Aşk İlişkileri Kocam beni kadınlarla aldatıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor sadece bir kadın değil bir sürü kadınla.. eski sevgilisinide hala seviyor ve ben neden evlendim bilmiyorum bu adamla sizce ne yapsam Güncellemeler+1 yıl boşanmak istemiyorum onu seviyorum Kocam beni kadınlarla aldatıyor? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Yapman gereken basit, boşanmak.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl başanmak istemiyorum Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. ayılın. 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boşanmalısın bu tip insanların doğasında var aldatmak 0 0 Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Boşanmak istemiyormuşsun. O zaman böyle yaşamaya devam et kral ne diyelim yan, 0 0 Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bu yaşta s.. kişmek için evlenirsen olacağı bu hocam 0 1 Yorumla SabundanCeset +1 yıl Xllxkgkg Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl "Kadınlarla aladatıyo yazmışın" dua et erkeklerle aldatmıyooo... yine şanslısın yani. kocan en azından biseksüel dieğil yani 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. erkekler ile aldatana kadar sesini çıkarma aşko 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne güzel işte kocan seni sevmiyor. Ahahahahahyyyt :D 0 1 Yorumla Kayahanben +1 yıl Deli Kadir Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ya devam ya da bosanaciksin. Senden memnun değil galiba yoksa başka kadına niye gitsin 0 0 Yorumla
Serserimayın3459 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Bnı dinlersen bırak aldatmayı 3 gunde kolen olur yemin ederım 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bunu bilerekmi evlenmistin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla helene1 +1 yıl Duzelir sandin dimi… boşanacaksin Yorumla Soran +1 yıl öyle sandım Yorumla helene1 +1 yıl Duzelmezler bacım… bosanmak istemyorsun ama insan 7sinde neyse 70inde odur… dogasinda var aldatmak Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Erkeklerle aldatmasından iyidir.. 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkeklerle aldatsa daha kötü ya 😂😂 0 1 Yorumla helene1 +1 yıl Bence daha iyi ahahah en azindan kariya gitmedi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl reel mi buluşuyor yoksa sanal mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl her ikiside Yorumla Cevap sahibi +1 yıl reel varsa sıkıntı Yorumla
Masörmete31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Nasıl anladın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gördüm mesajları Yorumla Masörmete31 +1 yıl Sende onu aldat hemde şimdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yapman gereken basit, boşanmak..
başanmak istemiyorum
ayılın.
Boşanmalısın bu tip insanların doğasında var aldatmak
Boşanmak istemiyormuşsun. O zaman böyle yaşamaya devam et kral ne diyelim yan,
Bu yaşta s.. kişmek için evlenirsen olacağı bu hocam
Xllxkgkg
"Kadınlarla aladatıyo yazmışın" dua et erkeklerle aldatmıyooo... yine şanslısın yani. kocan en azından biseksüel dieğil yani
erkekler ile aldatana kadar sesini çıkarma aşko
Ne güzel işte kocan seni sevmiyor. Ahahahahahyyyt :D
Deli Kadir
Ya devam ya da bosanaciksin.
Senden memnun değil galiba yoksa başka kadına niye gitsin
Sen mi boşarsın ben mi
Bnı dinlersen bırak aldatmayı 3 gunde kolen olur yemin ederım
Bunu bilerekmi evlenmistin
evet
Duzelir sandin dimi… boşanacaksin
öyle sandım
Duzelmezler bacım… bosanmak istemyorsun ama insan 7sinde neyse 70inde odur… dogasinda var aldatmak
Bırak git ne hali varsa görsün
Erkeklerle aldatmasından iyidir..
Erkeklerle aldatsa daha kötü ya 😂😂
Bence daha iyi ahahah en azindan kariya gitmedi
reel mi buluşuyor yoksa sanal mı
her ikiside
reel varsa sıkıntı
Bosan
Parası varsa boş ver
Nasıl anladın
gördüm mesajları
Sende onu aldat hemde şimdi
Sen mi boşanırsın biz mi boşayalım
bosanmiyor musun
ben de onu aldatayım mı diyorsun yani :)
Erkeklerle mi aldatsın