Boyum yüzünden intihar etmeyi düşünüyorum sizce haksız mıyım?

merhaba. benim boyum 170. instagramda kisaboyluerkeklersevilmez hesabında yazılanlar yaşayarak ve görerek tamamen katılıyorum.
164 170 bandında kızlar topuklu giysem senden uzun olurum diyip reddediyor. 170 üstü zaten benden kısasın diyip reddediyor. kısa kızlardada zaten ben kısayım deyip onlar en uzununu istiyor.
eğitimim iyi doktorum. tipimde iyi ama boyum yüzünden kimse istemiyor ve bir nevi yalnızlığa mahkum yaşıyorum.
özellikle instagramdan sonra kızlardaki boy saplantısının aşırı arttığını görüyorum.
evlenmek isteyenler oluyor ama bunlarda 35 yaş üstü geçmişinde 1000 kişiyle olmuş menapoza ramak kalmış sırf evlenmek ve geliri iyi diye isteyen insanlar oldu.

beni en çok yıpratan. annem babam kısa olsa dert etmeyeceğim genetiğim bu diyeceğim fakat maalesef ergenliğimde ağırlık kaldırdığım için kendi hatamdan dolayı bu boyda kaldığım için hergün hatta her saniye pişmanlık yaşıyorum.

kızlar 180 üstü erkeklerin haremi gibi bir şey. kadınlara çok kolay ulaşıyor bu grup tipsizde olsa karaktersizde olsa bir önemi olmuyor.
istedikleri zaman cnsllik yaşıyabiliyorlar. hatta aldattıkları açık olsada sevgilileri bor şey demiyor kabul ediyor. herhangi bir kariyere sahip olmalarıda gerekmiyor bu erkeklerin.
bir kadın için ise boyun bir önemi olmuyor zayıfsa her türlü güzel ve seçilen olabiliyorlar zayıf değilsede bu değiştirilebilir parametreyle istedikleri zaman güzelleşebiliyorlar. ama boy değişmez bir parametre.
bir erkeğe 100 milyon dolarda verseniz. cinsel organını kesmez. 170 olunca zaten kesilmiş gibi oluyor çünkü kimse size bakmıyor yani aslında durum baya vahim.
bir nevi harem ağası gibi yaşıyorsunuz.

messi vs gibi örnekler vermeyin bunlar milyonda bir örnekler.
yakışıklıda olsanız 170 olduğunuz için kimse size dönüp bakmıyor. sosyal medyada da zaten boyunuzu söyleyince direk engel yiyorsunuz ya da konuşma bitiyor. çok yakışıklısın diyen kız bile boyumu öğrenince iletişimi kesiyor.
kısacası daha fazla devam etmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Boyum yüzünden intihar etmeyi düşünüyorum sizce haksız mıyım?