Son ilişkinden ne öğrendin? Benimki kısa yoldan büyümeyi sanırım
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarsındaki insanın seni, senin kadar ve senin gibi sevdigine asla hemen inanma.
Sana sınırlar cizmesine izin verme.
Senden bunalabilecek bir insanla ilişkini asla devam ettirmeye calısma.
Tek bir yalanını yakalarsan, bir daha yapmaz deme.
En önemlisi sevgili olmanın evli olmaktan farkı olmadıgını anlayan birisiyle birlikte ol. Yoksa iki imzaya verilen deger sevgiden daha büyük olur.
Not: Evet cok yaralıyım241 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen sen ol, böyle olan birisiyle olma. Sende böyle olma.
Cevap sahibi+1 yılBenim keske sadece giden şey zamanım olsa. Kendimi bu aşk için kendi gözümde düşürdüm. Hiç baslamaması gerken bir şeye basladım ve devam ettim. Zamanında ugruna sövdügüm herşeyi yaptım. Durumumu anlatsam hiçbir kadın beni sevmez sevemez. Ben olsam bende sevemem. Ama tek bir cıkar düşünerek sevdiysem şerfsizim. Baslanmaması gereken bir ilişkiye normal bir ilişki gibi baglandım.
Cevap sahibi+1 yılBen düzgün bir adam olamadım ki. Tek hatamda oydu zaten ama ona karsı hiç bir yanlısım olmadı.
Cevap sahibi+1 yılYok malesef cok daha farklı durumlar var. Cocukluk ettim sevmemem gereken birini sevdim. Bu onun karakteri ile ilgili degil. Sevmemem birlikte olmamam gereken birisiydi sadece. Ömür boyu bu hata ile yasayacam ve belkide bir sonraki sevdigim insan sırf bu yüzden bana güvenmeyecek.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın eskiye takılmakta en büyük hatadır. Sonucta cok büyük günahlar işlemiş bir insan cehenneme gidecekse ve bu insan 40 yasındaysa, ömrünün geri kalanı onu cennete götürmeye yetmeyecekse dünyada olmamın manası yok diyip kendini vurabilirdi. Ama böyle olmaması gerek bu yüzden tövbe denen birşey var. Yani dinde bile geriye bakma ileriye bak deniyorsa, hayatta hep ileri bakmamız gerek. Ama eminimki 1 2 hafta sonra yazacak özür dilerim diyecek cok bunalttın diyecek ve ben yine ona inanıp dönecem malesef. Ne onunla ne onsuz olmuyor. İki türlüde acı cekiyorum.
Cevap sahibi+1 yılUlan 2 hafta önce özledim ben sana cok asık olmusum diyip 5 gün aynı evde gecirdikten sonra, ben senle mutlu degilim daha öncede söyledim senle asla evlenmem senle aynı evde yasanmaz diyen bir insan ya delirecem düşündükce :(
Cevap sahibi+1 yılBenden 2 3 yas büyük 23 yasındayım
Cevap sahibi+1 yılAnlatamadıgım cok fazla şey var ilişkim içerisinde. Bizimki yasanmaması gereken bir ilişki bu yüzden içim sisti kimseye anlatamıyorum
Cevap sahibi+1 yılDedim ya söylersem belkide benim aslında hiçbir şeye değmez bir adam oldugumu düşünebilirsin
Cevap sahibi+1 yılBirlikte oldugum bayan malesef evli ve baslarken onla görüşmeyi bile düşünmeden basladım sadece iyi geliyordu
Cevap sahibi+1 yılOnunla evlenmek istedigimi dile getirdim ama malesef o ben eşimide seviyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılBak dedim ya sende benim hakkımda iyi düşünmezsin diye :(
Cevap sahibi+1 yılBu kolay olmuyor. Ben asla ona farklı gözle bakmadım, işim evim olsaydı onunla evlenirdim. Ki ben söyledim de sen bana evet dersen ben çalısmaya da baslarım diye ama ilk zamanlardaki askı git gide azalınca oda hayatında bir yol sectigini ve o yoldan dönemeyecegini anladı fakat hem beni hem esini sevdi. Ne ondan koptu ne benden. Ama son zamanlarda bana karsı olan askı tamamen bittigi sadece özledigi için beni cok kırdı bana sürekli sınırlar cizdi senle asla evlenmem dedi vs vs. Söküp atamıyorum içimden. 2 hafta sonra engelimi kaldırıp yine yazacak biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılOna bende üzülüyorum emin ol. Zaten bu durum içimi yiyor ben asla bunu böyle yasamak istemezdim.
Cevap sahibi+1 yılDiyecek birşey yok bir hatanın içinde kaybolup gidiyorum. Madem hatalıyım bari mutlu gidelim diyorum ama onuda beceremiyoruz. Bana hep olgun degilsin diyor. Ulan ben senin telefonunda gecenin 3 ünde konustugun cocuga attıgın fotografları görmüşüm benden güven bekliyorsun ve o cocukla konusmana izin vermemi bekliyorsun. Cok acı cekiyorum cok
Cevap sahibi+1 yılYa beni bırakıp gitti dönmese ne güzel olacak geliyor seni seviyorum diyip duruyor bende hep kanıyorum
Cevap sahibi+1 yılZaten bunu yazmadım mı ilk yorumda :( Malesef her aramız kötü oldugunda beni suclayarak gidiyor ve ben her aramız acıldıgında kendimde suc arıyorum ve dönüp geldiginde inanıyorum ona
Cevap sahibi+1 yıl20 defa bitti hepsinde denedim
Cevap sahibi+1 yılBen sana söylemiştim :) Özür dilerim kafanı sisirdigim için, dinledigin için tesekürler
- +1 yıl
Bebeğim özelde konuşun lütfen
Cevap sahibi+1 yılSohbetimiz bitti zaten sorun yok iyi aksamlar herkese memnun oldum
- +1 yıl
İyi akşamlar ✋🏼
En İyi Cevaplar
+1 yılSon ilişkim olmaması gerektiğini
11 Yorumla- +1 yıl
Ohohoooo 😅😅
+1 yılSevgili olduktan sonra kötü özelliklerini düzeltebileceğim, onu daha iyi bir insan yapabileceğim düşüncesini değiştirdi. Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur
31 Yorumla- +1 yıl
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👌🏼
+1 yılBir şeye körü körüne bağlanmamayı.
80 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
102
Cevap
129Cevap
Mutlu olduğum uyum içinde olduğum mükemmel ilişkiyi..
20 Yorumla
+1 yılGüle sormuşlar, "neden dikenlisin"? diye. Gül de "beni yalandan değil, gerçekten seven tutabilsin diye... demiş!
Bizler karşılıklı menfaet için ilişkiler kuruyoruz oysa bunun değilde karşılıksız fedakarlıkların olması gerektiğini öğretti
son ilişkim ve bu ilişkiler elem istemez ben böyle öğrendim😏20 Yorumla
+1 yılBir ilişkinin ilk evrelerinde 3 veya 4 ay gibi bir süre içerisinde sana ilişki fırsatı vermiş olan kadını hemen sahiplenme isteğine karşı gelerek (manevi anlamda) buna bağlı 4 aydan sonra veya öncesinde kendini senin kollarına teslim etmemişse bu hayatımın erkeği olabilir dememişse bunu erkek olarak anlarız zaten bunun ardından konuşulup ( next ) demeyi bilmeli...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşattıkları
Sevemez etti
Güvenemez etti
Hayatdan soğuttu
Kimseye eskisi kadar değer veremez etti
Tüm sevdiklerime
Sevgim azaldı.
Eskisi kadar kimseyi düşünmez oldum
Başkalarına karşı önyargılarım olmaya başladı.
Ne kızı olduğu kimin kızı olduğu
Umurumda değil
Kesinlikle güvenmem
Hayatımı mahvetti
Öğrendiklerimde var
Sayesinde kadınlar hakkında çok şey öğrendim.
Hayatda herşey
çok kolay
Tek zor şeyin
Dürüst bir eş bulması çok zor
Çok çok zor olduğunu öğrendim.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIki iliskim oldu birine yillarimi verdim kimseye guvenme yari yolda kalirsin kimse de vazgecilmez degilmis totomun ustune dusersini öğretti. saolsun digeri de ben guzel konusur etkilerim sora da agzina sicar giderim mal gibi kalirsin ogretti. Yani kimseye guvenme her soylenene inanma falan filan.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hic bir kadinin ikinci bir yol bulmadan ayrilmaya calismayacagini ogrendim. Ayrilmamakla kendinde bosluk olusmasina izin vermemis, ilgilimi kendisine karsi diri tutmus. Aci tecrube. Iyiki sonu olmamis diyorum.
10 Yorumla
+1 yılBir dahaki sefere insanlara önyargıyla yaklaşmam gerektiğini ögrendim ama uygulamada bilmiyorum daha bir engel cikmadi. Engel cikarsa onyargili davranabilir miyim bir fikrim yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYabancı sevgiliden hayır gelmeyeceğini. En iyisi Türk erkeği.
20 Yorumlaİnsanları fazla önemsememeyi, sevgimi belli etmemeyi. Çünkü ne zaman belli etsem arkasini dönüp gittiler. Artik istedigin zaman gidebilirsin gibi seviyorum. Bunu da açık açık belirtiyorum
20 Yorumla
+1 yılTanımadan bağlanmamayı
Karşındakinin doğruyu söylediğini varsaymamayı
İnsanların gerçekten acımasız olabildiklerini
İnce eleyip sık dokumamda büyük önem olduğunu12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSon ilişkim olmadı evliyim hala bir ilişkim var ve bana birçok şey öğretti öncelikle sevgiyi aşkı anlayışı öğretti. Bazen kırdı da kızdığı da oldu ama en önemlisi saygıyı öğretti
10 YorumlaKarşıdaki kişinin senin gibi olmadığını öğreniyorsun ve sanırım bu çok önemli bir ayrıntı.
Kimseye haddinden fazla değer vermek hayatta bir insanın yapacağı en büyük aptallık.10 Yorumla
+1 yılDeğer vereceğin kişinin, ilk önce buna değeceğini öğrenmek gerekiyor. Bunu öğretti
41 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle hemen yargiya varmamak gerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılSon ilişkim bana sevmeyi aşık olmayı öğretti son ilişkim aslında ilk ilişkim hatta devam eden ilişkim 😊
22 Yorumla- +1 yıl
Amin insallah herkese gönlüne göre birini nasip etsin Rabbim 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılHayatta hiç bir şeye uzun vadede üzülmeye değmez. İster haklı ol. İster haksız. İster terk eden, ister terk edilen.
20 Yorumla Bir insanı hem sevip hem nasıl nefret edilir?
Bunu ve hicbirsey sonsuz olmadığıni30 Yorumla
+1 yılŞu hayatta yaşattığını yaşamadan ölmeyeceksin. Bunu öğrendim
33 Yorumla- +1 yıl
bunun altında biseyler sezdim ama sormak istiyorum cevap vermek istersen
- +1 yıl
Boşver.
- +1 yıl
peki ama dogru bu hayatta yasattıgını yasamadan olmezsın
Hiçkimse mutlu değil. Olamamış da. Hep suçlu karşı taraf değil mi? İlk önce kendinize bakın. Belki de siz de hata yaptınız...
10 YorumlaSon ilişkim bana acımasız olmam gerektiğini öğretti
30 Yorumla
+1 yılBidaha kimseyi öyle sevmiceğimi ve son ilişkim olduğunu
20 YorumlaHiç ilişkim olmadı. Ama çevremden gördüğüm kadarıyla kendinden fazla kimseyi sevip değer verilmeyeceğini anladım.
10 Yorumla
+1 yılBir erkeğe körü körüne bağlanmamayı , kimse vazgecilmez olmadigini ogretti
20 Yorumla
+1 yılKimseyi kendimden çok sevip önemsememeli bazı erkekler hiç yerine konmaktan mutluluk duyuyor
21 Yorumla
+1 yılSevmediğin kadını kendine aşık etmeyeceksiniz keza ucu sana dokunur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHak ettiğinden fazla değer vermiceksin. Hemen aşık olmucaksın. Yeri geldiğinde ağırlığını koyup risk alıcaksın kumar oynucaksın. Bazı şeylerden asla taviz vermeyeceksin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer kadın bana birşey öğretti, öğretmeye de devam ediyorlar..
20 Yorumla
+1 yılKimseye güvenmemeyi , hatta erkekler beylik laflar söylerse gülüp gecmeyş😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun kendini daha çok sev. Hiç kimsenin seni ezmesine izin verme! Çünkü ne kadar seversen o kadar üzülürsün.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gitmek isteyenin mutlaka bir mazeret bulabildigini öğrendim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılHer söze inanmamayı burdan kscanlara sesleniyorum her erkeğin lafına güvenmeyin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun mutlu olmayacagimi sansimin olmadigi ve asla sevilmeyecegimi
10 Yorumla “ İçinde beslediğin duyguları, ona verdiğin değeri tamamıyla dışa yansıtma. “ Bir yerleri kalkıyor.
10 Yorumla
+1 yılNe kadar seversen sev en çok sevdiğin insan bile sana olmayan şeyleri yaftalayabiliyormus..
10 YorumlaKariyerine odaklanmayı öğretti. Diğer işlerin fuzuli olduğunu...
10 Yorumla
+1 yılUzun bir ilişki kuramayacağımı. Sanırım hiçbir zaman gerçek bir ilişkim olmayacak
10 Yorumla
+1 yılAcımasız olmayı, kimseye güvenmemeyi, soğukkanlılığı, hük mettirmeyi ve nasıl kalp kırılır
10 Yorumla
+1 yılBaska insanlar hic bir zaman ilk göründügü gibi olmadigini
10 Yorumla
+1 yıldeğersiz hissettirdiği an bırakıp gitmem gerekir bunu öğrendim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Bir insanı hem sevip hem nasıl nefret edilir?
Bunu öğretti 🤫10 Yorumla
+1 yılBoş işlerden müdür nasıl olunur onu öğretti sağ olsun..
10 Yorumlagitmeyi kafaya koymussa gitme demiceksin
bir sekilde kalbini kirip gitmesini bilir20 Yorumlabir daha kimseye güvenmemeyi ve kolay kolay sevmemeyi aşık olmamayı öğretti
20 Yorumla
+1 yılArabeske bağlamış herkes ama ben aldığım yaralara inat gülmeyi öğrendim
10 YorumlaSalak saf kız oldugumu ögretti😭 ve herkese güvenmemeyi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Şu kızlara olduğundan fazla güvenmemeyi ve temkini 2 kat arttırmayı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNazla tribin arasındaki ince çizgiyi anlamayan aptallardan uzak durmayı sadece sevildiğin kadar sevmeyi hakettiği kadar birşeyler yapmayı öğrendim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgini belli etmeyeceksin çünkü bazı varlıklar kaldıramıyor sevilmeyi.. bir iki adım atarsın karşıligini düzgünce veriyorsa hak ediyordur sevmeyi. Ama kendini sevilmeye layık bilmiyorsa dalga geçecektir seninle. Sinirlendm gene.😔😔😔
10 Yorumla
+1 yılKimseymişim ben onun için. bana kimsesizligi ogretti. zaten sevgime inanmayan biriyle artik isim olmaz !!
10 YorumlaSon ilişkiyi bilmiyorum. Soru yok burdan sorayım bu video fotomontaj mı gerçek mi?
https://www.youtube.com/watch?v=PypBZWNSGGw00 Yorumla
+1 yılİnsanlara seni seviyorum dememeyi
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılÇok şükür taş kalpli olmayı öğretti sevmemeyi aşık olmamayı öğretti başta zorlanmıştım ama şu an bu durumdan çok memnunum.
10 Yorumla
+1 yılSon iliskiyi bilmem ama eğer bir erkek sevmiyorsa sana deger veriyorum diyorsa o anda çabalamayacaksin sever diye. Yoluna bakacaksin onun hayatina mudahale olmaya calismayacaksn. Yoksa her firsatta uzulen de itilen de sen olursun.
10 Yorumla
+1 yılBiraz daha ciddi ve ilişkiler de olgun olmayı...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni kanserim diye kandırdı.
İnsanlara inanmamayı...20 Yorumla
+1 yılkimse için kendinin zevklerinden , hobilerinden , hedeflerinden vazgeçmemeyi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Çok şey öğretti, başta çok sevdiğini belli etmemek.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar seversen sev ne kadar fedakarlık yaparsan yap ne kadar çabalarsan sana girecek şeyin büyüyeceğini öğrendim hepsinin ya koyim sikmedim ya ondan dolayı öyle oldu artık sikeceksin böyle bak köpeğin oluyorlar ya kezbanları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların çok değiştiğini asla aynı kalamayacaklarını öğretti
10 Yorumla
+1 yılCiddi bı ilişkim olmadı korkuyorum da zaten güvenmeye birine
10 Yorumla
+1 yılNeler öğretmedi ki... sevgi gerçekten boş şu hayatta kimse hak etmiyor en iyiyim diyen insan bile sevgi görünce kalkıyor bir yerleri herşeyi yapabilirim sanıyor aşk konusunda.
10 Yorumla- Devamını Gör (171)
Devamını Gör(216)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem