Ne öğretmedi ki...
Kaliteli, sorunsuz bir iletişim nasıl kurulur ve devam ettirilir
Sorunlar olsa da bu iletişim sayesinde birlikte nasıl üstesinden gelinir
Karşılıksız sevmek, sadece sevmek ne demek
Birine tam olarak güvenmek nasıl olur
Kişiyi olduğu gibi, değiştirmek istemeden, kendine benzetmeye çalışmadan kabul etmek
İlgi görmek ve ilgi göstermenin her ikisinin de ne kadar keyifli olduğu
İlişkideki kişilerin birbitlerinin gelişimlerini desteklemesinin önemi
Aynı yolda yürünmese de yürünen yolların yakın olmasının ne kadar faydalı olduğu
Farklı hayat görüşlerinin iliskinin ömrü ve devamı icin ne kadar önemli olduğu
Aşk'ın bir hayal, umut, ulaşılmaz bir şey olmadığı ama ulaşabilmek ve onu yaşayabilmek için tam olarak uyum, eşlenme gerektiği
İlişki bitse de, insanların sıfatsız bir şekilde sadece "insan" olarak iletişime devam edebildiği
Daha da vardır ama zaten fazlasıyla uzun oldu 😀Aşk'ı aramaya devam edelim, henüz bulamasak da böyle bir şey gerçekten var gibi duruyor...
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence biten ilişkilerin herkes için geçerli dersi; "devam" etmek. Devam ederken de "ön yargı EDİNMEMEK". Çünkü çıkarmanız gereken ders yerine ön yargı edinirseniz, sevgi ve ilgiyi, güvenilmeyi, desteklenilmeyi v. b. hak eden insanlara haksızlık edersiniz. Artı başlamadan kaybedersiniz ve/veya bunu hak etmeyen insanların kalplerini kırarsınız. "Bir daha kimseye güvenmeyeceğim, bu değeri vermeyeceğim, bu kadar emek vermeyeceğim, sevmeyeceğim" v. b. diyorsak, kimse kusura bakmasın gereken dersi almamışız demektir. Böyle düşünmek, hayatımıza devam ederken abartmak olur ve ileride daha çok dank edecek şekilde kendimize zarar veririz. İnsanları tanımak konusunda yetersiz kalabiliriz, verdiğimiz sevginin ve emeğin karşılığında hak etmediğiz sonuçlar görebiliriz v. s., hayat bu. Önemli olan daha dikkatli olup, hayata ön yargısız devam edebilmek. Bir de küçük bir kaç tavsiye; karşınıza çıkan insanla önce arkadaş olmaya bakın, onu tanımanızı kolaylaştırır. Seviyorsanız kendinizi mutlaka tartın, dengenizi korumaya çalışın. Karşınızdakinin her şey den önce bir insan olduğunu, en az sizin kadar hakları olduğunu unutmayın. Çevrenizi dinleyin, ama ne kadar ikna edici olurlarsa olsun, ne karar verilecekse kendiniz verin, bu çok önemli. İşte son ilişkim olmasa da, evleneceğim insanı kaybetmeme yol açan hata buydu...
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenellemesiz ; Bilmediğim bakış açıları ve fikirleri, karşı tarafın bana yansıttığı oranda öğrenmeme vesile oluyor. Olumlu ve faydalı niyet üzeri, insan analizi ve psikolojisi üzeri tecrübem artıyor.
Kendimse ; Göründüğü gibi olan, olduğu gibi görünen, kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yapmayan, ben değil biz diyerek empatili ve güvenilir bir insan olmaya ve kimseye zararı dokunmayan bir insan olarak esas doğrular üzeri yaşama mücadelesine devam ediyorum Allah'ın izni ve yardımı ile..
10 Yorumla
+1 yılNe öğretmedi ki?
Asla güvenip geçmiş ailevi ya da sosyal hayatınla ilgili sırlar verme, misal bana ayrılmak istediğimi söylediğim de seni baban bile sevmemiş ben niye seçeyim ki diye bildi ve ayrılma fikrimiz yokken babamın öldüğünü öğrendiğim de beni evde yapayalnız bırakıp çekip gidebildi daha o gün anlamam lazımdı ama çok aşıksan çok canın acımadan bitmiyor..
Bu arada babam da dahil tüm erkeklerin canı cehenneme desem linç edilir miyim bilmiyorum ama dedim bile galiba💔💪🏻
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanların ne kadar anlayışsız, bencil ve egoist olduğunu
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hislerimin doğru çıktığını ve beni yanıltmadığını öğretti. Ne kadar hata ya da yanlış olduğunu bilsem de bunların bir öğretisi var bence. Bunun adına da tecrübe denmiyor mu zaten.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki diye bir şeyin insana gerekmediğini
70 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Fazla değer başını önüne eğer, fazla değer vermemek lazımmış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç ilişkim olmadı
13 Yorumla- +1 yıl
@nirhamm sana bir şey sorabilir miyim ?
- +1 yıl
Tabi ki
- +1 yıl
şu soruma görüş atabilir misiniz rica etsem Evren ile ilgili en çok neleri merak ediyorsunuz? ↗
+1 yılNe mi öğretti, bunu okuyan eğer bir kız ise şunları bilmeli. Eğer birini seviyorsan bunu hiç bir zaman tamamıyla ona gösterme güvenme tam anlamıyla sana başta gösterdiği vaatleri, umutları gerçek bulma bunların hepsi yalan. Seni bırakmam sensiz yapamam ilkim sensin geleceğim sensin diyen seninle hayaller kuran kişinin dediği her şey yalan oluyor. Hepsi çöp. Eğer ilişkide erkek çabalamıyorsa sevmiyordur seni manipüle ediyorsa sevmiyordur ayrılırken benden daha iyilerini bulunca beni unutacaksın diyorsa sevmiyordur. Senin ona olan sevgini aşırı buluyorsa sevmiyordur. Gitmem diyen gidiyordur. Asla ona bağlanma hayatının hatasını yaparsın. Senin istediğin şeyleri yapmıyorsa mesela beraber fotoğrafınızı paylaşmıyorsa, buluşmayalı uzun zaman olduysa ve bu bunları erteliyorsa, takipten çıkarmasını istediğin kızları çıkarmıyorsa, sürekli yoğunum diyorsa işi öncelik geliyorsa, ve en önemlisi senin ona ihtiyacın olduğu an da aradığın zaman açmayıp sana geç dönüyorsa, o an senin yanında olmuyorsa sevmiyordur. Gözünün önündeki perdeyi kaldır ve her zaman mantığınla hareket et hiç bir zaman onu hayatının merkezine koyma yoksa sebepsiz mantıksız bahanelerle terk edilirsin. Geri de dönmez. Ağlasan da aciz olursun. Seni muhtaç görürür. Sonra önüne gelen bütün kızlarla konuşur yatar.
327 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldıktan sonra kaldırdım onun bir başkasına dokunurken bana güldüğünde kaldırdım
- +1 yıl
Onu hâlâ unutamıyorum dilerim ki onun da yüzü gülmesin Allah. Yaşattığın yaşasın misliyle. Ve pişman bir şekilde onu görmek istiyorum geri dönmesini hâlâ istiyorum
- +1 yıl
Hiç zannetmiyorum biliyor musun. Çünkü o öyle birisi ki hep dört ayak üstüne düşer etrafında bir sürü kız var ve her daim mutlu işi yaver gidiyor ve bu durum beni sinir ediyor. Onun hep mutlu olması. Çok ahımı aldı
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
Ben ağlamaktan yoruldum o mutlu olmaktan yorulmadı çünkü
- +1 yıl
Bak inşallah gelir benden özür diler pişman olur inşallah tek dileğim bu
- +1 yıl
Yazıcam eğer dediğin olur ise
- +1 yıl
Dua et olsun ve bana gelsin 😊
- +1 yıl
Sen benim dediğim duayı et boş ver gerisini her şey gönlümüzce olsun
- +1 yıl
Beni nasıl ona muhtaç aciz görüyorsa inşallah bir gün rabbim de onu bana muhtaç eder. Yarın bırakır ama yanına bırakmaz inşallah
- +1 yıl
İnşallah teşekkürler sohbetin ve duan için
- +1 yıl
Sende öyle
Seviyorum demenin ne kadar kolay olduğunu insanlar için ne kadar boş ama söylerken gerçekmiş gibi dolu dolu söylediklerini. Gözlerimizin içine bakarak korkmadan utanmadan yalan söylediklerini. Seviyorum demek tek kelime ama bunu gerçekten söylemek yürek ister sevmeyi bilmeyen seviyorum demesin.
