Kocam resmen büyülüyor etkisi altına alıyor nasıl kurtulabilirim bu durumdan?

Benimle Bir konuşması var önce sarılıyor Sonra konuşmaya başlıyor gözlerimin içine bakarak Ya hayır demem imkansız o ab herşeye evet Tamam diyorum Sonra diyorum yapmamam lazım Bu kadar Mesela Bugün düğün var kayinvalidemle alışverişe gittik Bir elbise aldım Yani açık bit elbise olsa derdi kızım Bu açık uygun değil diye neyse giyindim hazırım dedim Bu elbiseyi asla çıkarmicam eminim çıkar dicem erdem Neyse teyzemler falan geldiler o ara ev kalabalık herkes çok güzelsin falan dedi bencede dedi ama bu elbiseyle çıkamazsın dedi neden dediler falan Hayır dedim çıkarmıyorum iki dk içeride konuşabilir miyiz hayatım dedi sarıldı yine dedi çok güzelsin bu elbiseyi başka bir kadına giydirsen dikkat çekmez normal Bir elbise ama Sen resmen Ben buradayım diyorsun değişik Bir auran var diyor (ki öyle yani bunu bana herkes söyler fiziğim boyum güzel üç senedir bir spor salonunun müdavimi musterileri olduk kocamla 😃) Bir sürü Adam bakacak bende katil olucam Hayatım çıkar dedi Ne giyiniyim Peki dedim pantolon gömleklede çok güzelsin Sen dedi Tamam o zaman dedim 15 dk Sonra odadan pantolon gömlekle ciktigimda Herkes şaşırdı tabiki Nasıl çıkardın Hemen diye Öyle pantolon gömlekle gittim düğüne Ya Her konuda Böyle Hiç kavga ederek birşey söylemez Ya sonradan pişman oluyorum ama İş işten Geçmiş oluyor istediğini yapmış oluyorum bile neyapicam Ben böyle off
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz surat yaptım evde herkes elbise giyinmişti diye en güzel kadın kimdi peki dedi sendin tabiki düşünsene pantolon gömlek le bile elbise giyinip susulenen kadınları golgende bıraktın bence bu muazzam bir marifet dedi yine kusemedim 😃 çok mu aptal gibi davranıyorum ya
Kocam resmen büyülüyor etkisi altına alıyor nasıl kurtulabilirim bu durumdan?