Karakter meselesi deyip geçmeyin gözleme dayalı soruyorum.-.
🧚♀️🖤
🧚♀️🖤
Bu kişinin karakterine göre değişiyor. yani bir kişi erkek ya da kadın diye çok terk ediyor diyemeyiz yani bunun bana göre insan davranışı ile ilgisi vardır. bazen insan aldatılır terk eder. bazen insan anlaşmadığı için terk eder. benim şuana kadar gözlemlediğim kadarıyla genelde terk edenler ya sevmeyen kişiler ya da artık bu ilişkinin sonu yok bitsin diyen kişilerdir. kadınlar genelde daha detaylı düşünür erkekler ise daha düz ve sonuç odaklı düşünür. bu yüzden de buradan yola çıkarsak aslında kadınlar daha detaycı yani sürekli ilişkiyi sorgulayan kişiler diyebiliriz.
Kadınlardır 5 defa reddedilmem den dolayı söylüyorum dış görünüşüm yüzünden artık bu dünyaya neden geldim diye sorguluyorum bu hayatı yaşamak için mi iş yok meslek yok şans veren bir Allah'ın kulu yok değer verdiğim sevdiğim insanlar da verdiğim değeri çöpe atıyor yaptığım iyilikler boşa gidiyor
Ve bunları ağlayarak göz yaşı dökerek yazmam çok garip ♿😔🥺
Kadınlar terk edebiliyor daha çok
Genelde her zaman en çok sevenler kadınlar oluyor biz sadece erkeklerden aslında insan olmalarını bekliyoruz insan olurlar ise ilişki bir şekilde fedakarlık ile devam ediyor ama insan olmuyor ise terk edilmek zorunda kalıyorlar biz de terk etmek zorunda kalıyoruz
Cevap
40Cevap
Kadınlar..
Erkekler terk etmek yerine aldatmayı tercih ediyor daha çok :))
Kadınlar Aldatan tarafda onlar Ama erkek gizlemiyor Kadın gizliyor günün sonunda en çok aldatan erkek oluyor Terk etmeye gelirsek Duygusal atlamalar yaşadığı için eften pufden ayrılan çok gördüm. Ama yine bu yüzden sizinde farkettiğiniz üzere en çok terk ettiğine pişman olan yine kadınlar oluyor. Bi anlık galyana gelip bırakırsan birşeyler bitmemiş şekilde ayrılırsın Erkekler Kolay kolay bırakmıyor. Ama terk etti mi Tamamen terk ediyor. burada nasıl pişman ederim diyen çok kız gorduk bir işede yaramıyor.
Genelde erkekler
1) Kadınlar başta hoşlanmazlar erkekler kendını sevdırmaya çalışır
2) yavaş yavaş kadın hoşlanmaya başlar ama erkek yorulmaya başlamıştır
3) tam kadın sever erkek ılgısızleşır çunku erkek yorulmuştur
4) erkek ayrılır kadın peşınden koşmaya başlar
5) erkek başka bırını bulur kadın da ılk karşısına çıkan ve ılgı gösterenle evlenır.
yüzde 80 böyle
Merhaba,
Aslında kadın erkek olarak değerlendirmemek gerekir her insan terk edilebilir ama erkekler biraz daha fazla terk ediliyor çünkü kadınlar terk edildikten sonra başkasını bulması sever sevmez erkeği göre biraz daha kolay olabiliyor
Erkekler kıvırıyor ilişkiyi delikanlı gibi söyleyip bitiremedikleri için kadınlar terk ediyor çünkü tutarsız erkekle uğraşamıyacak kadar değerliyiz
Kadınlar genelde daha çok sevdiği gibi daha çok terkeder, erkeklerde genelde daha az sevdiği gibi daha çok aldatır
Ayrılmak isteyen erkeklerin çoğu kadını kendinden soğutup ayrılmaya zorladığı için bence sonuç kadınlardır😄
Net, kadındır.
İstatistikler de erkek çıkarsa çok kurcalamayın, onunda neticesini kadın belirliyor.
cut.
Kadınlar elbette. Çünkü ne istediklerini bile bilmiyorlar oyuncak sanıyorlar bu işleri vizyonsuzluk hatsafhada. Bugün seni sevdim yarın ekremi sevdim der bu kadar dönek sevgileri oluyor.
Çok güzel soru, ben hiç terk etmedim, hep terk edildim
Gözlem yapmadım ama nedense içimden kadın diyesim geliyor.-.
Kadınlar olarak terk eden taraf daha çok biz oluyoruz.
Akıllı taraf kimse o terk eder. Prensiblidir genelde o taraf.
Şeref yoksunları terk eder
Genelde kadınlar oluyor.
😂😂 kadınlar erkekler demiş erkekler de kadınlar demiş 😂 bence kadınlar daha çok oluyor
Kadın ! Kendisini bulunmaz hint kumaşı sanır ve bir hint fakiri tarafından satın alınır
Dünyada hangi varlık çoksa odur kadın veya erkek ,,, 😃
Kadınlardan çabuk sıkılıyorum. Çevremdekiler Playboy Ekrem derler.
Aşağı Ayrancı'dan mısınız siz de, orada bir bina var ordan mı?
Terk edeni bilmem ama aldatan kadın taraf iki ilişkim oldu ikisinde de aldatıldım
Terk edilmek başıma gelmedi hiç ama bi kaçını terk ettim emin değilim nötr
Kadınlarda bu oran daha fazla gibi görünüyor
En az seven taraftır
Kadınlar daha çok gibi.
Kadınlar daha çok sanırım
Insanoğludur ınsan
İkiside mevcuttur
erkektir. ama sorsan kadınlardır mağdurlar.
Erkekler genelde terk etmek yerine ilişkiyi toksikleştirip kadının terk etmesini sağlar.
Akrep burcu kadınlar 🖤
kadınlar çabuk alınıyor terk ediyor
Genel itibariyle kadın oluyor.
nett erkektir 👍🏻👍🏻
Erkek aldatır kadın bitirir
Erkektir bence.
Erkek
Kadınlar
Her ikiside terk edebilir
Genelde terk edilen taraf kadınlar oluyor
Erkek
Kadın