Sözlümün geçmişine takılmak?

Sözlüm geçmişte bigoda yayinciymis bunu zaten biliyordum ama bana sadece yayın yaptığını söyledi aslında inanmıyordum ama ona inanmak da istiyordum her neyse sözlüme bu konuyu 2-3 kez sormusumdur ve her sorduğumda gözlerimin içine bakarak sadece yayın yaptığını söyledi bende aşığım ya inanıyordum ama sadece anlık sonra kafama tekrar takılıyordu sonra bu işi araştırmaya karar verdim kim ne derse desin bana göre bir erkeğe göre çok ciddi bı konu sonra geçmişin araştırdıkça bazı kişiler buldum onlarla konuşmaya başladım ve maalesef acı gerçekleri öğrendim sözlüm bigoda destek verenlere görüntülü show veya çıplak fotoğraflarını atıyordu ve ilk önce inanmadım (inanmak istemedim) sonra adama küfür etmeye sovmeye başladım sözlümun böyle bir şey yapmadığını yalan söylediğini söyledim sonra adam sözlümun çiplak fotoğrafını attı kafamdan kaynar sular döküldü düşünsenize sevdiğiniz aşık olduğunuz kadının elamin adamı çıplak fotoğrafını atıyor bide ben bunu ailemle tanıştırdim sozlendim yüzük taktım birlikte bı gelecek hayal ettim o ise gözümün içine baka baka yalan söyledi belkide korktu bilemem bende fotoğrafı hemen sözlüme fotoğrafı atıp ağza alınmayacak kelimeler kullandım ve sözü attığımı yüzüğü çöpe atigimi mesaj atıp her yerden engelledim şöyle bir düşününce bunları yapan eskortlukla yapar zaten tek yaşıyordu her neyse belkide değişmişti ama maalesef ben böyle bi insanı kabul edemedim edemezdim aileme böyle bir gelin götüremezdim onu geçin çocuklarımın annesi böyle bir kadın olamazdı çok aşığım bu arada çok seviyorum daha önce en fazla 1 gün küs kaldık ruh eşimizdik daha önce çok sevgilim oldu ama onun gibi kafa dengi eğlenceli bı kadın daha olmamıştı daha önce hiç aşık olmamıştım ilk aşık olduğum kadındı o birlikte çok şey yaşamıştık hayal etmiştik şimdi onu unutmayı demiyorum yakışıklı bir insanım çevremde benle sevgili olmak isteyen çok kadın var ama inanın içimde hiç his yok diğer kadınlara karşı kadınların şu an erkeklerden farkı yok unutmayı demiyorum ama olmuyor yazsam döner oda beni çok seviyor biliyorum ama ben böyle geçmişi olan bı kızı kabul edemiyorum gerçi kim kabul ederdi ki sizce ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var

Sözlümün geçmişine takılmak?