Güncellemeler
+1 yıl
bu arada Aramızda herhangi bii küslük vss yokk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu kişiyle Ne konuştunuz Ne kadar tanıştınız yaşlarınız kaç ya bakın son zamanlarda çok fazla Instagram'dan tanışmalar var Çünkü insanlar oturuyor akşama kadar 40-50 tane kıza istek gönderiyor mesaj gönderiyor kim dönerse olta kime takılırsa kafası Anladın mı müsaade etmeyin böyle şeylere ya birilerinin oyuncağı olmayın
Ben 22 o 25 normal düzgün bir konusmaa olduu
Peki iletişimin kopma sebebi ne anlaşamadığınız konular nedir Yani bunlar standart olarak dediğim gibi internette Instagram'da binlerce kez tekrarlanan durumlar Yani insanlar sürekli birilerine mesaj atıp duruyor Siz de onlardan birisiniz
Yaa zatennn cokk sık konuşmadık sadece araya bı kaç gün girdi herhangi sorun yokk
Ama neden arkadaşı istek attı
Neden arkadaşı istek attı güzel bir soru adam Demek ki dedi ki ben konuştum muhabbet ettim Sen de konuş dedi veya seninle konuştuğu için arkadaşına da öneri gitti O da önerilerden gördü istek attı bu da olabilir
Tamam da normal konuştuk o. pu değilim neden o kafada olsunn kii hahah
Acaba beni denemek mi istedi
Illaki o olmana gerek yok Sonuçta adam Instagram'dan sıradan birçok Kışa kıza yazmış olabilir o da kim cevap verdi Ona göre hareket ediyor da olabilir veya öneriler de çıkmış o şekilde de takip etmiş olabilir denemiş de olabilir de şimdi 3-4 günlük Konuştuğun bir adam seni deniyorsa zaten bununla muhatap olma Hayırdır sen nesin ki sana bu muameleyi yapmaca tarifi buluyor Ben olsam bu tür basit karakterli insanlarla muhatap olmayı seçmezdim herkes engellersin Bu şahsı engelle Arkadaşın da engelle sepetle geç benim konuştuğum kıza iletişim kurmak için çabalayan bir arkadaşın alnını karışlarım ben
Evett garibime o gitii biraz ilgisi vardı yüz vermesinn diye belki demek istedi kendisi tipine cokk önem veren birii ama ben egosunu zedeledim galiba
Cokk salamadimm onuu
Anladım O da olabilir büyük ihtimalle egosu tatmin olmadı farklı kişilerle farklı yöntemler deniyor Yani başkalarına istek arttırıp başkalarıyla olan diyaloğunuzu ölçüp tartıyor gibi geldi Ama dediğim gibi bu tür olaylar mide bulandırır ve size de zarar verir o sebeple o gruptan kim varsa o çevreden kim varsa tamamını da engelleyin geçin muhatap olmayın Bu sizin kalitenize zarar verir haberiniz olsun
Evett cokk teşekkür ederimmm
Rica ederim Bence daha dikkatli olun birilerinin oyuncağı olup olmamak kişinin kendi atacağı adımda saklıdır
Kim syarlarsa seni onun derdine düşmüşlerdir arkadası ile