Iyi geceler 30 yaşındayım bi kızım var 2 yaşında şu an çalışmıyorum, kızım o kadar hırçın ki surekli agliyor. Eşim doktor ve haftada bi kac kez nöbete kalıyor ve inatla nöbette oldugu geceler baba diye saatlerce agliyor bazen 2 3 saat araliksiz hatta bi kac kez komsu geldi bisey mi oldu diye..
Durum boyle olunca esim annesini cagirmis güya yardimci olurmuş. Bende dun aksam dedim ki neden bana sormadan cağırıyosun? Bidaha ki sefer izin alırım dedi, sustum. Bu sefer aksama kadar hastalarla ugrasiyorum her türden insan var üstune hocaların nazını kaprisini çekiyorum birde sen boyle yapiyosun dedi. Derken kayinvalidem girdi pat diye odaya sen bana baksana yettin artık ben istedigim zaman gelirim oglumun evi sen kimsin eskişehirli degil misin insan cikmaz sizden ilk gordugumde anladim doğurduğun çocuga bile bakamiyosun dedi bende bu kadını al götür birdaha da bu eve gelmeyecek dedim, annesini aldi odadan cikardi, bagiristilar baya sonra gitti evden memleketine dönmüş. Dünden beri de sanki ben sucluymusum gibi bana trip atip duruyor. Moralim cok bozuk.. Nasil duzelecek esimle aramiz bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer