Sevdiğim insanın geçmişi biraz kötü daha doğrusu istemeden evlilik yapmış ben ise temiz birisiyim geçmişe takılı kalıp ondan ayrılmalı mıyım? Yoksa istemeden yapmış olduğu evliliği görmezden gelip onunla evlenmeli miyim.
3 ay
Benim eşim de geçmişi temiz biri değil.. evlenmeden yaşadığı ilişkiler vardı ve ben onu geçmişini yargılamadan sevdim. Çok mutlu bi evliliğimiz var. Onun yüreğine sarıl ve geçmişine takılma asla.. Mutlu olun inşallah.
Teşekkürler ben bilmiyorum şuana kadar kimseyle cinsellik yaşamadım zaten o da isteyerek değil zorla evlendirilmiş fakat onun vücuduna benden önce bir erkeğin dokunmuş olması benim içimi kemiriyor ve onu tatmin edebilirmiyim benleyken aklına eski kocası gelirmi kafam çok karışık o konularda
gerçekten seviyorum ve zor bir dönemden geçmiş ve istemeden olmuş bunu kabul ediyorum fakat yine de bilmiyorum. Yorumunuz için teşekkürler bana güç verdiniz.
Kalbinde biraz karmaşa var gibi hissediyorum 💔🤍 “Temizim” diyorsun ya, aslında herkesin bir geçmişi var ama önemli olan o geçmişten ne ders çıkardığı. Sen onun eski evliliğine değil, bugün sana nasıl davrandığına bakmalısın. Sana güven veriyor mu, şeffaf mı, sevgisini hissettiriyor mu? 🌸
Geçmişe takılı kalırsan zihnin hep orada kalır. Ama içine sinmiyorsa da zorla kabullenemezsin. Kalbin huzurlu mu onun yanında? Gerçek soru bu 💭✨ Sen onunla geleceği hayal edince heyecan mı duyuyorsun yoksa hep bir soru işareti mi var?
Cevap
0Cevap
Evlilik kirli geçmiş değil ki?
Biliyorum fakat ben daha önce evlenmedim ve hiçkimseyle yatmadım zaten zorla olduğunu söylüyor fakat yine de içimde istemsizce onu ileride mutlu edemezsem veya bu konu zihnimi yiyip bitirir mi diye düşünüyorum yoruldum 😔
Bence bunu bir sorun olarak görmemelisin bu kadar kafana takıyorsan bitir baştan
Ayrıl bence herkes dengiyle olmalı
Bende bunu düşündüm fakat kendisi istememiş bunu ve hayatını seçme hakkı ona verilmemiş
Yoksa bende diyorum herkes dengi dengine diye düşünürdüm 😔
Bilemiyorum güven vermediyse devam etme
Güven verdi devam etmeye karar verdim fakat yine de bilmiyorum cinselliği bazen matematik gibi düşünüyorum veya çok eşitlikçi düşünüyorum yani bu çok saçma fakat biraz sorunluyum herhalde
güven veriyor ama insan yine de ileride onunla olduğunda ona başka bir erkeğin elledigini veya bir erkeği tatmin etmeye çalıştığı fikri geliyor veya belki de zorla oldu bunlar bilmiyorum belki de birkaç gün sonra kabullendi bu durumu zevk almaya başladı fakat sonra istemedi beynim yanıyor bunalıyorum fakat insan sevdiği insanın acı çekmesini istemiyor 😔
Bence senin düşünce yapına çok ters bu sana çok sorun çıkarır. Sana tavsiyem yol yakınken bırak. Zevk alma meselesi e tabiki kocası olmuş sonuçta
bunu yapmak yerine muhtemelen onu aldatacağım resmi olarak evlenene kadar yoksa başka türlü kabul edemem bir yandan da bunu yapma kimse aldatılmayı hak etmez diyor ama aşk olmadan sadece deneyim kazanmak amacıyla yapacağım bilmiyorum belki de saçma düşünüyorum
İçim içimde savaş veriyor seviyorum da ne yapsam bilmiyorum çıldıracağım ayrılmayı denedim fakat olmuyor
Sana tek söyleyeceğini ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?