812 Yorumla
+1 yılİlk kez birine aşık oldun gerçekten dibine kadar yoğun duygular hissettim ama karşılıksızdı.
Aslında olacak gibiydi ne hikmetse olmadı 😆
Eli elime değmedi bakıştık bir süre sonra ben ona açıldım. Sevgilisi varmış tabi bu olay 5 sene önceydi. Bu karşılıksız aşk bana ne öğretti diye soracak olursan. Çok şey öğretti. Kimseye haddinden fazla değer vermedim
Bazi şeyler için umut etmeyi bıraktım bu saatten sonra kimse benden kıymetli değil önce kendimi sevmeyi başkalarını umursamamayı öğrendim...11 YorumlaBenim en son ilişkim 3 sene önce oldu 2 sene sürdü. Bana iyi biri olduğumu öğretti. İnsanlara güvenmememi kendim gibi görmemem gerektiğini öğretti. Ben karşomdakine bebekler gibi baksam da ilgi göstersem de onu mutlu etmek için herşeyi yapsam da haketmediğini öğretti. Öncesinde lay lay lom ilişki düşünmüyorum deyip ümit verdi. Aramızdaki yaş farkını bahane etti. Çocuk gelişiminden akademisyen olucakmış kariyer yapıcakmış hanfendi sorun yokken bunları bahane ederek terketti ve gitti şimdi bir başkasıyla evli. kimse helallik almadan ölmezmiş öyle bişey okumuştum hakkım haram olsun..
NOT:Sevmiyosanız seviyorum deyip ümit vermeyin bunun vebali de büyük olur elbet
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ki ilişki değildi tek taraflı karşılık görmeden aşık olmuştum platonik sevmiştim ne öğretti şunu öğretti kendim el bombasını alıp pimini çektiğimi anladım ya da kendi topuklarıma sıkmışım (aslında kendi topuklarıma sıksaydım ya da el bombası patlasaydı daha az acı çekerdim biraz ağrırdı sonra dururdu) bir daha tek taraflı sevmeyeceğim karşıdan karşılık görmeden onu çok iyi öğrendim kendi hayatımın içine kendim sıçmıştım yani ne gereği vardı ki sebebi neydiki 🤣🤣🤣🤣 sokaktaki köpeği sevseydim değer verseydim on katını verirdi
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen kendim tek taraflı sevdim insan kendi duygusunu bilmez mi
"İlgisiz olup bahanelere sığınana anlayış göstermeyi bırak."
Yok işim yoğun yok aileme vakit gerek yok uyuyordum... Hepsi bahane. Seven öyle güzel her şeyi kendi yerine oturtup vakit ayırıyor ki. Yoğun çalışsa bile işten sonra gelir 5dk görür, öyle geçer evine. İhmal eden sevmiyordur, net.
Anlayış gösterip uzatıp uzatıp, kendini yıpratıp sonrasında daha üzücü ayrılık yaşamaya hatta evlenince düzelir deyip hüsrana uğrayıp boşanmaya kadar gitmeye hiiiiç gerek yok.21 Yorumlaneyi öğretmedi ki.. herkesi kendim gibi sanmayi, sevgimin fazlasının zararlı olduğunu, vermediği ilgisizliğe bahanelerin olduğun insanların çok meşgul değil sadece sana meşgul olduğunu , insanlara iyi niyet yetmiyor birde senin idare etmek için canım olmani bekliyorlar bu kadarı cideen fazla...
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseye kendini uydurmaya çalışma, kimsenin kalıplarina girmeye çalışma. Eski erkek arkadaşım evlenmek istiyordu ben de düşünüyordum, sonra işler ilerleyince bana ailesinden tüm kadınların kapalı olduğunu, kardeşinin bile okula başlayınca (7 yaş) başını kapattigini, açık kadın ailesinin istemeyeceğini, kendisinin de kapanmamış istedigini söyledi. Ben de bunu asla kabul etmeyeceğimi, kapanmanin zorla olmayacağını, her kapalinin namuslu olmadığı gibi her açık kadının da namussuz olmadığını söyledim. Öyle ama bizde böyle falan ayağına getirdi. Senin gibi biri için mis gibi saçlarımı rüzgarda dalgalandirmaktan asla vazgeçmem deyip yol verdim tabiki. Bir daha da asla muhafazakar aile yapılı erkeklere bulaşmam.
30 Yorumlaİlişkim olmadı ama reddedilişlerim öğretti engelli birini kimse sevmez sevenler hep kaybediyor
11 Yorumla
+1 yılmutlu olmak için başkasına değil kendinize güvenmeniz gerektiğini öğrenirsiniz.
çok sevdiğiniz zaman ayrılığın o denli zor geldiğini anlarsınız.
sizin o denli özverili olduğunuz halde, onun sizi bir kenara atabilecek kadar acımasız olmasının mümkün olduğunu içiniz acıyarak öğrenirsiniz.
insanlara güvenmemek gerektiğini öğrenirsiniz.
eski sevgiliden bir çok şey öğrenirsiniz.
en acı öğrenilen ders ise gidenin artık dönmesinin olanaksız olmasıdır..
ve terk edilmenin acısını yaşamamak için, o sizi terk etmeden sizin terketmeniz gerektiğini öğrenirsiniz..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPeygamberimizin (s. a. v) şu hadisini öğretti. sevdiğini ölçülü sev
bunun ne demek olduğunu canınız yandıktan sonra anlıyorsunuz.
bir de insanın karşısına çıkan her şey her insan kader oluyor. yani senin kaderinde canının yanması varmış ki onunla tanışıyorsun. yoksa hayatımıza giren her insanın bizde etkisi olmazsı
10 Yorumla Çok büyük acılarla sınandığım bı hayat yaşadım bu hayatı böyle yaşamama sebep olan çocuklarımın babası oldu öğrendiğim en önemli şey kafana koyduğunu ertelemiycen kim nederse desin o kadandakini hayata geciricen ben erteledigim için dibine dibine bı hayat yaşadım şimdimi verdiğim erteledigim bosanmami gerçekleştirdim kimseyi duymayarak adım attım ve mücadeleyi kazandım Rabbim kimseyi karaktersiz insanlarla karşılaştırmasın inşallah
10 YorumlaNe öğretti değil neler öğretti diye sorulsa daha güzel olurdu ☺️
-O sevilen kişi başta çok ilgili olup sana dünyayı unutturup, elde ettikten sonra bambaşka birine dönüşebileceğini
-Asla çok sevdiğini belli etmemen gerektiğini
-Karşındaki kişiyi kendin gibi sanmaman gerektiğini
-Duygular değil mantığın ön planda olması gerektiğini
-Ve hiç kimseye haddinden fazla güvenilmemesini öğrendim
10 Yorumla
+1 yılBodoslama ilişkiye başlamamam gerektiğini. Kriterlerimin olması gerektiğini ve ona göre birilerini seçmem gerektiğini. Kimseyi sonradan değiştiremezsin. Kendine göre birilerini baştan değerlendirip seçmek lazım. Basit bi konu. Sonra olmayınca üzülmezsin.
10 Yorumla
+1 yılSevme. Acıma. Merhamet ve şefkat gösterme. Bir erkek olarak kadına önce insan sonra kadın sonra eş saygısı sevgisi gösterme.
Bunlar ilişkide olması gereken en doğal şeyler idi lakin ben kötü bir insan olmanın başkalarında hep faydasını gördüm biraz da sanırım ben kötü olsam iyi olacak10 Yorumla
+1 yılSorunların üstesinden beraber gelinebildiğini, kusurlarıyla severek gerçek sevmenin daha güzel olduğunu, birbirine yaslanarak yol almanın mümkün olduğunu, konuşarak da küs kalınabildiğini, tirip atarken bile aslında üzmemek için özen göstermeyi... ve daha birçok şey öğretti, öğretiyor.😊
10 Yorumla
+1 yılİlişki karşılıklıdır. Hiçbir zaman tek taraflı fedakarlıkla devam etmez. Bir yerde üzülen biri olur ve biter. İki taraf da ilişki için eşit adım atmalı. Kimse benden daha değerli değil, ben de kimseden daha değerli değilim. Bunun farkında olmalı herkes. Kimse için fazla fedakarlık yapmaya gerek yok. ❤️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir kimseye güvenmemeyi. Çook çok uzun yıllar geçse de arkanı döndüğün an ilk fırsatta bıçağı yiyorsun arkandan. Hemde en öldürücü darbeyle. Hayatın bir tiyatro olduğunu düşünüyorum artık. Yıllarca istediği gibi arzu ettiği şekilde oynayan oyuncular var ve çok profesyoneller üstelik..👍
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Çok fazla güvenmek, bağlanmak ve o kişiye herşeyin o gibi kendini vermenin yararı olmadığını öğrendim
Bi ilişkiye herseyini verme
Maddi ve manevi
Çünkü kaŕi emek vermezse
Sırtından vurulmuş gibi kazık yiyon
Altından kalkabileceğin kadar emek ver...10 Yorumla
+1 yılSon ilişkim uzun süre mutlu etmeyi öğrettiği kadar uzun süre mutsuz olmayı, ağlamaktan nefret eden beni her an ağlayacak halde kalmayı. Zaman zaman iyi ki bitti desemde tek bı kişide takılı kalmayı öğretti. O benim ilk ilişkim değildi, son ilişkim de olmayacak belki. Ama kesinlikle ilk ve son aşık olduğum kişi olarak kalacak. Belki bunları bı gün görecek. Ve ayrılan taraf ben olduğum için benim yazdığımı anlamayacak. Ama bazen çok sevsen de askta yoruyor. İnsan aşktan da soğuyor. Ben bunu öğrendim...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn son ilişkim bundan yıllar önceydi ve şunu öğrendim kısmet açan gibi hissettim kendimi hiç bir şekilde fazla özgüveni olmayan biri benimle bir arkadaşlığı oldu sonrasında çevresinde olan kız sayısı arttı. En yakın arkadaşım dediğim kişi ile birlikte yakın olarak muhatapları oldu. Demek ki elimin değdiği parlıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl9-10 ay oldu ciddi ilişkimi bitireli gerçi tek taraflı bir ciddiyetmiş🫠 neyse bittiği günden bugüne sağolsun birçok şey öğretti öğretmeye de devam ediyor🙃
12 Yorumla- +1 yıl
Unutulabilecek bir şey olduğundan emin değilim.
Yetersiz karakter insanlardan uzak durmamı şansmıdır nedir normal karakter yoksunu kişiler tarafından toxic ilişkilere çekildim
12 YorumlaBana değil de karşı tarafa çok şey öğretmiştir. 🤓
11 Yorumla- +1 yıl
Kötüüü
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler geç olgunlaşır 1 2 yaş dahi olsa kendinden küçük birini onaylama ve çok fazla kültür farkı varsa olmuyor.
11 Yorumla
+1 yılGüvenmemeyi öğretti.. herkesin birer kopya olduğunu aslını bulmanın imkansız olduğunu öğrett8..!
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle olduğunu zannetiyorlar çakalın diş gösterisi meydanın sahibi gelene kadardır
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer bir sevgilin var ve normalde aşkımlı bitanemli vb tarzında konuşuyorsanız
Durduk yere isminiz ile hitap ettiyse
Bilki ayrılacak demektir sadece sevgili değil normal arkadaş içinde geçerli kankansa kanka yerine isimle hitap etmesi vb falan
Bunu öğretti
Ve hiç bir sevgiliye hayatınıza karışıcak kadar güvenmeyin hesap şifrenizi vericek kadar güvenmeyin
Bu hataya düşmeyin
Bu yorumu dikkate alan alır almayan almaz keyfiniz bilir10 YorumlaÇok sevmemem ve çok değer vermemek çok umursamamam gerektiğini öğretti... Çünkü benim hiçbir şeyimi hak etmedi...
11 Yorumla
+1 yılSözlerin ve yeminlerin bir hiç olduğunu ayrıca sürekli bahanelerin arkasına sığınan korkaklardan uzak durmayı 🙃
13 Yorumla- +1 yıl
Kötü bir deneyim.
İnsandır bu. Her poku yer. Abartma. Peygamber zannetme. İnsandır altı üstü...
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin istediklerini elde etmek için her kelimeyi sarfedebileceklerini
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevginin en büyük nimet olduğunu öğretti. ❤️
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının aşığım, seviyorum sözlerine bir daha asla inanmamayı öğretti. Güvenmemeyi öğretti.
12 Yorumla- +1 yıl
Erkekler uçkuru uğruna yapıyor bunu. Hiç şaşmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılZor günlerinde yanında olmayan birinin senin iyi günlerinde de yanında olmaması gerektiği
22 Yorumla- +1 yıl
Hiç bişey istemiyorum hakikaten...
Biri güvenmeyi, diğeri ise güvenmemeyi. Sevilmenin de aslında nasıl bir his olduğunu öğretti.
14 YorumlaHerşeyin yalandan ibaret olması bunu son ilişkim değil dostum ailem de dahil öğretti
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılKimseye hak ettiğinden daha fazla değer verilmemesini öğretti
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen vallaha
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKalpler ayni sekilde attiktan snr yaşin hicbir oneminin olmadıgını
12 Yorumla- +1 yıl
Anlamak zor gercekten de 🤦🏻♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılkızların her daim şaşırtmaya devam ettiğini ve bu durumun hiç değişmeyeceğini 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
👍 inanırım tabii ki 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılTakıntılılık seviyesinin yüksek olduğu kişilerden uzak durmam gerektiğini öğretti
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Otobüse binmemeyi, son durağa gelmeden inmemeyi
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok seven… sevdiğini gösteren taraf sen olmayacaksın… 🥲🥲🥲
11 Yorumla
+1 yılKendimin aslında ne kadar değerli bir insan olduğunu hatırlattı
12 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın 🥰
+1 yılSon ilişki kimseye bir şey öğretmenevi cunki herkesin karekteri farklı burdan bir şey igrenemezsin egerki her insanın aklı aynı olsaydı sana birşeyler ogretenilirdi birileri seni mutsuz etdi diye herkes seni mutsuz etmeyecek sen olduğun gibi davran
10 YorumlaKarşıdan bir ışık alıyorsan eğer, sevmen gerektiğini öğretti. Gerçi o da yeterli değil. Işık bile alsan, seni terk edebiliyor ve yarı yolda bırakıyor. Gidip başkasıyla evlenebiliyor. Ben artık, Allah bana kimi yazdıysa onu bekliyorum.
10 Yorumla
+1 yılBir dhaa kimseye kanmayacağım
Yalan sevgilerle yanmayacağım
Bunu öğretti11 Yorumla
+1 yılBana giren ilişkileri ilişkiden saymıyorum :D o yüzden hiç ilişkim olmadı kfksdk
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka bir şey öğrendim ama şu anda şunu öğrendim diyemiyorum.
11 Yorumla En güçlü en yoğun duygunun bile bitebildiğini
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Uzun süredir inanmamaya adapte olmuştum. İnanmanın da bazı şeyleri getireceğini öğrendim. İyi veya kötü ilişkimiz bitti diye karalara bağlayacak değiliz ya... Tamam biraz ağlamış olabiliriz fakat aşacağız.
10 Yorumla
+1 yılerkekliğin kalpte olduğunu.. değersiz bir şeyin asla değerli olmayacağını.. boş tenekenin fazla ses çıkardığını vb.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Başka yerde takıntısı olan ile ilişki yaşama bunu öğrendim.
11 YorumlaOlmayanı oldurmaya çalışmamamız gerektiğini...
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kez daha çok konuşup sürekli araya laf sokanla birlikte olmamayı öğretti
12 Yorumla- +1 yıl
Hem de fazlasıyla
+1 yılHiç bi Şey ne öğreneceksin ki ne öğrenmeyi bekliyoruz insanlar ruhsuz duygusuz hatta bazıları afedersin mal gibi 🤦
40 Yorumla- Devamını Gör (254)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat