Arkadaşlar bana bu konusa yardımcı olur musunuz? Erkekler neden böyle? Ulaşmak için ne yapabilirim?

Birini çok seviyorum. Ama öyle böyle değil aşırı derecede çok ve sonunda onun tarafından adım kaşara çıktı bana gurursuz haysiyetsiz dedi. Oysa o benden para isterken ben asla ona sen ne biçim erkeksin utanmıyor musun Bir kızdan para istemeye demedim. Çünkü ben onu çok sevdim ama durumu düzelince beni itti engelledi tokat attı manipüle etti hatta resim yüklenirse gözüme yaptığını atcam. Şimdi beni on dakika bile görmek istemiyor ölüyorum ya ben onu istiyorum o gelsin on dakika isterse konuşmasın yanımda dursun be olur daha nasıl düşeyim daha ne yapayım ne yapmam lazım ne olur yardımcı olun. Lütfen Allah aşkına nasıl ulaşmam lazım. Paranı aldın diyor sen o kadar tokatti atarsan paramı alırım tabi attığı tokattan sonra şikayetçi oldum. Şikayetimi bile geri çektim ben onu istiyorum lütfen nasıl ulaşacağım konusunda fikir verin. Her yerden beni engelledi.
Arkadaşlar bana bu konusa yardımcı olur musunuz? Erkekler neden böyle? Ulaşmak için ne yapabilirim?