Biri benim için güven, şefkat, sevgi ifade ediyor. Diğeri tutku, haz, yaşam enerjisi. Bu normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
8 ayYok ya ben yapamam ikisine de ihanet kendime yalan söyleyemem. Ama ilişkinde cinsel tatmin yok sanırım. Yoksa diğeri neden sana tutku haz yaşam enerjisi versin ki? Bunu sevgilinle konuşman daha iyi olur düzelmesi için. Ekstra dürüstlük için aldattığını da söyleyebilirsin. O öyle kabul ediyorsa eder etmiyorsa için rahat eder. Ben öyleyim yani dürüstlük önemli. Dürüst olmazsam benim içim rahat etmez..
02 Yorumla
Soran8 aySevgilimde de cinsel tatmin var ama sanırım ben yasak olana çekiliyorum hoşuma gidiyor
- 8 ay
Allah Allah bunun psikolojik açıklamaları var. Bu ara Alper Hasanoğlu Aşkım Halleri kitabını okuyorum. Psikiyatrist kendisi. Öyle kuru romantizmden bahseden bir kitap değil. Okumanı öneririm. Orada neden yasak olan seni çekiyor cevabını bulacaksın.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayHayır, bu normal değil. Güven, şefkat ve sevgi gibi temel duygularla tutku, haz ve yaşam enerjisi aynı anda ama farklı kişilerde yaşanması çoğunlukla gerçekçi ve sağlıklı bir durum değildir. Bu, duygusal olarak dağınıklık ve kafa karışıklığı yaratır. İnsanların bu iki temel ihtiyacı ayrı ayrı karşılamaya çalışması uzun vadede sürdürülebilir değildir ve çoğunlukla sorunların başlangıcıdır.
00 Yorumla
Bu sevgi arzu istek eksikleri gidermek olabilir ama kesinlikle aşk değil.. bunu sende biliyorsun.. her birinde farklı duygu ve ihtiyaçlarını tatmin ediyorsun..
Muhtemelen ikisiyle de evlenmeyeceksin..
07 Yorumla
Soran8 ayevet muhtemelen ama gelecek odaklı yasamayı bıraktım anı yaşıyorum ve zevk alıyorum
Soran8 ayevet üzmek istemiyorum ama sonra onun sinirliyken bana dediği şeyler aklıma geliyor ben de boşuna bu lafları yiyeceğime hakedeyim bari diyorum😂
Soran8 ayor*spu tarzi seyler🤕
- 8 ay
Bana da çok küfür eden oldu ciddiye almadım çünkü kendi değerimi biliyorum farkındayım i. pu dedi diye o. luluk yapcak değilim
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yani çok da normal değil. Senin beklentin çok sanırım, bir kısmı A kişisinde bir kısmı da B kişisinde karşına çıkmış demek ki.
Her ikisine de gönül veremezsin, seçim yapmak zorundasın.020 Yorumla
Soran8 aysecmek istemiyorum
Soran8 ayorada haklısın ama o kişi başkalarının da olduğundan şüphelenmesine ve bunu açık açık soylemesine rağmen benimle olmak istiyor, diğeriyle ise tamamen tutku odaklıyız ve onu bırakamıyorum onun içinse başka birinin de olması farketmiyor rahatsız oluyor ama benden kopamıyor
Soran8 ayhayatina sabit birini alsan da o kişi çoğu zaman senden once gelen geçenin ugradigi kişilere uğramış oluyor. sende sabit kalsa nolur? o yüzden en iyisi sabit bir şey aramak yerine o an ne hissediyorsan onu yapmak bana göre
Soran8 aykullansın karşılıklı kullanıyoruz işte alan memnun veren memnun🤣
Soran8 ayolur bacağımdan da assınlar hatta kollarımı da bağlasınlar daha zevkli hahaha
Soran8 ayseninki düşük galiba😆
Soran8 ayartik k@lkmiyo demiyo da
