Karaktere göre değişir gibi görüşler gelmesin lütfen. :D İstatistik kasıyoruz şurada...
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Karaktere göre değişir gibi görüşler gelmesin lütfen. :D İstatistik kasıyoruz şurada...
Biz çünkü erkekler sıkıldıklarında ya da bitirmek istediklerinde bunu dile getiremeyecek kadar cesaretsizler ve kadınların bitirmesi için elinden geleni ardına asla koymayan tipler
Bence kadınlar ilişkiyi bitiriyor. Ben daha görmedim ki ilişkisi için emek sarfeden bir dişi yaratık.
Bana bağırdıııı,,,, Hemen evi terk et boşanma davası aç
Bana şiddet uyguladı (gerçekte olan yanlış bir şey yapmış ve biraz laf yemiştir) hemen soluğu avukatta arayın.
Sırf nafaka alabilmek için, bana şunu yaptı bunu yaptı... Olmadık iftiraları maalesef ki sizin cinslerin söylüyor.
Bu kadın milleti erkekten çok çok fazla şeyler bekliyor. Daha 18 yaşına yeni gelmiş kızlar bile Zengin koca bulma hayalleri kuruyor. Neden? Para yemek için.
Menfaatler çoğaldı haddinden fazla halde... Kimse eşi için emek harcamıyor, hep sürekli karşı taraftan kendisi için birşeyler yapması bekleniyor. (Her iki cins için de geçerli)
Bir de aldatmalar var. Bu işte sadece erkeklerin adı çıkmıştır ama kadınlar bence daha öndedir bu işlerde.
Erkeklerin hatası yok mu? illa ki var, yetinmeyi bilmemek. Aç gözlü olup gözü dışarıda olmak, sorumsuz olmak vs.
Erkekler de kadınlar da artık evliliklerinden önce o kadar çok ilişki yaşar oldular ki
Biri gider biri gelir kafası yaşanıyor. Bunun için ilişki bitirmeyi kadınlar erkeklerden daha çok istekli duruyorlar. Benim de savunmam bu şekilde :))
Kadınların daha çok alternatifi olduğu için kadınlar.
Erkekler bitirmezler, kadının bitirmesi için ellerinden geleni yaparlar
Teşekkürler
Rica ederim
Açıkçası biraz zor bir soru ama madem istatistik kasıyoruz, deneyimlerime göre erkekler biraz daha fazla olabilir. 🙄 Kesin bir şey söylemek zor tabii, çünkü bazen herkes bir an bir delilik yapabiliyor. Sabır ve anlayış her iki taraftan da gerekli yoksa ilişki Trajikomik olur! 😅❤️
Cevap
16Cevap
Bence kim istemiyorsa o bitiriyor.
Çok güzel bir soru. Kararsız kaldım. Erkek tarafı her haltı yediği hâlde ayrılmayan kadınlar var. Erkek kadını sevmese de uzun zamandır hayatında be düzeni bozulmasın diye ayrılmıyor. Kadının ve erkeğin bitirmek isteyen tarafı da çok net oluyor. Ne kadın ne de erkek daha çok bitiriyor diyebilirim.
Yani aslında bu cinsiyete bağlı olan bir durum değil anlaşma şekline iletişim şekline ilişkinin gidişatına göre değişir Ama genelde terk eden taraf kadınlar olur. Çünkü doğruyu söyleyelim kadınları mutlu etmek çok zordur.
Selam,
Genelde kadınlar sürdürmeye çalıştığı için bı sürü hatayi görmezden gelen taraf.. Erkekler daha kolay bitiriyor..
Erkekler kendi ayrılıp vicdan yapmamak için kadını kendinden soğutur ayrılmasını sağlar ve kadın ayrılır
Erkekler yüzüne oluyor her şey
Hep erkek suçlu. 😂
Evet erkekler hep suçludur 😅
Vay be
Kadınlar. Erkekler kolay kolay bitirmezler ama bu iyi bir şey mi, asla. Neden neden söylemezsin, açık açık konuşmazsın neden. Gerçekten bu özelliğinizden nefret ediyorum dürüst ol adam ol söyle, bu kadar zor değil.
Sonuçlarda sıkıntı var aslında çoğunlukla erkek aldattığı için ilişkiyide kadın bitiriyor haliyle erkekler vesile oluyor buna djdjdk
Genelde kadınlar bitirir. Erkek bitirse de geri döner çoğu zaman.
Bence kadınlar. Çünkü seçenekleri daha fazla.
oy verip sonucu görmek istemiyorum biri sonucu söylesin
Kadına bitittirirler sonda kadın suçlu olur genelde
Ben kadın diyorum. Kadınlar zaman kaybetmeyi sevmezler.. boş insan olduğunu farkedince.
Her iki taraf da. Çünkü tek suçlu asla bir kişi olmuyor.
Ankette erkekleri işaretledim ama kadınlar bence
Türkiye de kadınlar bence... Talep çok fazla olunca kendilerini kaybediyorlar 😀
Erkekler kadınların ilişkiyi bitirmesi için elinden geleni yaparlar
Yeni birisini bulma ihtimali kimde fazlaysa o taraf...
Erkek, kadının bitirmesi için elinden geleni yapıyor sağolsun jsjsj kadın gidince de gitti yok ya
Kadınlar çok nadir bitirir erkeler daha yatkın ilişki bitirmeye
Teori de hemcinslerimiz gerçekleştirme de erkekler olabilir. Kadınlar kızınca da söyle bilir ama erkeklerde pişman da olsa bir defa çıkabilir.
O işlerin erkeği kadını yok ilişkiyi bitirmek isteyen zaten çok çabuk bitiriyor
Genelde kadın bitirir erkek farkeder hisseder ama gidene kadar götürür bitirmekle uğraşmaz kadın son noktayı koyar
Erkekler ilişkiyi bitirmez genelde ilişkinin bitmesine sebep olacak şeyler yaparlar ve kadın ilişkiyi bitiren taraf olur.
Kadınlar çünkü erkekler onların bitirmesi için ellerinden geleni yaparlar...
Erkekler erkek bitirmese bile bizim bitirmemiz sınırları zorluyor
Erkekler aldatır kadınlar bitirir ya da tam tersi
Artık dayananılmayacak dereceye geldiyse kadın bitirir. Erkekler pek bitiremez
Kadın seçtim linçlemeyin 😀
Gizlisin dostum zaten sıkıntı etme :D
Gizlilik iyidir doğruları söyleyince linç yiyoruz genellikle 😅
Erkekler bezdirir kadınlar bitirir
Tabii ki de kadınlar
Genelde kadınlar
kadınlar maalesef
Erkekler ah sizi gidiler
Genelde bi taraf aldatır öbür taraf bitirir