sevmedigini istemeidgini soylemedi 3 yil sadece karsilikli otrduk elimiz elimize degmedi opmedik sarilmadik oyle izledik konustuk sonra ceza evine girdi 2 yil bekledim kimseye bakmadan gormeden onu bekledim hic konusmadan sabah ezaninda kalkip dua ettim gece uyumadan dua ettim hep dua ettim cksin dye çıktı geldik görüştük dertlestik agladim gulduk hc problem yoktu bir yil daha toparlanmasini bekledim sonra bianda bana senin agzin bozuk dedi , mevzunun bu olmadigini baska birsey oldugunu hissediyordum bu arada hc agzimda bozuk degil küfretmem artik çıldırana kadar cok sabrlymdir , o sekilde benimle konusmayi kesti bugun gordum nisanlanmis icimde cayir cayir yaniyor benim hakkim bu muydu 6 yilimin karsiligi bumu olacakti benim 6 yilda yapamaidgimi yaptramadigimi baska bir kizla 6 7 ayda yapti

6 yildir sevdigim benimle evlenecegini soyleyen adam bugun baskasi ile nisanlandi hak mi bu?