Beni çok sevdiğini, ayrıca çok beğendiğini söylüyor, cinsel hayatımızda da şimdilik sıkıntı yok ama iş ortamının çoğu kadınlardan oluşuyor ve ayda 10 nöbeti var, ben kafayı yiyecek gibi olmaya başladım. Sonuçta ben dünyanın en güzel kadını değilim, ya içinden ne güzel kadınmış diye biri için düşünürse. Saatinin ekranında fotoğrafımız vardı eşiniz ne kadar güzelmiş dedikleri için fotoğrafımı kaldırmış, kendisi bu kadarcık şeye tahammül edemiyor ben napayım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Telefonun ekranındaki fotoğrafı kaldırması gayet normal yani telefon tanımadığınız kişilerin de görebileceği bir şey yani ben çok doğru bulmuyorum telefonun ekranında sevdiğim insanın fotoğrafının olmasını ayrıca şöyle bir şey söyleyeyim seven de aldatır aşık olan da aldatır hiçbir problemi olmayan insan da aldatır bunun bunlarla hiçbir alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen karakter meselesi yani çok insan var karısı aldattığı kişiden çok çok daha güzel ama yani bu onun için çok önemli değil güzellik önemli değil yani bugün ayrılıyorum dese sevgisinden ölecek ama yine aldatıyor dediğim gibi ne sevgiline güzellikle bir alakası yok size tavsiyem Kendi kendinizi böyle şeylerle yıpratmayın çünkü istemsizce eşinize yansıyacak bu ve belki de hiç aklında olmayan bir şeyleri aklına sokmuş olacaksın eşine güveneceksin eşine güveneceksin kendine güveneceksin ve hiç evliliğini bu tür şeylere sokmayacaksın öyle söyleyeyim en doğru yapacağın şey yok başka türlü çok çok daha farklı şeyler düşünmeye başlarsın ve dediğim gibi belki de eşini hiç aklında olmayan şeylere Sen aklına getirmiş olabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHanımefendi bu kadar güven sıkıntınızın olma sebebi ne? Kendinize mi eşinize mi güvenmiyorsunuz? Aklı başkasına kaysa da sizin yapacağınız bir durum yok. Öyle bir insandan kurtulduğunuza dua edersiniz. Bu kadar eşinize odaklanmak yerine kendi hayatınıza, işinize odaklansanız daha iyi olur. Bunlar sadece düşünce. Beyin düşünür siz sadece düşünceden ibaret olduğunu idrak edin ve önemsemeyin. Kimse konusunda da bu kadar kaybetme korkusu yaşamayın. Siz diyorsunuz ya “Sonuçta dünyanın en güzel kadını değilim” diye eşiniz de dünyanın em yakışıklı erkeği değil.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşinize güvenmek zorundasınız desem de, bu ruh halinizi paylaşmanızda da bir sakınca görmüyorum. Kıskanmak başka şey, yapmadığı halde yapıyormuş gibi değerlendirip, hergün suçlayıp, kavga sebebi yaratmak başka şeydir. Zaten size ilgili, sadık ve her konuda karşılığını bulduğu güzel bir evliliği var iken hiç bir erkek yanında bunu da götüreyim kime ne demez. Hergün bas bas bağıra bağıra söylüyorum:Kdını kadın olan hiç bir erkek eşini aldatmaz, başka kadınlar tarafından ayartılamaz. Sevgi, şevkat, samimiyet-aşk konularında içtenliğinizi, ilgi ve alakanızı koruyun, aksatmayın yetecektir...
00 Yorumla
Selamlar,
Şimdi şöyle düşünmen gerekiyor. İş yerinde bu kadar fazla kadın çalışmazsa bile ister istemez çevremizde bir sürü karşı cins olabiliyor. Sen bunları kafaya takarak yaşarsan hayatı kendine zindan edersin. Bir insan aldatacağı varsa sen onu bir odaya kitlesen bile bir yolunu bulur mutlaka istediğini yapar. O yüzden kafandan bu türlü negatif düşüncelere uzaklaştırıp kendi hayatına bakman gerekiyor. Sürekli bu şekilde düşünürsen evliliğini kendin bitirirsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmaz diyemem aldatır kadın olsa aldatmaz ama erkekler aldatır.
00 Yorumla
+1 yılBen masörüm branşlarim bayanlar üzerine 3 yıl bı bayanla birlikdeligim. oldu anadan doğma yamaj yaptığım çok bayan var hiç ogözle bakmadım seni seven başkasıyla ne işi olabilirki eğer gercekden seni seviyor mutlu ediyorsa zaten okadar bayanın içinde olan aldaticaksa seni neden secdi bunuda dusunmelisin fazla kıskanç olma kendine zarar verirsin
00 YorumlaYaaaa.😎
İş hayatına kadınlar doluşsun, eskort gibi giyinip firikik vererek gezsinler, istedikleri erkekle yatsınlar... Bir feminist pankartı vardı "Kocama dokun, kocana dokunurum" diye.
Yapacak bir şey yok. Kadınlar ne isterse itaat edecek.😎
01 Yorumla- +1 yıl
Tuvalate giren bir kadın iş arkadaşı seslenecek kocana "pedimi unuttum çantamdan getirir misiiiin?" diye.
Vallahi ben avmlerde, havaalanlarında çalışırken çağdaş, özgür, güçlü kadınlar; tuvalette oral seks, masa altından oral seks gibi her şeyi öğrettiler. Evli erkeklere de öğrettiler. Onları nasıl ikna ettiler peki? Dediler ki: "Karın istediği gibi süslenip, açık giyinip geziyor, sosyal medya kullanıyor. Çünkü o da senden daha iyi erkeği arıyor."
Yaaaa bağyanların yönettiği dünyaya hoş geldin.😎
Eşiniz ne kadar güzelmiş demesinin sebebi nazar değmesin diye olabilir. Ayrıca ciddi manada seviyorsa aldatmaz. Ama çok sıkarsanız tartışma yaşanır. Şöyle düşünün ben bekarım ve hayatıma çok az kişi girdi. Evlenemedim ama asla kendimi dahi aldatmadım. O bir anlık zevk için hesap veremeyeceğim işlere de girmedim. Yani Öyle çokta endişelenmeyin derim. Yani ne bileyim bu durum ilişkinize zarar verir.
00 YorumlaYani kadın fazlaysa şeytan bir yoklar. Aldatabilir bence. Biraz onun aklını başından al. İş yerinde bile rahat bırakma. Sık sık yanına git işte kek yap götür falan. Akşam geldiğinde ilgili ol boş bırakma işte anlarsın ya öyle şeyler.
Ama bir insanın içinde de varsa sen ne yaparsan yap aldatır yani, sen kötü düşünme iyi enerji yolla evrene, kocanı sen tanıyorsun zaten yapacak bir tip varsa gözün üzerinde olsun ipleri al eline.
00 Yorumla
+1 yılBu konuda ona baskı yaparsna. Ve Şu an yasadigin hayatı kendinize zehir ederseniz.. Hem sen mutsuz hem o mutsuz olur. Aşk sevgi olsa da. Arada ki seyler sogumaniza ve uzaklasmaniza neden olur.. rahat olun. Ne kendinize ne de esinize zehir etmeyiniz hayatı.. çok pişman olursunuz. Yaninda senin özgür olduğunu hissetsin. Mutlu olduğunu. Aynı sekilde o da senin. Güvenin. Olacağı varsa yine olur zaten. Olan kendi hayatınızı o an ki zamanınızı çalar..
00 Yorumla
+1 yılneden güvenmeyi denemiyorsun ki?
adam ekmek parasını kazanıyor.. ve sonra koşarak sana geliyor..00 Yorumlasal bi relax ol. giderse senin olmamışdır zaten. kıskançlık moduna girersende asıl ozaman kaybedersin. arada birde rahat bırak vericek biri olursada arada bir enerjisini atsın bişi olmaz görmedin duymadın bilmiyosun:)
010 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sizin sevgiliniz ya da eşiniz de verecek birini bulursa verir de sizin haberiniz olmazsa sorun olmaz mı?