Soran8 aymusticim dalga gecmiyorum gerceklerle yuzlestiriyorum seni😂
Soran8 aynoldu ortalık malı diyordun bana şimdi kendin beni çağırıyorsun senin de pek bir farkın yokmuş hahah
Soran8 aykaşınanı kaşırım diyorsun🤣🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Bu yaşanan karmaşa kalbinde bir sürü duygunun dans ediyor olmasından kaynaklanıyor. İki farklı insanda farklı ihtiyaçlarını bulmuş gibisin. Bu çok insani bir şey aslında, ama çözüm için en önemli soruyu kendine sormalısın: Hangisi seni daha bütün hissettiriyor? İç sesini dinlemek ve o duyguları anlamak gerekiyor. 🤍✨ Unutma, hayatta dengeni bulmak biraz zaman alabilir ama kendine dürüst olman en önemli kural! Sence bu durumda kalbini dinlemek mi mantığını? 🧐
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
106Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
8 aySevdiğin bir tanedir diğeri senin sadece elde edebildiğindir
12 Yorumla
8 ayNormal. Birinden sağlayıcılık alıyorsun diğerinden de arzu. Zaten aldatan evli kadınların da sebebi bu oluyor. Evinde eşiyle sıcak yuvasından memnun, eşinin onu sahiplenmesi onun için vazgeçilmez bir şey, bozmak istemiyor. Ama bir yandan da tutkuya ve çekime ihtiyacı var onu da geçici olarak başka bir erkekten alıyor.
Bu arada bu ahlaki bir durum değil. Duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz bu normal ama bunu eyleme dökmeniz karşı tarafa haksızlık olur. Uzun vadede de sizin kendinize olan saygınızı kaybetmenizi sağlar.31 Yorumla
Soran8 ayDoğru👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
8 ayİşte insanlar tam olarak bu yüzden aldatıyorlar aradıkları kişideki tüm özellikleri tek bir kişide toplayamadıkları için İstedikleri şeyleri Farklı farklı insanlar da buluyorlar Bu yüzden birden fazla kişiyi seviyormuş gibi hissediyorlar Oysa ki birden fazla kişinin sevilmesi Tabii ki de mümkün değil birinden biri yalancı sevgi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Erkekler sevebiliyormuş ama kadınlar yapamıyormuş bunu. Ki sevmek kalple olan şey. Sevdiğini arzulamıyorsan, ya da arzuladığını sevmiyorsan ikisi de doğru kişi değil demektir. İkisini de sevmediğin anlamına gelir
10 Yorumla
8 ayEvli olmak aşık olmaya engel değilmiş.
İkisini aynı anda seviyorum… aynı anda.
Bu başka türlü, başka yerden.
İnsan aynı anda iki çocuğunu sevebiliyor, aynı ölçüde neden iki kadını sevemesin?”28 Yorumla- 8 ay
Volkan miydi dizideki ismi adamın fjdkdkdkd
- 8 ay
Evet hahahahaha
- 8 ay
Replik ezberde kalmış fjdkdkdkdkd
- 8 ay
Unutulacak gibi değil
- 8 ay
Benimde çok güldüğüm bir replikti fhdjdjdjdkdl
- 8 ay
Evlilik nasl bişey
- 8 ay
Bilmem ki
- 8 ay
Siz bekar msnz
Hayır öyle bir şey olamaz her şey bir bütündür zaten sevdiğin ve ısındığın kişiyle aynı kafadasındır eş diye bir şey var emin ol ve bunun başka hiçbir nedeni yok ruh eşi diye bir şey var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
8 ayŞuanki toksik ilişki tanımına düşülmesi.
Ne istediği konusunda henüz bir fikir sahibi olmamış.
Benim tanımımı duymak isterseniz.
Her yolu merak eden kişi.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
8 ayaynı anda iki kişiyi sevmek sevmenin anlamına ters bir davranıştır
kalp bir kişiye aittir
ikinci kişi olursa bunun adı sevmek değil gönül eğlendirmek olur10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
8 ayHayır bende öyle şeyler olmuyo birini sevince yanımdan gecene bile bakamıyorum yani bana başkasına bakmak mide bulandırıcı geliyo
02 Yorumla
Soran8 ayolabilir, bana göre çekimin yüksek olduğu bir insanı değerlendirmek gerek
- 8 ay
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Benım için böyle bi secenek yok tek kişi olsa yeter ömirboyu napim baskalarını bea ortak bi huyda olcak işte herseyın ıyısını beklersek iki tarafında sonu gelmes
00 Yorumla
8 ayEvet normal aradın özelikleri tek bir kişide bulamadın için eksik olanları diğer kişiyle tamamlıyorsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence saçma bir durum. Biri hep ağır basar diğerleri hoşlanmadır sadece. Gonlu geniş kişiler fazlasını istiyor tabi onlar ayrı bi grup..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İki kişide de farklı özellikler var ve ikisinin de şahsına özel özellikler ilginizi çekiyor olabilir. Normal bir durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayBazı yürekler çok geniştir fakat bu şekilde devam etmesi tabii ki doğru olmaz. :) tüm Sevginizi emeğinizi bir kişi için harcamanız gerekiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
8 ayİmkansız değil zor bir ihtimal ama olabilir hissettiğimiz duygu kesin sevgi de olmayabilir farklı duyguları sevgi sanıyor da olabilriiz
00 Yorumla
8 ayNormal değil, ikisini de sevmiyorsun, sana hissettirdiklerinin devamını istiyorsun o kadar. Biraz zaman geçince anlarsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Elbette mümkün. Hatta daha fazla kişi de olabilir bu. Kişinin mezhebinin genişliğine bağlı olarak bu sayı artar da.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Aynı anda çok kişi sevilir
Anne baba çocuk
Arkadaş sevgili
Konu aşksa
O pek mümkün değil00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayBu mümkün ama kimseyi kandırmamalısın yani birini seçip ona sadık kalmalısın. İkisini de seçmemek de bir opsiyon tabii.
00 Yorumla Hayır. Sen ikisine sevmiyorsun sadece diğerlerinden fazla önemseyip ayrımcılık yapıyorsun. Sevmek ile ayrımcılığı karıştırma.
00 Yorumla
8 ayKeşke yapışık ikiz olsaydı ozaman hepsi bir arada gibi.
Bence mümkün değil hadi oldu diyelim biri mutlaka ağır basar00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Mümkün olamaz, diğeri geçici hevesdir. Gerçek duyğusal bağ aynı anda iki kişiyle kurulamaz, olmuyor zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevdigin biri varken başkası kafanı karıştirdıysa o esnada iki kişiyi seviyorum zannedersin. Aslinda ikisini de sevmiyorsundur.
00 YorumlaDeğil ben yıllardır hayatımda olan tek kişiyi seviyorum. Diğer insanlar bence, dürtü ve heyecandan falan ibaret biz bunları sevgi sanıyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
8 ayBazı kızlar evlense de akıllarının sevgililerinde kalmasının sebebi de bu herhalde? Şehvet tutku bir gönüle iki erkeği sığdırıyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bunu yaşayanlar var ama birinden birini seç etik olsun
010 Yorumla
Soran8 ayetik kimin umrunda birini secersem digerinde aklim kalir
Soran8 aybiri biliyo zaten de diğerine soyleyemem
Soran8 aysenin başına ne geldi
Soran8 aydvxvdg ben de önden hazırlık yapardım olsun başıma bir şey gelirse sana gelirim iki arsız birleşiriz
Soran8 ayor*spunun sigarasini p*zevengi yakar işte bulduk birbirimizi 🤣
8 ayKesinlikle anormal bir durup rahat kafayla düşün ve birini seç.
06 Yorumla
Soran8 ayrahat kafayla da seçemiyorum biri gece biri gündüz gibi birbirini tamamlıyor bende
- 8 ay
Üzülerek söylüyorum ama seçmek zorundasın bu gerçekten çok kötü bir durum. Kendini içinden çıkılmaz durumlara sürükleyebileceğin bir durum.
Soran8 aynasıl bir duruma sürüklenebilirim ki en fazla
- 8 ay
Kargaşa sadece sana zarar verecektir. Seçmezsen ikisi içinde sadece bir obje haline gelirsin. Ve bu seni zamanla yıpratacak. Bu gibi durumlarda mutluluk üzülerek söylüyorum ama geçicidir.
Soran8 aybiri için obje değilim diğeri için beni obje vs görmesi de umrumda değil geçici olursa da iyi ki yaptım diyerek hatırlayıp bu tarz şeylerde doyum yaşıyorum
- 8 ay
Hayat senin tercihlerinde seni etkileyecektir sadece. Fikrimi soracak olursan bunun bir sonu yok. Umarım pişman olup üzülmezsin kardeşim iyi günler dilerim.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 ayevet canım birini önüne öbürünü arkana al. uysalı öne serti arkaya alırsan daha uygun olur.
017 Yorumla
Soran8 aySfcbvjgjvnvn
Soran8 ayIkisi de sert canim
- 8 ay
daha iyi ya gang bang tadında devamke ama bir üçüncü daha ister olgun tecrübeli
Soran8 ayKendine yol yapma hiç 20 yaşında kızım bana çok olgun gerekmez🤣
- 8 ay
sen ufku açık aydın bir kızsın keşfin açık olgunda istersin :D
Soran8 ay2 tane yetiyor 3. yü bünyem kaldırmaz haha
- 8 ay
onlar senin kontrolündeler sana birde efendi yönetecek bdsm üstat lazım. vakti gelince konuşuruz sen şimdi biraz onları tüket.
Soran8 ayben kontrol bende olmasını sevmiyorum ki onlar yönetiyorlar, o an ne isterlerse yapmalarını seviyorum (grup da yapmadım hem, ayrı ayrı yaptım)
- 8 ay
ne güzel submissive baby lakin ben başka birşeyden bahsettim yukarda. efendi köle ilşkisi yavrcuğum
Soran8 ayben de onu dedim, asagilanmaui kullanilmayi seviyorum
- 8 ay
farkettim onu o yüzden taze köle olarak alıp seni bağlayıp acı vererek skimeyi düşünmüştm
Soran8 ayhaha guzel hayaller kurmussun, hayallerinde daha iyi canlansin beyaz tenli kizil sacliyim🤣
- 8 ay
ne güzel ama yetmez daha fazla detay ver
Soran8 ay85-60-95, boyum da 163 🤣
- 8 ay
çok iyi g0t tam vurmalık tebrik ederim
Soran8 aybir gün olgun ararsam yazcam sana abicim
- 8 ay
sana özel bir kırbaç ayırıyorum kenara geldiğinde kıçını kızartmak için :D iyi sabahlar
sadakatsizdeki volki tolki geldi aklıma :d Mümkün değil.
11 Yorumla- 8 ay
@hdksd1 😂
Gizli Üye(30-35)8 ayBirincisini gerçekten sevseydin ikinci kişi hayatında olmazdı.
40 Yorumla
8 ayGönlü ayran olan aynı anda 15 kişiyi de sever mümkündür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayAynı anda çok kişiyi severiz bu çok normal ama bir tanesini özel bir yerden severiz..
00 Yorumla Biri seç hepsini onda bulursun diğeri kaçamak asla olmamasi gereken.
00 Yorumla
8 aySevgi aşk tek kişi ile yaşanır gerisi hikaye fantaziden başka bir şey değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tutku haz veren geçici onu bil de. İnsan eninde sonunda güveneceği birini istiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendini kandırmaktan başka bir şey değil hele 30 yaşından sonra saçma geliyor
00 Yorumla
8 ayFarklı kişilere karşı bu şekilde farklı hissetmen çok normal, ama bu sevgi değil
00 YorumlaAyni anda iki kişi sevmek mümkün ama aynı anda iki kişiye karşılık vermek yanlış.
00 Yorumla
8 ayKısa vaadede ikincisi güzel görünebilir ama uzun vaadede birincisi en mantıklı olanı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
8 ayHayır normal ve mümkün değil bir insan aynı anda iki kişiyi sevemez
00 Yorumla
8 aynasıl mümkün olabilir ki, bir yüreğe bir aşk sığar anca
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.
8 ayçok mümkün hele ki olgun seven kızlar mükemmel
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. Bana göre mümkün değil. Senin tabiatın bu demek ki. İnsanlar çeşit çeşittir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Hayır, tüm kriterleri tek kişide toplayıp sevmek lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayÇağımızdaki bütün Türk kadınları gayri resmi olarak çok eşli yaşıyorlar eşlerinin yanında sosyal medyada ve çalıştıkları iş yerlerinde hepsinin onlarca flörtü var.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayyaşadığım bunu çok çok iyi biliyorum🥰🥰
Ama gel gor ki kimse beni anlamadi, hak vermedi
02 Yorumla
Soran8 ayAnlayamazlar zaten bunu yaşayan anlar
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bahsettiğiniz şey sevgi değil zaten. O yüzden olmaz.
00 YorumlaBir gönülde bir kişi olur. Çok kararsız kaldıysan Yazı tura yap çıkan sonuca razı gel.
00 Yorumla
8 ayMümkün ama eşit derecede sevmek asla mümkün değil. İlla birini diğerinden daha çok seviyorsunuzdur.
01 Yorumla- 8 ay
Yok biri ile yatmak için yaninda kalır h
Gayet normal
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayBence bu mümkün çünkü bir kalp iki kişiyi iki ayrı şekilde sevebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayPoligami deniyor buna
Halk tabiri ile:
hem ayranım dökülmesin hem de *** mesin olayı 🤣🤣🤣
10 YorumlaEvet bence mümkün fakat psikolojik olarak iyi olmadığın dönemlerde, depresyon gibi. Kendinde birşeylerin eksik olduğunu hissedersen evet bu mümkün olabilir. Mutlu ve sağlıklı hissettiğim dönemlerde ilişkilerime hep sadık olmuşumdur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBiri sana cenneti verir diğeri cehennemi ikisinide yaşamak istiyorsan zaten cehennemlik olursun Allah korusun
00 Yorumla
8 ayBence normal benim eski sevgilim vardı sadece sevişmek için sevgilimdi o da başka birinden da hoşlanırdı benimle de yatardı gayet normal erkek yapabilirse senin de bu hakkın var
03 Yorumla
Soran8 aybravo evet
- 8 ay
@hesabin gizli müsait olunca olzdenyz bana
- 8 ay
Gizli Üye(36-45)8 ayMümkün mesela birine aşıksın dir ötekini arzulayarak seviyorsundur iki farkli karater bunun sebebi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayO sevgi değil ilgi görmenin hazzı piyasa sahibi olmanın keyfi
010 Yorumla
Soran8 ayderken
Cevap sahibi8 ay3. Bir. erkek sana ilgi gösterse onunla da olmak istersin
Soran8 aybaşka erkekler de var ilgi gösteren ben bu 2 kişiye karşı böyleyim sadece
Cevap sahibi8 ayMerak etme tam gösterseler kapilirrsim
Soran8 aytam gösterenler de var ben sadece 2sinden cok etkileniyorum biri alışkanlık gibi de, diğeri çok yüksek bir çekim
Cevap sahibi8 ay2siyle de yatiyor musun
Soran8 ayevet
Cevap sahibi8 ayDetaylı konuşmak ister misin ciddii anlamda
Soran8 ayolmaz burdan ne yazcaksan yazabilirsin
Cevap sahibi8 ayTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)8 ayNormal ya da değil bilmiyorum ama sanırım tam olarak bu durumu yaşıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySeversin ama biri kişilik biri duygusal yoğunluktadır
00 YorumlaEğer dul 38 39 yaşlı bir kadın gece saat 2 de birine akrep burcunu kimse kandıramaz o herşeyi hiss eder gibisinden video atarsa ne demek ister attığı kişi ile öncesinde bir aşk ilişkisi olmamış
00 Yorumla
8 ayBacım senin olay ben doğaya hizmet ediyorum Bir sürü polen veriyorum O da diyor doğaya falan hizmet ettiğin yok şeysin sadece olayına dönmüş bczbfz
00 Yorumla- Devamını Gör (131)
Devamını Gör(176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem