Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Annemi de babamı da seviyorum, seviyeleri değişebilir ama iki insan sevilebilir. Söz konusu aşk ise yine sevilebilir ama seviyeleri değişebilir. Hani kimi daha çok seviyorsun diyorlar ya?
Çok sevdiğinle kalırsın, az sevdiğinle ancak fiziki yakınlık...
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır mümkün değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılAyran gönüllü insanları anlamıyorum sevmiyorum da bu ne saçmalık ya nasıl aynı anda iki kişiyi seversin 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede çok saçma
+1 yılMaksimum 5-6 olabilir 2 olur tabi neden olmasın 🤣 böyle saf insanlar nasıl yaşıyor bazen merak ediyorum 🤔
010 Yorumla
Soran+1 yılSaf olsam hayatinda olmaya devam ederdim cidden bazen kufur yemek istiyorsunuz
- +1 yıl
Bunu soruyorsun ama 😂
Soran+1 yılErkeklerin kafasini merak ediyorum
- +1 yıl
Kafamızın içini biz bile bilmiyoruz bi merakla çözülecek iş değil o 😉
Soran+1 yılAnladim sordum alttarafi ikinci gibi bir şey olmaya niyetim yok olsa ona mi kalmiştim
- +1 yıl
Yani o na mı kaldın 👏
Soran+1 yılKalmadim işte oda biliyor bu yuzden yapişkan
- +1 yıl
S… et boş ver
Soran+1 yılCiktim zaten hayatindan
- +1 yıl
İyi yapmışsın Kafanada takma
+1 yılbence mümkün değil kabul edilebilir bir durum hiç değil, bunu kim söylediyse gitsin tedavi olsun
00 Yorumla
+1 yılKadınlar için pek mümkün değil yani inandırıcı değil erkekler için bu mümkün
039 Yorumla
Soran+1 yılHayirdir hem bizim adimiza konuşuyorsun hemde erkekler emunkun falan
- +1 yıl
Kadınlar kendini birşeye ait görürler erkekler sahip görürler. Söyle bakalım aynı anda temel fizikte iki ayrı yerde olabilir misin? Biz erkekler sahip olursak severiz düşünürüz birçok kıza sahiğ olsak hepsini birden severiz ama bu onunla ömür boyu olacağımız anlamına gelmiyor. Böyle tutsak bi sevgi mümkün değil
Soran+1 yılKendi rezilliklerinizi neden normalleştiriyoreunuz
- +1 yıl
Sizin açınızdan rezillik ve duygusuzluk olarak görülüyor anlaman için şöyle bi örnek vereyim erkek kedilere bak ve dişi kedilere ne demek istediğimi anlamaya çalış ama kendi açından değil
Soran+1 yılBiz kedi miyiz kardeşim eger oyle ise sende git kırlangiçlara bak illa bir hayvan mi olmamiz gerekiyor
- +1 yıl
İrademiz olabilir fakat güdülerimiz ve istençlerimiz farklı onu söylemek istiyorum. Erkeklerden bu kadar şikayetçiysen lez olabilirsin o da bi seçenek. Demek ki farklılığımız cezbedici bir durum.
Soran+1 yılLez olabilirsiniz ne demek ammcıık yaratilişimiz geregi erkeklere meyillim bi sus ya ulkenin beyin seviyesine bak ne halde birde hayvanlardan ornek vermezmi senden olsa olsa domuz olur
- +1 yıl
Ben küfür ediyor muyum bak zeka seviyeni gösterdin burada boşuna konuşuyorum. Git kendine ezik bi erkek bul ve şikayet etme o zaman
Soran+1 yılEzik olan sensin ayrica evet zeka seviyem var en azindan sende oda yok
- +1 yıl
Peki bu kadar sinirlenmene gerek yok git bi bardak su iç 😏
Soran+1 yılBen içerim geçerde seninki baki be bacim kaç tane anan var senin
- +1 yıl
1 onu demek istiyorum sabahtan beri bir erkek çok eşli olsa çocuğun kimden olduğu doğuran kadından belli oluyor ama bir kadın çok eşli olsa babası için DNA testi gerekir.
Soran+1 yılGereksin abi ben tek eşli olacagim icin sorun yok sen kendi analarini say
- +1 yıl
Çok komiksin
Soran+1 yılBaba zihniyetini taşiyorsun belliki annen bu karae kiymetli olsa bana bu kadar deger verse bu kadar boş yapmazdin
- +1 yıl
Annem kıymetli onu değerli yapan şey sadık ni eş olması sevgisi şefkati babam annem gibi olsaydı iki tane annem olurdu
Soran+1 yılKusurs bakma hiç bir kadın ikinci olmayi haketmez ya da iki kişi ile birlikte olmayi daha kendi annene yediremiyorsun
- +1 yıl
Babamın yapıp yapmaması önemli değil babam anti karakter annemin yapmaması önemli.
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂leşşsin
- +1 yıl
Kadınlar da leşçi bu yüzden insanlıkta bi değer görmüyorum. Hayvanlarla kıyaslıyorum
Soran+1 yılAdam olssaydinda seni kimse leş olarak gormeseydi
- +1 yıl
Erkeğim ama adamlık dediğin şey çok spekülatif
- +1 yıl
Net olmayan bir yakıştırmayla işim olmaz
Soran+1 yılAllah aşkina sus artik
- +1 yıl
Sen kimsin mesaj at
Soran+1 yıl😂😂😂 beni tehtid mi ediyon sen
- +1 yıl
Hayır benim kartlarım açık nur cemalini göreyim
Soran+1 yılHsyirdir sen kimsinde boyle konusuyorsun
- +1 yıl
Nasıl konuştum 🤣
Soran+1 yılBookum gibi
- +1 yıl
Gizli konuşuyorsun öyle sallamak kolay senin için
Soran+1 yılAçik olsam bile bir şey yapamazsin emin ol
- +1 yıl
bir şey yapmak için değil muhattabımı bilmiyorum. şu an tahminen sarı çizmen var. Adın Mehmet ve ileri köyün ağasısın 🙂
Soran+1 yıl- +1 yıl
Sarı çizmeli mehmet ağayı eliyorum sarı çizmeli zeyno hanımağasın 😏
Soran+1 yılİstedigini diyebilirsin
- +1 yıl
Ben de Memoli 🤣
Soran+1 yılTamam kanki
- +1 yıl
Tamam sist
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün tabi hatta daha fazla kişiyi de sevebilirsin ama gerçekten sevdiğin 1 kişidir
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevmedigin oluyor gerisi o zaman hani mumkundu?
- +1 yıl
Demekki mümkün değildir
Hayır bir insan severse tek birini sever gerçek anlamda.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki gerçekten kimi sevdigini nasil anlayacsz sevgilisiyle ve ben ayni anda hayatina girmiştik brn arkadaşiydim hatta aralarini ben yapmiştim sonrs bana acildi bende yol verdim
Demekki arkadaşın tek eşli değil. Okey e dördüncü arıyor gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir şey mümkün değil. İkinizi de kendi çıkarları için idare ediyor. Alan-veren razı durumu varsa devam edebilirsin tabi.
07 Yorumla
Soran+1 yılYokk
Cevap sahibi+1 yılO zaman karakterli bir insan olarak yol vereceksin. Bu sayede daha iyisini, hak ettiğini bulursun.
Soran+1 yılKanka yol verdim zaten yazmasin diye hesaplsrimida sildim sonsuza kadar bulamaz yani
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yapmışsın, ayran gönüllülerden bir cacık olmaz.
Soran+1 yılMesela benim iki tane numaram vardir bi tanesi iş için oldugu icin çogu insanda bulunur digerini kimseye vermem bu yuzden çok trip yerim ama bana ulaşmasi mumkun olmuyor bu yuzden 😂
Cevap sahibi+1 yılBırak trip attıklarıyla kalsınlar, kendini garantiye alman çok akıllıca. Eleman takıntılı bir tip ise arar bulur ama, dikkatli ol sen yine de.
Soran+1 yılBulamaz verdigim hat babamin ustuneydi ustelik kapali sadece wpde 😂
+1 yılHayır değil biri olmazsa biri olur demek gibi bir şey
00 Yorumla
+1 yıl2 kişiden aynı anda hoşlanıp sevebilrisin ama aşk değildir sadece 1 kişiye aşık olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. mümkün değildir mutlaka biri diğerinden bi tık daha fazladır sevgi olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılFazla olan oymuş
+1 yılYa siz şaka misiniz azıcık onur gurur da mi yok sizde, ben gidiyorum ne haliniz varsa görün diyeceksin birdaha hayatına sokmayacaksin bu kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılKanka ne bu tantana oyle yaptik zaten
- +1 yıl
Öyle desene bizde yorum yapıyoruz guncelle ki başkaları da tantana yapmadın😂
Soran+1 yılValla isim vardi 😂
- +1 yıl
Canın sağolsun
Mümkün. Kalp nefesle ve nefisle çalışır. Nefsin sevgi sınırlaması yoktur.
11 Yorumla
Soran+1 yılDedi mavili
+1 yılİnsanlar dobra dobra yaşamak istiyor biz birini bulamazken
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç deme ya
- +1 yıl
Valla herkes hakettiği yerde kalsın sen boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki hayır düpedüz karaktersizlik bu
10 Yorumla
+1 yılKalbinin odaları genişse sever tabi
10 Yorumlahanginiz kuma olacakmış?
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilis var beni kuma istiyor 😂
Soran+1 yılYol verdim birinin tek kadıni olmak varken neden kuma olayim 😒
+1 yılBi s. ktir deseydin öyle şey mi olurmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumlar daha igrenç
- +1 yıl
İzahı olmayan şeyin mizahı olur, o yüzden bu şekil davranıyorlar yoksa hepsi biliyor böyle birşeyin mümkün olmadığını. Takma kafana
Mümkün olmuyor ya gönül bu nasıl sığdırsın ikisini
03 Yorumla
Soran+1 yılEe o zaman kimi seviyo bu djdndj
Soran+1 yılYok be sanmam ben yol verdim yani oynayamiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılVolkanlar bitmez olur olur fjfj
03 Yorumla
Soran+1 yılBide allah kimseye yaşatmasin demesi yok mu bu arada ben ikinci kiz oluyorum ikinci derken sevgilisi varken bana açildi bende hayatindan cçiktim
- +1 yıl
İki ve daha fazlası da olur. Bunca aldatan insanların tek bahanesi sence sevmiyor olmaları mı? Bir de kulp buluyor büyük bir hastalıkmış gibi ya ırz düşmanı herif dkfk
Soran+1 yılValla 10 kisi dsha olsun bu beni mutlu eder en azindan herkes siradan olur djndjc
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ahahah sen naptın merak ettim
01 Yorumla
Soran+1 yılYol verdim napcm ammk onun pis sevgilisinin ikincisi olmayi
Ben kalbimi boşalmadan sevemem...
00 Yorumla
+1 yılMümkün ben 5 kişiyi sevdim
00 Yorumla
+1 yılsevmek mümkün aşık olmak imkansız
00 Yorumla
+1 yılMümkündür. Kalbi geniş demek ki.
00 Yorumla
+1 yılhayir degil sizinki biraz şey galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka ben neden ikinci olayim yol verdim
+1 yılSende bunu yedin
03 Yorumla
Soran+1 yılYesem yol vermem
- +1 yıl
Yolu açık olsun
Soran+1 yılValla olmasin hayirdir yani 😂
+1 yılKarakter meselesi
08 Yorumla
Soran+1 yılKanka yani ksraktersiz olan seviyor mu
- +1 yıl
Yok kanka mumkun degil
Soran+1 yılSen niye yakişiklisin neyse konumuz bu degil demekki birimiz yalaniz gerci o benim sadece arkadaşimdi durduk yere açildi mal
- +1 yıl
Teşekkür ederim kanka. Yani bilmiyorum ki ama sevdigini saniyo ne yaptigini bilmeyen biri
Soran+1 yılYol verdim birde kizi ben ayarlamiştim buna
- +1 yıl
Yapman gerekeni yapmissin salla gitsin
Soran+1 yılTeşekkurler
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. iğrenç olduğu kesin
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılMümkün tabi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün değil
00 Yorumla Değil
00 Yorumla
+1 yılAsla..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır mümkün değil
00 Yorumla
+1 yılHayır birini daha çok seviyorsundur o zaman
00 Yorumla
+1 yılHayır iğrençlik
00 Yorumla
+1 yılYok daha neler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün değil
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki gerçekten kimi sevdigini nasil anlayacsz sevgilisiyle ve ben ayni anda hayatina girmiştik brn arkadaşiydim hatta aralarini ben yapmiştim sonrs bana acildi bende yol verdim
