'Cimrilik ' suçlaması üzücü oldu, devam etmeli miyim?

Yaklasık 2 senenin uzerınde bırlıktelıgımız vardı, kız arkadasımı sevdım ama onun sozlerıne defalarca kırıldım alttan aldım belkı de burdan kaybettım... Yaşadığım olay nişan alıs verısı dönemıne gelmısız ve bulusacaktık ( alıs veriş ) ıcın.. bır gun öncesı kahvaltı yapacaktık dısarıda hatta bana söyleyınce ben ' tamam ' dedım, guzel olurdu farklı aktıvıte.. kız arkadasım yaklasık 1,5 saat uzaklıkta yasıyordu.. termınal e yetısemeyecegını söyledı ve ' bıze gel , annem falan kahvaltı yaparız ' dedı.. bende ' tamam ' dedım.. bu benı aslında mutlu ettı aılesı ıle daha kaynasmaya guzel vakıt gecırmek hosuma gıdıyordu.. aradan bır kac gun gectık tartıstık bana demez mı ' o gun senı kahvaltıya davet ettım, işine geldı değil mi ' dıye sonradan işi cımrılıge getırdı ' para harcamamak ' için onlara gıtmem benım işime gelmiş.. öyle kırıldım ki bu cumleye.. onu ıcın guzellıkler dusundugum ınsan bana bunu söylemişti.. bı de ' sen orada bekleme dıye senı davet ettım eve senın de ısıne geldı ' bunu da söyledı.. öyle kırıldım ki...

'Cimrilik ' suçlaması üzücü oldu, devam etmeli miyim?