- +1 yıl
Arada enerjisini atsın nasıl bir yorumdur beyefendi? Asıl bu zihniyetteyse adam evlenmesin. Belli ki siz o zihniyettesiniz evlenip insanları üzmeyin lütfen
- +1 yıl
Soruyu soran ben değilim yalnız
- +1 yıl
Namusu olan hanımları başkalarıyla izlemekten zevk alan insan zihniyetinden ne beklersin 😂
Bunu görsek p. rno izlemekten gözünde fer kalmamış, beyni jelibona dönmüştür.. maksimum 30 saniye ayakta durabilirse durur sonra döner arkasına ağlar bunun gibiler. - +1 yıl
Senden bahsediyorum da kardeş falan değiliz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahat ol rahat bırak kendini de onu da her şey olacağına varıyor.. sen engellemek istersin ancak baskı sebebiyle itersin ilişkiniz bozulur yapacak olan hiç kadının olmadığı bir iş yerin de de yapar. Seni seven adam yapmaz sen onun eşisin o senin kocan sınırlarını bilen biriyse hiçbir sorun olmaz olursa da ozaman düşünür gerekeni yaparsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef güvenmek zorundasın, ancak kadinlarrrrr. Dedinmi düşünmek lazım. zayif bir anını bulurlarsa tavlayamayacaklari yoktur. bir erkek aldatmamişsa ya fırsatı olmamıştır, ya da ... çok bağlıdır. Bu devirde bağa inanmıyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın ama sen bu kafayla nasıl evlendin ve niye evlendin. Kimseye güven olmaz bu devirde, burada erkek yorumlarını gördükçe insan iyice vazgeçiyor ama paranoya ile hayat geçmez... Yapacak çok şeyin yok...
00 Yorumla Erkeklerin içinde olsa ne olur? Benimki onca erkeğin arasındaydı sosyal medya hesapları bendeydi aldatmadımı? Aldattı ve Şu an tercih ettiği kadınla beraber mutlu yasıyor
00 Yorumla
+1 yılBuna engel olamazsın devam et hayatına.
Evli erkeklerin yüzde doksanı yanlış yapıyor kadınların kalçasına vesaire bakıp iç geçiriyorlar. No problem yani
00 YorumlaMesele güzellik değil hanımefendi. Seven insana eşi dünyanın en güzelidir zaten. Eşiniz sizi seviyorsa öyle bir şey yapmaz. Ama siz kıskanmakta da haklısınız tabii.
00 Yorumla
+1 yılHastalıklı bir kıskançlık ve özgüven eksikliği var sende. Bir doktora psikoloğa falan gidip konuş. Normal değil bu şekilde düşünmen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Seninle hem duygusal yönden hem de cinsel yönden ilgileniyorsa daha ne.. sen onun cinsel arzularını tamamlarsan sorun olmaz
00 YorumlaAldatmak karakter meselesidir.
Hamurunda varsa yapar yoksa yapmaz bu düşünceyle kafayı yersin. Her şey olacagına varır kasma.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer akşam sana çakıyorsa sorun yok. Ama yorgun ayaklarına yatıyorsa senden başka biri ya da birileri vardır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatacak olan aldatır nıye sıkıntıya gırıyosun kı ısı mı bıraksın napsın ıcınde varsa markete gıdınce bıle aldatır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYalan bence o eşiniz güzelmiş lafı, evli gözükmemek için kaldırmıştır.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok biliyor evli olduğunu oradaki herkes
- +1 yıl
O zaman yabancıya gözükmemek için
Yapacak olan askeriye olsa gene yapar ya bu kadar düşünürsen başına gelir
10 Yorumlabunu düşünüp konuşup kaba tabirle çok pardon eşeğin. aklina karpuz kabuğu düşürme. derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim çok zor bunu düşünmemek ama bunun için o cok sevdiğin kişiyi kaybedince üzülüyorsun bir şey yapsa da mutlaka Allah karşına çıkartır akışına birakmalisin ben yapamadım umarim sen yaparsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. İçin rahat olsun herkesin namusu kendine eşin sağlam duruyorsa bir şey olmaz rahat ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. canım benim bu karakter meselesi 100 kadın bile olsa sana sadıksa hiç bir şey olmaz ama gözu dışardaysa 1 kadın bile onun için yeterli olur
00 Yorumlaboş ver herseye hazırlıklı ol hersey gelebilir insanın başına
00 Yorumlanobete gitmeden her seferinde atesini sondur gonder.. ve kiskandigini cok belli etme..
00 Yorumla
+1 yılsende yakışıklı erkeklerin çok olduğu yerde çalışsan, vrecen mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Güvenle alakalı biraz ya için rahat etmiyorsa git bir kendini göster ne diyeyim ki.
00 Yorumla
+1 yılAklına kötü şeyler getirme hemen ve eşine güven
00 Yorumla
+1 yılEnidsenizi anliyorum, bazilari vardir esine cok sadik kalirlar onunden ciplak biri gecse bile donup bakmayacak yigitler vardir ama bazilari var bir merhaba bile duserler umarim esiniz size hep sadik kalir <3
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılYa hayatım pavyonda köçeğim diye söyledim sana evlenmeden önce, şimdi neden sorun çıkarıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamam da adamın sana bi yanlışı yok niye triplere giriyorsun ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin sürekli elindeki dışında herkesin ona daha güzel geldiği düşüncesi bize dayatıldığı için olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılaceba size onu dayatan kim?
Soran+1 yılToplumdaki erkeklerin aldatma oranları
Cevap sahibi+1 yılya saçmalama şu an hiç sağlıklı düşünmüyorsun. Bir kasada çürük 3-5 tane elma var diye bütün kasayı çöpemi atarsın?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen güzel kadında olsan, başka bir güzeli ortam olunca koklar emin ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven de aldatır kafası karışır veya cinsel yönden etkili bulur onu böyle bisey yapabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapacak olan varsa yapar. Önüne geçemezsin. Düşünüpte kafayida yeme
00 Yorumla
+1 yılErkekler beyni ile düşünmez, alttaki yukarıya sürekli onun peşinden git bunla şunları yap diye emir verir.
Yani erkekler de patron, beyin değil, p, e, n, i, s tir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir anlık bir tavize bakar. Güvenmek güzel ama insan huylanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır aldatmaz yani isteyen kişiyi evde bağla yinede aldatır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Aldatmak karakterle ilgilidir sevgiyle değil
00 Yorumla
+1 yılSana sadiksa milyon kızın içinde de olsa bakmaz ve seni aldatmaz. Sen sadece ona ilgili davran yeter.🙂
00 Yorumla
+1 yılBurada mesela kız kyk yurdunda erkek psikolog var ve ben olsam sevgilim kyk da psikolog olsa çıldırırdım kızlarla çalışsa.
05 Yorumla- +1 yıl
Harbi öyle ya hayır sevgilimden şüpheden değil de kızlar çok fena
- +1 yıl
psikolog yakışıklı mı
- +1 yıl
Valla kaslı maslı 25 yaşında.
- +1 yıl
kızları götürüyordur jddkjj
- +1 yıl
Valla bilemem onu ben görüşmüyorum zaten ne me lazım hoşuma gider bi şey olur
+1 yılKötüyü çağırma kendine güven. Güvensizliğini eşine belli edersen eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsın 😂
00 Yorumlaseni cok seviyor ve sadiksa emin ol aldatma z
00 YorumlaErkekten erkeke değişir insanın mayası önemli seven kimse aldatmaz aldatan kendini aldatır !
00 YorumlaBu biraz güvensizlik gibi duruyor güvenmeden sevilir mi bilemedim...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeven aldatmaz
00 Yorumla
+1 yılİradesi varsa aldatmaz, neden aldatsın ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bişi yok güven önemli güveneceksin
00 Yorumla
+1 yılBihohoho
Kocan ilerdeki ben catla02 Yorumla- +1 yıl
Endişe etme
Aldatan her türlü aldatır
Isterse erkeklerin olduğu ortama girsin
Illa ki cani başka kadınlar çekecek
Çünk uerkkeler çok eşlidir
Ama yuvasını düşünüyorsa yapmaz ger türlü
He o ortamdakilerinde çoğu evlidir merak etms - +1 yıl
Hatta hemen hemen hepsi
+1 yılNöbete gitmeden birlikte ol bir şey olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zor vallahi… keşke başka işte çalışabilse
00 YorumlaAldatır deyip ortalığı karistiranlarda bugun
00 Yorumla
+1 yılOlacağın önüne duramazsın
00 YorumlaKadın istese eşini yoldan çıkarır
00 Yorumla
+1 yılHerkeste kocan için kuduruyordu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Aldatir yeterki bastan cikaran olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan dediğin senin malın değil!
00 Yorumlaısteklerının bazı durumlarda karsılanması sart
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sen haklısın
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam kadınların yoğunlukta olduğu bir işte yoğun çalışıyor, Ben aklımı yitirmek üzereyim. Bir erkek eşini çok sevse de aldatır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım