AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
😀 Aldatmaya bahane arıyorsun sanki spor yapsın baklavası olsun kesin başka bir bahane bulursun
Baklava yapsin ne alaka? Kilo ona bile zararli.. o mu hamile ben mi bilmez oldum adam 8 aylik gibi ya. Soylesemdr gülüp geçiyor. Bu benim onurum gururum diyo
Sen hamile misin 🙄
Hea 7 aylik
🤐🤐 Adam seni bağlamış şimdi keyfine bakıyor
Babamda oyle der🤣🤣🤣🤣
🤣 🤣 Sana kimse acele etme az korun bak duruma demedi mi
Hep babanın suçu vermeseydi 😀
Seviyordum, ozaman boyle camis gibi degildi normaldi haahah
🤣🤣 Hamile kalınca camış olmadı ya bu
Bir kac sene icinde oldu ya yavas yavas
O zaman sende gözünün önemde herif şişiyor niye hemen hamile kalıp bağladın
🤣🤣 la napim yaşım geldi artk bende cocuk istiyom. Birde bundan ayrilip daha kac sene başkasinin huyuna suyuna alişicam, simdiki devire bakarsak
🤣🤣 Şimdi bu plan iyimi yani şimdi ne olacak 😀🤣adamı damızlık sığır gibi kullanmışsın
Neyini kullandim ki🤣 bir gobek girdi aramiza o yani
🤣🤣 Daha neyini kullanacaksın Meryem anamısın sen
Sizin aranizda bircok sey bitmis herhalde cinsel hayatinizda eskisi kadar guzel değil. Ne kadar suredir evlisiniz peki
5 sene, cinsel hayat güzel oluyor ama sirf artk ilgimi çekmediği icin birlikte olmaktan kaciyorum sanırım.. isinamadigima
Sakin ol derin nefes al kendine gel burası abaza dolu onu unutma 😊
Yani sen bahane aradiktan sonra itiraf yazsan daha iyimiş ne diyelim
Erkeğin fit ve bakımlı olması lazım. Haklısın.
Aşırı fit bile olmasini istemiyorum sadece şu 7-8 aylik gobeginden kurtulsun okadar 😅
Onun kendine bakmaması aldatmanı haklı kılmaz. Boşanırsın herkes kendi yoluna bakar
Aldatmak istemiyorum, kendisine sürekli destek olacak sekilde anlatiyorum. Evlenmeseydin begenmiyorsan diyip gecistiriyor. Buldaydin kendine yakisikli fit biri diyor..
Sen haklısın zaten de teşvik et birlikte gidelim de
Bende senden yemek yapmani istiyorum diyip duruyor. Yapsamda degismiyor. Zaten neden yapim ki daha cok kilo almasina yardimci olmak icin mi.. daha iyi yesillik yesin
Başka biri olabilir mi soğuk mu
Pf baska biri mi😀 cinselligimiz olmasa bile aldatmak aklindan gecmiyor, gerci gozu donuyor olabilir baska taraf calisinca
Sen sevmeyebilirsin ama başkası göbekli sevebilir ya da al gülüm ver gülüm parasını yiyebilir bunlar hep ihtimaller dahilinde ama olmaya da bilir
Allah askina yaş gitmis, para desen normal gecin hayatı.. hani braksam muhtemelen tek kalir hayatin sonuna kadar tabi buyuk konusmak istemem ama iyi biri kalbinin iyiligi yuzune vurmus severim onu
Hahah Allah bozmasın
Haklısın kocanın yaşadığı durumu bende yaşıyorum, ama olay sizinkini tam tersi olarak.
Hemde uzun süredir. Ye, iç, yat.
Şeref öyle bir elbise ki öyle her bedene olmuyor işte 💁 KOCANLA BİR ALAKASI YOK, K*ŞARLIK RUHUNUZDA VAR SİZİN..!😒
Bu tür durumlarda suçu her iki tarafta aramak en mantıklısı
@ModernKole çok hakli bir yorum yazmış arkadaş.. doğru diyor.. bosanmakta zor.. aldatmakta...
Yani adam spora gitmiyor diye 3. Şahuslaramı vericen
Bu konusa haklisin kötü birsey ama kocasi karisina bakmasa kendine bakip karisina güzel gözükmesse karida kendine bakip kocasina güzel görünmesse kocasina ilgi göstermesse bu insanlar neyapsin
Rahatsız olman normal bence çünkü kim isterki bunu ama aldatacağına ayrıl ya da ciddi konuş onunla bu konuyu belki düzelir
Konusuyorum zaten ama bahane ariyor. Begenmezsen evlenmeseydin, adam dedigin gobekli olur. Yorgunum ugrasamam felan filan. Neyse az daha gayret devam 😀
Aldatman gerekmiyor boşan ne yapacaksan öyle yap
sizin yüzünüzden tüm kadınlar yaftalaniyor kendinize gelin ilgini çekmiyorsa boşan trol apla
Zor bir evlilik geçiriyosun üzüldüm senin adına. Bende de değişik sıkıntılar var. Zor gerçekten anlaşabilmek geçinebilmek
Yaptığın işi meşrulaştırmak veya içini rahatlamak için mi yazdın buraya?
He valla neden olmasin
Sosyal hayatı olsa sana niye baksın? Dışardan içeri gelmese bu seferde bu adam dışarda ne halt karıştırıyor dersin
Hayatındaki kişiden memnun değilsen ayrılırsın olur biter. Aldatmak gibi bir karaktersizliğe gerek yok
Sen aldat yakalarsa seni vursun da gör ebenin örekesini.
🤣 kendini vursun daha iyi
Ben olsam çeker vururdum.:)
Tutun kucuk enisteyi
Valla bilmiyorum Allah yaşatmasın ama aldatmayı normalleştirmeyin:)
Konuşana bak 😀 dur onunde daha yaşayacagin cok zaman var senide göreceğiz
Ben çeker vururum:D
aldatmak care degil eger istemiyorsan ona karşı ilgin bittiyse azaldiysa ayrilmak istiyorum de belki kendine çeki düzen verir
Sırf göbeği var diye aldatmak mı lazım karaktersiz.
🤣🤣 aldatcam mi dedim ya, yapan kadinlara hak veriyom dedim
Hak veriyorsan ölümü de göze alırsın
Aldatmak yerine bitirip yoluna devam edebilirsin mesela
Hamileyim canim, ve aldatmak degil meselem fakat boyle durumda olan kadinlari anliyorum..
şaşırmıyorum ki aldatan kadınlar ilgisizlikten cinsel yönde zevk almadığı için aldatır
Her sey iyi guzel, mutlu bir aile fakat bu ilgi cekmemezligi bozuyor
aynen birde seksten de soğur insan
Begendigim birinden o ilgiyi görünce istegim artiyor. Fakat ben kocamda oyle olmasini istiyorum.. aldatmak degil
o zaman onu kocana anlatmalısın ya da fantezilerin ile iç giyim ile dış giyimin ile kocanı kendine aşık edeceksin
İc dis giyim yetmiyor, adam camis gibi gobek sarkmis ne giyse, gobekten sey edemicek affedersin
göbekli erkeklerin penisi içine kaçar yani göbekten görünmez bence sen bu gidiş ile ya boşanırsın ya da aldatırsın
Ondan daha gobeklilere laf ediyor kendine bakmiyor cozemedim🤣
aldatıyor musun eşini
bence ikna edebilirsiniz neden hemen aldatma modundasınız ki
Çoğu kadın kendini saldığı için erkeklerde bu yüzden aldatıyor maalesef
Cidden çok kötü bir durum. İnsanın hayat zevki gittikten sonra yaşamanın ne anlamı kalıyor..
Çok haklısınız eşiniz kendine bakması lazım kilo vermesi lazım
hak veriyorum kadınlara 😉 sanal düşünen varsa beklerim
böyle kadınlara hak ettiği değeri vermek istiyorum ya
Bence sizi tatmin edemiyor yakınsaniz gelin tatmin ederiz gözlerinizi üstümüze çekeriz 😉
Onda olmayan ve sende olan farkli sey nedir anlamadim? burada adamin gobeginden kurtulmasindan bahsettim
İşte sonrasinda neden aldatıyor dedinya ona cevap verdim
uckurumuzu cozmek istiyoruz demiyorsunuz da kocam gobekli kendini saldi bilmem ne , hadi ordan
Sevsen göbeği bile hoş gelirdi
Yok ben sağlıkli olmasini tercih ederim, herseyi sevgiye bağlamak olmiyor. Öyle olcaksa oda kendisini sevse veya beni okadar kilo almaz ☺️
göz dışarı kaymış
O hep disardaydi da, hic aldatmadim😂
sanalda yapmışsındır ama bence :)
Sanalda bana yetebilecek bir sey olduğunu düşünmüyorum..
Oooo. İşte dertleşek büyük bir dert
Aslinda pek anlatilcak bsy yok. Acik ve net derdim
Hangi şehirdesin
Beğenmiyorsan sevmiyorsan boşan o zaman mk aldatmayı normalleştirmeye çalışıyor bide or*spu
sosyal hayatı bittiyse geçmiş olsun
Bahane bu, boşan o zaman
İlgini beliki başka şeyler çekiyor artık
kadınlar cok garıp :D
Uyarmadıysan sende suçlusun
Aldat o zaman kucaktan kucağa
Hah bu niyeti bozmuş kendisine vurduracak ;)
Adam saldıysa kendini seni beğenmiyordur
Sonra kadınları niye erkekler vuruyor.
Sen ne durumdasin bacım o kadar yazmissin
Bunlar bahane değil yalnız.
Bu yüzden ileride evlenmekten korkuyorum 😯
Çok haklısın üzücü ama büyük Bi gerçek
Valla zamanla olan uzaklaşma
bence gençliğini doya doya yaşa arkadaşım
Cinsel hayatınız nasıl
O sürekli o yonden aktif ama beni çekmediği için ben isinamiyorum..
Haklısın göbekli bakımsız erkek insanın midesini bulandırır. Senin fiziğin nasıl
Ben 20lik citir tarziyim, iyi biri aile kurulcak biri aldatmak istemiyorum, duzeltmeye calisiyorum ama olmuyor sanki
Olmaz zaten cinsellik dediğin evliliğin yapı taşı. Evlendim diyip götü göbeği salmak bence karşındakine saygısızlık. Onu resmen buna mecbur bırakıyorsun. Oysa her insen eli yüzü düzgün bir tip ister yakışıklı olmasa bile vücut düzgün olmalı. O da böyle keyfi nedenle olmayınca kadın kadınlığını farklı yollarla yaşamak istiyor ki sen çok rahat yaşarsın
Keşke oda böyle düşünse. Bazen direk yüzüne mi söylesem ilgimi çekmediğini belki duzelir diyom.. ama aşırı ağır olur ve bakmişsin bu yuzden daha iyi olup beni aldatiyor inadina😅
Haha evet ağır olur sonra ya dediğin gibi gider inadına aldatır ya da iyice komplekse girer çükü bile kalkamaz hale gelir😀
Bir gelişme oldu mj
Eşin seni paylaşsa ister miydin?
Neyse ben ders çalışmaya gidiyorum.
Aldatmak yerine ayrıl sen de. Niye aldatıyorsun
Seni hamileyken * nefis olurdu
Skmk xd
Ya aldatmayin agbi ayrilin ya off
Yeto
ya ver birine boş ver
Aldatmak karaktersizlerin işidir
Aman karakter mi kaldi artik bu devirde allah askina herkes artik kendisi nasil mutlu hissedecekse oyle yasiyor
Karşı tarafın ne suçu var peki ayrılcaksa ayrılsın ayıp be
Sucu kendisine baksin salmasin kendini camis gibi sonra suc nerde demesin
Ne alaka salsa bile aldatmaya hakkın yok ditekt ayril o zaman aldatmak ne hiç mi utanmiyom başkasinin altına yatip eşinin ailenin suratina nasil bakcan
Daha yapmayi düşünmedim, yapmadimda fakat erkekler yapinca problem yok 🤣
Bence karşınıza alıp konuşun hata yapmayın