Bu, çoğu ilişkinin sonunda olan bir durum.. Canı çok yanan tarafın çoğu zaman istemediği halde ağzından çıkıyor.. Belki de acısı bunu ona yaptırıyor. Çok görmüyorum aslında.. Haksızlık yapılmıştır, kırılmıştır. Hak etmiştir karşıdaki.
Çaresizlikten de ağır olabilir diyorum.. Çünkü başka yapacak bir şeyi yoktur. Pek içinden gelenler olmasa da dilinden dökülür sitemler..
Ama asıl karakterini göstermesi, maskesinin düşmesi gibi bir durumsa, o zaman değişir durum.. Bunu fark etmek lazım..
Kimin kuyruk acısı varsa o çirkefe bağlıyor bence.. Tamam herkesin canı yanar sonuç olarak bir ilişki bitiyor ve üzgün oluyor her iki tarafta ama bir yerden sonra sevgi değil nefret devreye giriyor.. Kesinlikle insanın ilişki esnasında özen gösterdiği şeylere ilişki bittikten sonra da özen göstermesi taraftarıyım.. Birbirini suçluyor her iki tarafta.. Eğer bir şeyler yaşarken susuyorsanız ama ayrılık söz konusu olunca bunları dile getiriyorsanız kesinlikle bu adiliktir.. Keyifli günler..
Kadını erkeği yok. Gurursuz ve haysiyetsiz olan her iki cinste çirkefleşir. Gururu olan kötü olmaz, kötülük yapmaz. Ve haysiyeti olan ise hayatı zindan edip iftira atmaz. Gururu ve saygısı olan döner arkasını usulca kıyamet koparmadan gider.
Ayrılığı kim kabullenmiyor ise, ağzını bozar. Valla birisine ayrılalım dedim, adam ağzına geleni saydı. Aslında güzel bir şekilde ayrılmak varken, ağzını bozmaya ne gerek var ki? Sonra bu asabi niye bize sayıyor, sövüyor oluyor.
Çirkefliğin erkeği kadını olmaz. Bu arada kadınlar günün güzel ve kutlu olsun. İnsan elinde olan en değerli varlığını kaybedince değerini anlar. O yüzden bir deste yünün dikenli telden ayrılması gibi olur ayrılık.
Değişebiliyor ama ben hiç bu durumu tercih etmedim kötü bitmemeli bence büyük bir hata onur kırıcı bir şey olmadıkça hiçbir sevgi kötü bir bitişi haketmiyor bence…
Kişi ayrılırken çirkefleşiyorsa, ilişkide içine atıyordur çoğu zaman madem bitiyor ne geliyorsa ağzıma söyleyeyim nasılsa bitti. Bunun cinsiyetle alakası yok.