Cevap sahibi+1 yılBencil ve egoist biri yol ver
Soran+1 yılDun işte sildim tum sosyal medyalari ulaşamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeveriz 👍
042 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kumaniz olunca aglamayin sizfe
Cevap sahibi+1 yılKumamız yok ki bizim
Soran+1 yılBu kfayla olur mersk etme
Cevap sahibi+1 yılTam anlarım kuma derken 2 eşim gibisinden mi dedin
Cevap sahibi+1 yılAnlamad, ım
Soran+1 yılİki kisiyi seversen diyorum sende iki kişiden biri olursun diyorum
Cevap sahibi+1 yılNiye olsun ki Bi kına iki kılıç sığmaz Ama iki kına bir kılıç sığar hemde daha fazlasınada sığar hayali bile çok hoş 🤩 geniş bir kanapede iki kolumda iki hatun ikiside bana kur yapıyor Harika ya 🤩🤩
Soran+1 yılMal o kizlarin hayatindaki tek erkek sen mi olacagini saniyon embesil djendnd
Cevap sahibi+1 yılTabi neden olmasın ben ikisinide severim öperim yerim onları ayrımcılıkda yapmam sadıkda olurum Elmalı turtalarım benim ☺️
Soran+1 yılBoş yama
Soran+1 yılYapma
Cevap sahibi+1 yılNe demek boş konuşma Erkek adam sözünün eridir.😎😎Ne diyorsam o ben ikisinide severim terk etmem aldatmam
Soran+1 yılBirbirleriyle aldatiyorsun zaten ya mal
Cevap sahibi+1 yılBu aldatmak olmuyor. İkiside rağzı ikiside beni seviyor ikiside durumu biliyor Saklı bir şey yok kimsenin kimseyi terk ettiğide yok İkiside bana sarılmış beni öpüyor ☺️😎
Soran+1 yılRağzı? sus hele ammmcık iqsu 20
Cevap sahibi+1 yılEvet rağzı tabi niye gidip bir diğerinin kalbini kırayım illa biriyle olayım diye Yazık değil mi Kıza Ben kalp kırmam Derim ikinizde gelin ben size yeterim 🤩😎
Soran+1 yılYa bi sus daha bi tane bulamiyon yazmayi bile bilmiyon birde havali havali emojiler atmaya calisiyon beyinsiz seni
Cevap sahibi+1 yılBuldum ben en son 4. cü ilişkimi yapıyordum. O zaman başka biri olsaydı O zaman onuda kırmaz kabul ederdim hep Berbaer mutlu olurduk 👍😎
Soran+1 yılHe he mal
Cevap sahibi+1 yılErkek doğası gereği çok eşlidir ve buna uygundur Yapısı Tarih boyuncada bu olmuştur. Bunda ayıp bişi yok öyle algılatıldığı için sinir oluyorsun Ama herkes farkında bir ortam bile bir çok kadının ilgisi adamın üzerindeyse o ortama giren diğer kadınında otomatik ilgisi kayar buda bilenen bir şey Ama zamanla. kötü bir şey haksızlıkmış felan gibi lansedildi çok eşlilik çok kötü bişimiş gibi Adam terketmiyor aldatmıyor hepsine sevgisini saygısını veriyorsa sadıksa sorun yok demektir. Hayır yani birini seciyorsun Diğeri kahroluyor acı çekiyor 👏👍 bu mu en doğrusu hiç sanmıyorum
Soran+1 yılBoş yapma senin dediklerin resmen gunah temizleme çabasi bi sud ammmcık
Cevap sahibi+1 yılEvlenirsen ortada günah felan kalmaz zinaya girme yeter ki
Soran+1 yılSeni kaaale almiyorum sussan iyi olur
Cevap sahibi+1 yılAlma beni alakadar etmiyor 😄 benim fikrim benim yorumum
Soran+1 yılBrnim sorum seni siiktir edebilirim
Cevap sahibi+1 yılHayır yani sorduğun soru ortada ama sen (Benim istediğim cevap hayır) istediğin şeyi duymak istiyorsun kusura bakma aykırı bir cevap olacaktır. Kimse senin istediği cevabı vermek sorunda değil Vermedi diye hakaret edemessin Tekrar söylüyorum SEVER
Soran+1 yılSen sev ammmk seni sevende 10 kisiyi sever ayrica benim istedigim cevapla ne alakasi var benim duyduğum şey bu kimsenin ikinci kizi olamam he ikinci erkek olmayi kabul edrrsen o ayri
Cevap sahibi+1 yılDedim sana bi kına bir kılıç sıgar İki tane sığmaz Ama tüm kınlara tek bir Kılıç sığar İki erkekle bir kadın açık şekilde istesede yapamaz yürütemez Kadın doğası buna müsait değil Bu kuralları ben koymadım dünyayı ben yaratmadım oluşturmadım Sen olayı ego savaşına çekiyorsun Haksızlıkmış gibi algılıyor Yarış mantığıyla haraket ediyorsun O yüzden hep ikinci erkek vurgusu var. Ama olmaz buda nettir. Her cinsin avantaj ve dezavajtajı vardır. Çok eşliye elverişliyiz. O kadar
Soran+1 yılLan mal biz insaniz insan verdigi ornege bak sen kendini kilic mi saniyon dnndjdndnd çok eşlilige mi elverişlisi iz ya bi siiiktir zaten bu kurallari koyup sonrs bizim digimiz biyli diyorsun embesil seni
Cevap sahibi+1 yılKılıç örneği bir gönderme Mecaz yani bunu anlamayacak kadar algıda derinliğin yok Anca hakaret bak ben hakaret etmiyorum. Bir kına iki kılıç sığmaz Yani 4 erkekde o kadından benden çocuk yap onlara bak evimi çekip çevir yemek yap bana ilgi göster dese Kadın bir erkeğe bile bunu sunmakda zorlanıyorken bunun altından fıtrat gereği kalkamaz. Ama güçlü zengin bir erkek birden fazla kadına istediğini verebilir. Hemde her anlamda Anladın mı mecazı şimdi Son dediğini pek anlamadım ama evet dinimizde bu var Erkek çok eşlilik yapar
Soran+1 yılMecazin ne oldugunu neyi kastettiginkde anladik lakin diyorumki sen gonderme yapma çunku bildigin dumduz insansin dinimizi karistirma zaten erkekler oorooospuluk yapip yapip dinimizde var diyor ayette diyorki ilk esinin rszi olmwsi lazim ve adaletli olman lazimki hiçbir zaman adalartli olamayacaksiniz diyor bunun anlamida direkt olarak tek kadin demek oluyor ve artik senle tartismak istemiyorum vaktimi aliyorsun
Cevap sahibi+1 yılE tamam bende aynı şeyi söylüyorum Rağzıysa dedik ya Eşinin rızası olmadan zorla evlenemez tabi ki Adaletli olmakdan kasıtta şu Kendini adil olucam diye parçalama sen yıpranırsın diyor. Ama evlenemessin demiyor Sen doğru anlamamışsın olayı
Soran+1 yılHe kanka kitabi bi sen dogru okudun
Cevap sahibi+1 yılE öyle aç bak yeri gelince gereklide birşeydi zaten siyasal evlilikler eşini kaybetmiş çocuklarını yetmekde zorlanan hanımlar Aynı adamı seven acı çekenler. Ortada kalan ailesini herşeyi kaybeden elinde maddi gucu bulunmayan yetim kadınlar. Çevrede güvenilebilecek tek ve güçlü erkek vs vs Eşinin rızası olmak kaydıyla yapılmıştır. Yapıladabilir halen Erkek sever ihtiyaclarını görür iki eşinin olması bir diğerini artık sevmediği terk ettiği anlamına gelmez
Soran+1 yılBen istemiyorum kardeş sen kendine gore birilerini bul
Cevap sahibi+1 yılOlabilir buna lafım yok İstemek istemek o sana kalmış bir şey Ben sadece şunu diyorum. Sorunun cevabı Evet Sevebilir. Sadece bu
Soran+1 yılİnşallah senin gibilere denk gelmez kimse
Cevap sahibi+1 yılDenk gelen çok var. Yine gelecek öpücem onları ☺️
Soran+1 yıl🤢🤢🤢
Soran+1 yılAllah diyip din diyip iman diyip şerefsizlikte bir numarasiniz o yuzden konusmayiniz
Cevap sahibi+1 yılTamamda öpücem dedim sevişcem demedim ki 🤣🤣
Soran+1 yılSuscan mi ammcik kitabi eksik okumuşsun zaten suss ammk sus
+1 yılGrup seviyor o 😂😂
00 YorumlaSacmalama
01 Yorumla
Soran+1 yılBen degil bana diyen
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılhala seviyormusun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!