Her yeni aşk çarpıntısı kalbin okuludur adeta. Ders zili aşkla başlar ve okuldan aşkın bitişi ile mezun oluruz. Peki ya sen en son hangi dersi aldın aşktan?
Hayat bir şekilde devam ediyor. Her yaşanılan yaşanmışlık, geçmişin tozlu raflarında tecrübe yahut boşvermişlik olarak yenileniyor.. Yalancı baharlarlardan kopup gelen, duygusal aranjmanlar safsatasında..
🍀Hiç bir zaman kendinden ödün verme. 🍀Seviyorum, ölüyorum diyene güvenme. 🍀Bu hayalleri senden bir başkasıyla kurdum diyen insanlara güvenme. 🍀Sen benim şu, şu konular da ilkimsin diyene güvenme. 🍀Çok değer verme ki değerin düşmesin. 🍀En önemlisi ağlayan bir insanın göz yaşlarına güvenme. 🍀Derin bir güvensizlik ve duygusuz bir insan kazandırdı.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Detay güzelmiş, bittim. Dürüst oldum diye kayıp ettim ben. Bir yalana sığınmadım diye. Birisine saydım, o değerli oldu. Ne imiş? Üzülmesini istememişmiş. Birisi sevdiğim kişiye kafayı takacak ben de duracağım öyle. Var mı böyle bir şey ya? Ne kadın olduğu belli ne de erkek olduğu belli birisi için bitti. O hasta da mutlu olsun bakalım. Değer vermemeyi öğretti ve dürüst olmamayı da ama hayatımda her zaman dürüst olacağım.
@İrşii Bin yalan söylesek inanırlar ama inkar dahi etmedim ya. İnansın bakalım o kişiye, daha çok kişi ile arası bozulur. Alsın ne yapıyorlar ise yapsınlar adiler.
İlişkim değilde son yaşadığım arkadaşlık ilişkimin bana öğrettiği şeylerden biri kimseye güvenip inanılmayacağı. Çok değer verdiğim ve çok güvendiğim bir arkadaşımın bana yaşattığı hayal kırıklığını daha yeni atlatıyorum. Ve bu sayede kimseye sonsuz güvenilmeyeceğini öğrendim.
Öyle körü körüne sevmenin bir şeyler düzelir diye beklemenin sırf sevdiğini söylüyor ve kendince hissettiriyor diye beni yıpratan davranışlara eyvallah demenin hiç mi hiç evet dememem gerektiğini sevmenin aslında iyileştirici olması gerektiğini sırf seviyor diye insanların illallah dedirtecek davranışlarına ilgili diye kabul edilmemesi gerektiğini sonrasında hak edene hakkını vermezsen kendi ruh sağlığından olabileceğini de öğretti Öyle ya birinin bizi seviyor olması onun bizim hayatımızda bu denli söz hakkı olmasına nasıl izin verebilir? Bu soruyu dönüp kendime sordum zaman hiç gerek yok abi diyip hayatıma devam ettim ediyorum edeceğim.
Son ilişkim bana bilginin mutsuzluk getirdiğini en büyük mutluluğun cahillik olduğunu öğretti. İnsanlar farkında oldukça uzaklaşıyor uzaklaştıkça gözlemliyor gözlemledikçe öğreniyor ve öğrendikçe yaralanıyor.
Bir ilişkiye başlamak için acele etmemem gerektiğini öğretti. Ne zaman tanıştık, ne zaman sevgili olduk anlayamadan bir ilişki içerisinde buldum kendimi. Kısa süre sonra da o kişinin doğru kişi olmadığına kanaat getirerek yollarımı ayırdım...
Kimseyi kendim gibi görmemeyi kendim gibi derken vicdanlı, merhametli, birisini üzüp kırmaktan it gibi tırsan ama gelin görün ki beni kalitesiz bir su bardağı misali defalarca kırdılar hatta paramparça ettiler 😏
Son ilişkim bana bu hayatta çok şey öğretti. Onlardan biri ise parası olmayanın güzel hayat kuramaması ve istediği kişiyle evlenememesi. O yüzden artık sevgi aşk flört o tür şeyleri unuttum. Her geçen gün hedefime doğru yaklaşıyorum.💫
Tam olarak neyi aramadığımı öğrendim benim aradığım kız herşekilde bana teslim olmalı kendini bana adayacak bi kız güldüğün de herşeyi düzeltecek bana annem gibi hem korumacı hem şefkatle yaklaşacak zeki olucak ve bana bunu hissettirecek ya arıyorum işte iki kere nişan atmış biri olarak arıyorum mükemmel değilim ama onun mükemmelliğine uymak için elimden geleni yaparım
Son ilişkim değil de geçmişte öğrendiğim bir şey varsa o da şu Aramazsan arar merak etmezsen merak eder ısrarla yazmazsan ısrarla yazar her şeyi geçtim o doğru kişiyse gurunu umuramsaz
güzel soru tek öğrettiği paranın tek gerçek olduğunu sevgi aşk saygı hepsinin paraya endeksli olduğunu gösterdi yani sakın ama sakın aşk sevgi var deyip inandırmayın kendinizi
Hiç gitmeyecekmis gibi davranıp umut verenlerin de gidebilecegini, seviyorum kelimesinin yalan olduğunu, guvenmemem inanmamam gerektiğini yıllar içinde öğretti. Kabullenmeyi, yari yolda kalmanın acısını... söylenecek çok şey var
Kimseye kendimden daha çok değer vermemeyi, gitmem diyenlerin mutlaka birgün gidebileceğini ve tabi çok seviyorum diyenlerin de bir başkasını sevdiğini görebileceğimi..
Ya aşk maşk hikaye benim inancım falan yok orası ayrı dava ama kaçan her zaman için kovalanır ve ne pahasına olursa olsun biteceğini bilerek ilişkiye baslanilmali
@yunus_rhm Aslında kendime bakınca da hata yapsam ikincisinde o aynı hatayı yapmaktan imtina ederim. İstemem yapmayı. Böyle düşününce de benim gibi düşünen insana denk gelirim diye bir umut affediyorum