Hangisi doğru kişi nasıl karar verirsiniz?
Neyi dikkate alırsınız?
Neyi dikkate alırsınız?
İki kişiyi anı anda sevmem. Birisi varken bir başkası olmaz. Eğer birisi varken bir başkası aklına düşüyorsa sonrakini seç. Yeterince ilkini sevsen ikincisi olmazdı.
Hem mümkün..
hem mümkün değil..
Aslında eğer iki kişi hayatımızda bir yere sahipse bu bizim biraz kararsız olduğumuzu gösterir..
Veyahut aslında her iki insanın da aslında bir insan edebilecek özellikler bünyesinde barındırdığını..
Yani düşünceme göre eğer iki kişi varsa yakın olan sana onları hangi özellikleri için yanında tutuyorsun ona bakmak gerek ve birbirlerine benzemeyen özellikleri bir bünyede toplayabiliyor musun ona bakmak demek..
İki kişi eğer bir kişi olamıyorsa yani kafandaki profil oluşmuyorsa herkes ne derse desin her insanın kafasında hayatına girecek bir profil vardır görünüşü huyu suyu hayal edersin o hayaldeki insan olmuyorsa
Bence iki kişiyi de sevdiğini sanıyorsundur..
Çünkü istediğin bütün özellikler bir bünye de barınmıyorsa buna sevgi diyemeyiz hangisi doğru demeyi bırak
Ben böyle bir ikilemde kalsaydım ikisini de hayatımdan çıkarırdım..
Belki herkes için aynı olmayabilir ama bana göre iki kişi aynı anda aynı yoğunlukta sevilmez.
Mutlaka biri daha farklı ya da daha yoğundur. Ben böyle bir durumda olsam ikisinden de vazgeçerim mesela.
Zaten biri daha önemli olsa başka birini de seviyor gibi hissetmezdim.
Demek ikisinden de yar olmaz bana diye düşünürüm.
Farklı bir yol çizerim kendime. Ki zaten sevgim bir kişiyi ancak yetebiliyorken bir başkası düşüncesi çok uçuk benim için.
Cevap
14Cevap
Hayır değil eğer iki kişi arasında kaldıysan ikinci seç
İki kişiyi aynı anda nasıl sevmek mümkün olsun. :D Ketçap ile Mayonez mi bu patates kızartmasının üzerine sıkasın hshshshhs
İki kişi arasında kalan birisi ikisini de sevmiyordur eğer sevseydi ikinci kişi ortaya çıkmazdı
Değil kanka sevemezsin iki kişiyi sevgi dersin sevgi değildir o
degil bi yerde birine el sallarsin sonra el sallamadigin sana el sallar 😂kanundur kitaplarda yazmaz
Biri ile birlikteyken başkasını aevebiliyorsan birlikte olduğum aikiyi sorgulamalisin
Mumkun değil birini seviyosan diğeri sadece daha fazla yakisikli veya hayat sarti iyidir
Mümkün ben 3 4 te hatta bı anda çok sevdiğimden bile kopup farkettirmeden başka birinide sevebiliyorum sjjsjs
Sevgi beyinle yapılan bişey değil ki yürek ister. Kalp seçer kimi seveceğini beyin değil
Yoo ama birinden hoslanip birini sevebiliyorsun. Bu olay mümkün.
sanmıyorum böyle bir şeyin olduğunu
2 kişiyi aynı anda seversen buna sevmek denmez
Hayır, 2 kişiyi aynı anda idare etmek denir buna:)
Mümkün değil diye düşünüyorum
Bir kalpte bir kişi olur mümkün değildir
İki kişi aynı anda sevilmez
Namumkun
Seçimi nasıl yaparsınız?
Kalbim birine bir tık daha fazla atar
o sevgi olmaz ki
Bilmem hiç başıma gelmedi
Bana göre değil. bi kişi olur benim icin
gayet mumkun
değil
Seçime nasıl karar verirsiniz?