Nişan tarihi yuzunden soru işareti bıraktı , devam etmeli miyim?

Kız arkadasım ıle yaklasık 1,5 yılın uzerınde bırlikteliğimiz var ve ailelerimiz tanıstı , kız arkadasım cogu zaman sınırlı, öfke patlamaları yasıyan ve negatıf dusuncelerle cevrelenmıs bır ınsan ( aılevı sıkıntılar da yasadı ) nısan alıs verısıne cıktık ve tarıh konusunda konustuk kendısı de ıl dısında yasıyor benden 1-2 saatlık uzaklıkta , tabı hazırlıklar da devam edıyor.. bır tarıh söyledı ve ' bu tarıh uzarsa ben gıderım, bu ısı bozarım tarzı ' konusma yaptı... orada soru ısaretı bıraktı bende ben onu ne oyaladım ne de gecıktırdım , bızımde hazırlıgımız var sonucta , servıs ayarlamaya calıstım söz Nisan ıcın ve bır tanıdıgım bana gec donus yaptı tabı tarıh konusunda ben ona bır hafta sonra yapalım teklıfınde bulundum.. bana bagırdı cagırdı..' bırısı cıkarsa onunla gorusurum ' kelımesını dahı ettı.. huyunu bılıyorum az cok tahmın ettım bu söz bende derın yara actı.. emek verdıgım sevdıgım onun ıcın o gecenın guzel gecmesını temennı ettıgım kısı olarak benı tekrar hayal kırıklıgına ugrattı...

Nişan tarihi yuzunden soru işareti bıraktı , devam etmeli miyim?