Akşam saat 5 e kadar çalısıyor. Sonra da fitness a gidiyor. Eve gittiğinde yemek yemesi ailesiyle oturması dinlenmesi derken (bana yaptığı açıklama) 1.5-2 saat bana 3-5 mesaj anca atabiliyor. Sonra benimle 1 saat anca konuşuyor ortalama. bazen daha çoktur belki. Ve bugün dedim bana günde iki saat ayırsan hafta içleri. Diyor nasıl ayırim annemler var yemek yiyorum dinleniyorum. Sizce ilişkide sorumluluk bu kadar basit mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
erkek arkadaşın senin onu sevdiğin ve değer verdiğin kadar sana değer vermiyor. Değer veren insan gün içinde de yazar çünkü
Gün içi yazıyor ama işyerinde molada ve arada iki üç. Yani akşam aralıksız 2 saat 3 saat vakit istiyor insan :/ bana dediği şey yemek yiyorum dinleniyorum annemler var...
hmm bence yeterlii ayırdığı vakit siz bence bu ara ilgiye açsınız
Hayır öyle olur mu sevgilimle kanka gibi sohbet ediyorum aralıksız 2 saat bile oturup konuşulmaz mı mesajdan, arada iki üç yazıyor dediğim gündüz saat olarak değil birkaç mesaj
beni sevmeyip yarı yolda bırakan eski sevgilim bile günde belki 6 saat benimle telefonda konuşuyodu.. hatta bazen sabaha kadar telefonu açık bırakıyodu arada bi gece uyanınca da konuşuyoduk
Evet biliyorum isteyenin 2 saati olurdu ama.. İşte😞
Gün içi yazıyor boşluklarda ama ben o yoğunlukta üç saatte attıgı üç mesajı değil akşam aralıksız 2-3 saat vaktini ayırmasını istiyorum 😕
daha neler neler var ama yazmıyorum.. beni sevmeyen insan nasıl bana bu kadar vakit ayırıyordu gerçekten aklım almıyor. çok üzülüyorum.. belkide bu kadar vakit ayırıp ilgi gösterdiği için onu özlüyorum.
Evet seven ayrılmaz sakın unutma, seven erkek neler yapmaz ama işte.. Bazen kanıyoruz..
Günde bir saat konuşuyorsun öp de başına koy
insan sevdiği insana vakit bulmaz yaratır
Değil mi.. Bana savunması napayım telefona mı kapanayım eve geliyorum yemek yiyorum dinleniyorum annemler var :) uyumadan önce de kitap okuması için vakit istiyor. Ve fitness gidiyor zaten iş sonrası:) yani bana ARTAKALAN vakit:)
çok fazla ilgi şımarmış aslan parçasını hiç kimse mükemmel değildir zaman ayıranın yanında ol emin ol bunun için fazla zorlanmayacaksın...
Ama şu an ona hislerim var, bazen düşünüyorum ya bu ilişki benim için doğru ilişki mi çok üzülüyorum diye ama sonra diyorum onu seviyorum ve ayrılamam..
aşk tek taraflı olmuyorlar seninki farklı bir duygu ama olsun buda bir tecrübe bunu yaşayacaksın
boş ver parasını ye yeter onun zaten para için birlikte degilmisin
Ne saçmalıyorsun
Bir kız sadece para için birlikte olur
Kızlarda kalp olmaz
Eşim de aynı üzülüyorum
Neden böyleler 😔
Bilmiyorum canım çok sıkkın yazacaktım da gizlisin
Ben yazdım mesajdan:)
İşte bunu sevmiyorum
Bende😔
Benimki de aynı bahanelerdeydi ama ne zaman böyle gel özledim de desem hemen arardı cinsellik olunca tabi bende ayrıldım gitti bir kaç kere denedim
Seven erkek zaten hiç ilgisiz bırakmaz.. Önceliği yapar..
Aynen öyle benimki hergun çalışıyordu aksam gelince yemek dinlenme uyku ailemle konusacam falan diyip bana da az zaman ayiriyordu
benim kinin aynısı bu dediğin
Bide yorgunum der erken uyur ama cinsellik isteyince nedense uykusu olmaz
benim ki ile aynı yorgun olup erken kalktıgı için erken uyuyo:D
Ayrılmayı dusundunmu
Evet ama sürekli ayrılık yaşamaktan yoruldum, birisine alışıyorum o da hayal kırıklığı her seferinde aynısı..
Ben bu yüzden ayrıldım
Hala da içimde kaldı haksızlık mı ettim
Hayır haksızlık etmedin bizi kimse bu duruma düşürmemeli. Bende kendimde güç bulamıyorum bir ayrılığı kaldıracak.. Yoksa haksızlık etmedin bence
Ayrıldıktan sonra pekte umursamadı
Demekki sevmemiş yani doğru kararı vermişsin
daha ne kadar vakit ayirsin yeter bile knk
Bence de
Ayrıl
Ayrılıklardan yoruldum sayısız defa ayırlık geçirdim sayamıyorum artık:(
Senı sevmıyor
Zaten aşık değil çünkü ilişkimiz 1.5 aylık, ve bana daha 1.5 aylık demişti
İhmal edilmez