Birini çok seviyorum. Ama öyle böyle değil aşırı derecede çok ve sonunda onun tarafından adım kaşara çıktı bana gurursuz haysiyetsiz dedi. Oysa o benden para isterken ben asla ona sen ne biçim erkeksin utanmıyor musun Bir kızdan para istemeye demedim. Çünkü ben onu çok sevdim ama durumu düzelince beni itti engelledi tokat attı manipüle etti hatta resim yüklenirse gözüme yaptığını atcam. Şimdi beni on dakika bile görmek istemiyor ölüyorum ya ben onu istiyorum o gelsin on dakika isterse konuşmasın yanımda dursun be olur daha nasıl düşeyim daha ne yapayım ne yapmam lazım ne olur yardımcı olun. Lütfen Allah aşkına nasıl ulaşmam lazım. Paranı aldın diyor sen o kadar tokatti atarsan paramı alırım tabi attığı tokattan sonra şikayetçi oldum. Şikayetimi bile geri çektim ben onu istiyorum lütfen nasıl ulaşacağım konusunda fikir verin. Her yerden beni engelledi.
Arkadaşlar bana bu konusa yardımcı olur musunuz? Erkekler neden böyle? Ulaşmak için ne yapabilirim?
Adam seni ne yapsın ki? Sen fazlasıyla şey vermişsin ona. Senden almadığı hiçbir şey kalmamıştır. Sonunda gittiğinde niye ağlıyorsun ki? Üstelik kanunen şiddet görmüş biri olarak şikayet etmişsin ve bunu da geri çekecek kadar adamın yüzsüzlük sınırını da arşa kaldırmışsın. O adam seni napsın Allah aşkına? Senin duygusal cümlelerin, ağlamaların, sızlanmaların zerre kadar onun umurunda değil. Ölürüm biterim onun umurunda değil. Anlamsız umutlar peşinde koşacağına gerçekçi ol ve kabul et. Kabul etsen de etmesen de sonuç olarak o asla seni istemeyecek ama en azından gerçekçi olursan bir şekilde hayatına devam etmeye alışırsın.
Senden alacağı hiçbir şey kalmamış. Aksine seni gördüğü anda oradan kaçmak istiyor gibi geldi. Unut onu. Elinde hiçbir koz yok. Onun hakkında iyi şeyler düşünmen onu geri getirmez gerçekçi ol. Ki bunları yaşamayan insanlar değiliz ama senin kadar abartmadım tabii. Herif sende gurur bile bırakmamış.
Sevmek suç değil ama kendine zarar verecek düzeyde karşındakine ipleri vermen tabii ki senin suçun. Bir insanı sevm her istediğini yap para ver bedenini ver okşa sarıl ağladığında ağla yücelt. Adamın popon arşa kaldırmışsın haberin yok. Bide kalkıp şiddet uyguluyor ve sen şikayetini geri çekiyorsun. Yani gözünde ne olduğunu düşünüyorsun? Seven duygusal kadın mı? Açık konuşacağım. Emin ol silik bir kadınsın gözünde. Yani ezik biri. Nasıl kadın olsan onun gözünde yücelirdin biliyor musun? Onu silip attığında ve hayatına bir u dönüşü verip hem iş kariyer olarak hem ruh olarak hayatına mutlu şekilde devam ettiğinde. Kaçan kovalanır evet ki bu şekilde de imkansız gibi ya ama tek böyle bir şeyde olabilir. Fakat olmasa bile en azından daha iyi hissedersin. Dediğim gibi şu an ne yaparsan yap ağla gül gez toz veya otur film izle veya izleme yani aklına ne gelirse gelsin hayatında o olmayacak.
İnsan gerçekten çok sevebilir bağlanabilir. Ama artık o olsaydı bu olsaydı deme zamanı değil. Biliyorum bunlar aklına gelecek ama unutmak için çabala. Bu senin için daha iyi olur. Zaten evlenmeden daha bu noktaya gelen adamdan hayır gelmez. Çünkü evlenince heyecan her ilişkide biraz daha azalır. Hayatına bak. Bu sana ders olursa bu olaydan çok güçlü bir kız olarak çıkacaksın.
Avrupa'da bu ortalama daha yüksek ama evlenirsin. Bende o yaşlardayım kadınlar daha farklı hissediyor tabii ama bu yaşlar evlilik için geç değil. Sadece ortamını bilmiyorum karşına illaki biri çıkar. Huzurun önemli. Yani bir sürü haber var kadın cinayeti o bu şu. Bu kadınların hepsi en az bir kez seni seviyorum cümlesini duymuştur. Yani sevgi evlilik cümlelerden daha fazlası olmalı. Hal hareket empati hoşgörü sabır bunları karşındakinde görürsen iyidir yoksa olcağı varsa da olmasın zaten.
Kardesim ALLAH seni dusunerek onu senden uzak tutmus. Sen nasil bir akilla hala buna gitmeye çalışıyorsun? Kendine bunu mu hak görüyorsun. Bu kadar da kendinizi ezdirmeyin be kardesim. İnsan olarak kendine bunu yapan biriyle nasil birlikte yuva kurmayı iliski kurmayı düşünüyorsun..
Yok sadece gelsin on dakika göreyim isterse dövsün ama gelsin ne olur ya ben çok kötüyüm iyi değilim sadece gelsin. On dakika ya on dakika da on tane tokat atsın ama gelsin lütfen benim sorumun cevabı bu değil ki.
Buna rağmen hala seviyorum gibi şeyler söylemişsiniz. Şaka mısınız gözünüzün farkında değilsiniz galiba. Gerçekten dünyanın sonu geliyor. Aklıma yüzünü mahveden adamla sonrasında tekrar evlenen kadın geldi yazık
bas kısımını ve resimi görünce okumaktan vazgeçtim neden kendine bunu yapıyorsun ki sen böyle yaptığın için seni önemsemiyo zaten sana değer verse senden para dahi almaz güzelsin boş ver yallah de yoluna bak
Bir kere ona lakos almıştım bjk forması bulamamıştım sonra neden Beşiktaş forması aldın diye kızdı beraber gireriz dedim sonra gittik aldık onun yanında konuşamazdim cekinirdim çünkü çok severdim.
Devam edersen daha kotu olucak biliyorsun o yüzden hayatına bakmaya çalış unut onu neden böylelerini seviyorsunuz anlamıyorum sonra da her gün tvlerde kadın cinayetleri duyuyoruz yazık cidden yazık