Kocamdan nasıl ayrılacağim bilmiyorum bunu söylemek çok zormus kimseyle paylasamıyorum cok mutsuzum?

Merhabalar ,30 yasindayim 12 yıllık evliyim avukatım ama tek bir gün bile çalışmadım, eşim 51 yaşında, onunla 16 yaşında tanıştım yakışıklı olması, varlıklı olması konuşması kibarlığı , hayatı her seyi etkiledi beni ailemin karşı cıkmasına rağmen 18 yasında evlendim.. Eşim çok sükür içi dışi bir bi insan çıktı , kibar, egosuz, saygı duyulan yardımsever biri inanın kötü bir özelliğini dusunuyorum bulamıyorum beni en çok üzende bu 14 yılda beni hic üzmedi hep el üstünde tuttu..

Ama ben ne yaptım hastanede tanıstigim bir doktorla görüşüyorum tam 1 bucuk aydır evli oldugumu gizledim ondan hâla gizliyorum sürekli görüşüyoruz telefonda , cafede orada burada. Biri görecek diye çok endiseleniyorum ama engel olamıyorum kendime , mesela yılbaşında nöbete kalmasaydım birlikte oluruz diyordu bana ama cikamazdim ki evden ögrenmesine ramak kaldı sona geldigimi hissediyorum, öğrense benden vazgecer ama daha fazla da gizleyemem ki, kocamı seviyorum nefret etmiyorum ama Şu an yasadigim sey bam başka gelecegim de onunla olmak istiyorum ama tamamen bir cikmazdayim boşansam nasıl devam ederim bilmiyorum cunku neredeyse her işimi eşim çözüyor bilmiyorum kafam cok karışık

Kocamdan nasıl ayrılacağim bilmiyorum bunu söylemek çok zormus kimseyle paylasamıyorum cok mutsuzum?