Yaklaşık görücü usulü tanıştığım kişi ile 4 aydır nişanlıydık toplam 9 aydır birbirimizi tanıyorduk o sanayide normal işçi idi namazında niyazında evinden işine giden biriydi. ailesi pek zengin olmadığı için, kendisi evlenmek için para biriktiriyordu , kendine cimri biriydi para biriktirdiği zaman ama biz biyere gittiğimizde istediğim herseyi alıyordu, bana altın bileklik almıştı doğum günümde flan. kendisi çalıştığı halde kendi iş çıkışı benim yanıma gelir beni eve bırakırdı. Bu zamana kadar elimi bile tutmadı. Ne zaman istesem ona ulaşırdım. Mesgul olduğu zamanlar yoktu. Tek hayatı benmişim gibi hissederdim. ama hersey bunla bitmiyormuş sonuçta lise mezunu bir garantisi bile yok. evide yok. arkadaşım dedi evlendiginiz zaman çok sıkıntı çekersiniz bak düğünü bile zor yapıyor 150 bin biriktirmiş o paraya ne yapacaksın hadi evlendin sonra nasıl geçireceksin adam 11 bin TL hayat mı geçer. gibi uzun süre konuşunca bir kaç arkadaşıma da bahsedince yüzüğü atma kararı verdim , ve bitirdim o nedenini sordu çok kötü oldu bir kaç defa eve gelmek istedi babam varken konuşmak istedi ama babama başka bir sebepten dolayı dedim oda senin kararın diyip onu eve dahi almadı. Mesajlar attı aradı. Ama 1 hafta boyunca, ama şimdi uzun zaman oldu hiç rahatsız etmiyor sizce ben haklı değil miydim yani öyle hayat mı geçer. Hem isteyen zengin insan da çok dedi annem ne diye sefalet çekeceksin dediler rahatladim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Nişan atmak ile en mantıklı hareketi yapmışsın gerçekten. Allah o çocuğun yüzüne bakmış ve senin gibi bir insandan kurtarmış. Çünkü o arkadaş senden çok daha iyilerini hak ediyor. Sende kendine zengin bir koca bulursun. Fakat o insanın bedduasını her gün, her saat üstünde taşırsın. Haberin olsun diyeyim sana.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilik piyangodur. zengin adam diye evlenirsin hayat bu belki kumara baslar fakirlesir.. mantık evliliği diye evlenirsin adam seni kimbilir aldatabilir.. zengin diye evlenirsin çevresinde talibi kız çok olur bide böyle basin ağrır.. en azından çevrenin değilde kendi kalbinin sesini dinlersen sonucu ne olursa olsun kendi verdiğin karar olur bu.
00 Yorumla
Haklı değilsin. Para için aşktan vazgeçilmez. Çocuk seni sevdiği için her şeyi yapmış. Böyle birine ayrılık reva görülmez. Şahsen ben asla maddiyat için sevdiğim insandan vazgeçmezdim. Aşkıma sımsıkı sarılırdım. Sonra da onunla birlikte çalışır istediğimiz her şeyi birlikte elde ederdik.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Karşı tarafı düşünerek hareket ettiğini düşünürsek evet haklısın. Gerçekten troll soru olduğuna yemin ederim ama kanitlayamam o nedenle hiç uğraşmıyorum. Başarılarının devamını diliyoruz 😀
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
60Cevap
+1 yılNişanı atmakla çok iyi yapmışsın Allah çocuğun yüzüne bakmış senden kurtarmış. Sen de umarım işkembeni doyuracak bir koca bulursun yoksa arkadaşlarına bayağı madara olursun.
131 Yorumla- +1 yıl
hahahaha aferin kız sana içimi dökmüşsün takdir ettim seni:) 11bini küçümseyen kızında kesin maaşı bile yoktur:P
Hayat o kalbi kırık adamın yüzü hürmetine seni öyle birine düşürür feleğini şaşırırsın para içinde zindanda yaşarsın hayat dizilerdeki gibi değil maalesef hep ver yiyin ört uyuyum derdindesiniz mücadele yok kolay para peşinde kepaze olup gidersin farkına bile varamazsın
141 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğru hareket etmişsin.
Çocuk çok şanslı ki senin gibi bir kadından çok geç kalmadan ayrılmış. Bakalım zengin biriyle evlendiğin de huzuru bulabilecek misin? İşte o zaman daha iyi anlarsın.
Başkalarının lafıyla hareket eden insanlardan her daim nefret etmişimdir. Umarım çocuk kendine göre birini bulur da bir daha onun yoluna çıkmazsın.70 Yorumla
+1 yılÖncelikle 11bim az değil gayette yeni evliler için yetecek bir para. Çocuğunuz falanda yokki hani yetemesin. Her neyse sana bir tavsiyem ilişkilerinde olan biten , hiçbir şeyi arkadaş çevrenden kimseye anlatmamalisin. Çocuk namazında Niyazinda sanırım sen daha kötüsünü istiyorsun. Merak etme herkes hakettiğini ve layigini yaşar.
60 YorumlaBaya tek değer verdiğin şeyin para olduğunu açık açık söylemişsin. Evlilik hayat boyu bir arada yaşayacağın, iyisiyle kötüsüyle birbirinize destek olacağınız hayat arkadaşı demektir. Çoğu kişi askeri maaşla yaşamını geçirmeye çalışıyor, çocuklu aileler var. Sen 10 bine laf ediyorsun. Kendin ne halt kazanıyorsun da başkasına laf ediyorsun?
Allah akıl fikir versin, aklı olan kimseyi de senin gibi birinin yanına düşürmesin ne diyim.60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunu okudum ama saçma geldi 11 bin TL bu devirde az değil senin istediğin her şeyi alıyor seni evine bırakıyor cimri değil daha ne olsun sen belanı mı arıyorsun bu zamanda öyle erkek bulamazsın sen çok yanlış yapmışsın insanların sözleri seni etkilememeli senin aklın yok mu başkasının akliylami yaşıyorsun istemeyen de olur çekemeyende belki de gözü vardı Nişanlında olur her şey olabilir sana öyle adam gelmiş sen elinin tersiyle itiyorsn rızkı veren Allah'tır belki bundan sonra gelecek kişiyle fakirlik içinde yaşayacaksın belki rızkın kesilecek aza kanaat edemeyen çoğu hiç bulamaz bu devirde aldığı para çokta iyi sen ne arıyorsun amlamoyoeim asgari ücret 8.500 olmuşken 11 bini beğenmiyorsun yukarıdan bakma daha düşersin sen böyle yaptıkça yorumdaki insanları daha da kudurtuyorsn insanlara örnek olacak yerde sen paragözsün o zaman hiç evlenme en doğrusu bu Hadi desem ki kötü insan bırak her şeyde hayır vardır ama böyle erkeği bulamazsn
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlsun lise mezunu üniversiteye gidenler yukarıda mi oluyo zengin mi oluyor verya? Hepsi marketlerde çalışıyor veya da kirada sürünüyor baya abartmışn suç sende ama senin hayatın ama inşallah yine iyisi rast gelir sen bilirsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmadın. Bu zamanda her şey para gibi gözükse de şu devir de gerçekten seven insan az. Seni gerçekten seven insanı sırf para yüzünden terk etmek bir insana yapılacak en kötü davranış. Kiminle evlenirse evlen mutlaka kusuru olacak. Ya parası olur seni mutlu edemez ya parası az olur ama yanında dünyanın en mutlu insanı olursun. Bu yüzden sırf para yuzunden seni seven insanı kaybettin. Aynı sevgiyi başkasında görür müsün onu Allah bilir ama ona yaptığın davranış yüzünden onun ahını aldığın kesin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılFox dizisi efekt.
11 bın kıra odenecekse yetersız evı olan bır adamla eşıne vasat bır hayat sürer.
Hatan şu bunlar baştan duşunebılecek şeyler. Yanı adamın aldıgı para kırada mı yaşayıp yaşamadıgı 3. 4. buluşmada ogrenılır. O zaman cıddı düşünülür.
Ben maddı durum sorgulanmasına karşı degılım. Ha bana maddıyat yapan bırıyle 2. buluşmada keserım ama bunlar 2 haftada netleştılır.
9 ay sonra bunların konuşulması haklıyken haksız duruma düşmektır
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılAynısını yaşarsın emin ol. Belkide o çocuğun kismetini sen bagliyormussun da bı yerde Allah yüzüne bakacak ve çok fazla kazanacak. Seni bu kadar güzel seven değer veren önemseyen bı adamı bulabilir misin onu bı düşün. her şey para değil. Çok zengin olup da seni adam yerine koymayanla yaşarsan anlarsın. Bu durumdayken bir dediğini iki etmeyen adam evlendikten sonra da sana sıkıntı yasatmazdi emin ol. Çok yazikk
20 Yorumla
+1 yılHani derler ya; bir erkek adam gibi adam olduğunda düşünceli, iyi kalpli olduğunda değeri bilinmez diye işte tamda bu tarz kişilerden dolayı söylenmiştir.
11.000 alıyorsa ne mutlu sende gir bir işe 10.000'de sen al gül gibi yaşayıp gidin, neden herşeyi erkeğin sırtına yükleme gayretiniz var anlayamıyorum,
Hem evlenip mutlu mesut yaşayıp çoluk çocuğa karışmak istiyorsunuz hemde incilerim dökülmesin,
Umarım o çocuk tertemiz bir kızla mesut olur...
Herkes hak ettiğini bulur bu Dunya'da...20 Yorumla
+1 yılG*rizrkalısın hayatım. Evde popo büyüten vasıfsızın birisin zaten büyük ihtimalle. Evlendikten sonra da çalışmayı düşünmüyorsun yine o zamanda evde popo büyüteceksin ki 11bini beğenmemişsin. Sana bu kadar değer veren, parası az olsa bile sana bebeği gibi bakacak mutlu edecek bir adamı terketmişsin. O adam bide dişinden tırnağından artırıp seninle düğün yapabilmek için tek başına 150bin biriktirmiş. A*tal
10 Yorumla
+1 yılSevgilin Allah'ın sevgili kuluymuş ki böyle bir durumla ayrılık olmuş.
Genel itibari ile
Kadın erkek eşit ise
Düğün vb için neden erkek tarafı yapıyor?
Evin ve senin tüm masraflarını neden erkek karşılıyor?
Çok parayı seviyorsan git çalış kendi paranı kazan...
Kızların %97 si dini imanı para zaten.
10 YorumlaSenin ve senin gibi insanların kalbi yok bence. Eğer baştan adamdan hoşlanmayıp kabul etmesen anlarım ama onca zaman nişanlı kalıyorsun muhtemelen kendin bir baltaya sap olamadığın halde alın teriyle parasını kazanan, namazını da kılan bir adamı terk ediyorsun. Yazık sana! Bakalım parası için kabul edeceğin erkekler sana neler yaşatacak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılAhh güzelim bu iyi niyetli temiz çocukları bu devirde bulmak bu kadar güçken. Sen kalkıp elinin tersiyle ilişkini yaktın. Hayat müşterek senin de çalışıp birşeyler yapaman gerekiyor. Hem üniversite okusa ne olur o diploma çok mu işe yarardı ya da zengin olsa daha mu çok mutlu olurdun. Zenginlerin çoğu çapkın kötü bencil olur. Hem sevgiyle kurduğunuz yuvada Allah size iki katını verirdi. Sana tavsiyem para bir yere kadar. Karşındaki insanın merhameti ahlaki önemli sonra pişman olma.
11 Yorumla- +1 yıl
Boşversene dürüst insanların hali bu işte. Serseri * olucan bu devirde. onlar yaranıyor.
Ya Allah’ın sünepesi tek erkek mi çalışacak çalış sende destek ol. Kendin İngiliz kraliyet ailesinin kızı mısın da adama muameleyi yapıyorsun. cidden beyler bu kadınalrı ne sevin ne de merhamet edin bunlara şerefsz olacaksın ya da kötü olacaksın yoksa bunlar anlamıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Knk her kadın öyle değil. Benim babam zengin olduğu halde bile baba parası görmedim. Bugüne kadar da hiçbir erkeğin parasına bakmadım. Sırf para harcamasınlar diye cafeye bile gidelim demedim. Genelleme yapmayın artık.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMk sen çalışıp ona destek olmayı düşünme ancak evinee oturup yemeyi düşün adam için çok isabetli bi karar olmuş senin nişanı atman yoksa senin gibi aç bi kpeği doyuramazdı bu arada çocuğun adrsini telini falan yazda burdan onun gibisini arayıp bulamayan. Yüzlercesinden birine kısmet olsun
29 Yorumla- +1 yıl
Bu ne biçim bir yorum ya? Kadının tavrı size göre yanlış olabilir ama asla böyle bir şey demek ve teklif etmek haddinize değil!
- +1 yıl
Sana laf eden olmadı tatlım.
- +1 yıl
Ben kadının yaptığının doğru olduğunu savunmadım farkındaysan sadece beyefendinin onur kırıcı yorumunu eleştirdim
- +1 yıl
Adamın sildiği yorumu okumadınız heralde
Cevap sahibi+1 yıl@Butterflyyss , @Zaxral8 ben yorum silmedim tek yorum yaptım bana mı dedin acaba
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevemediysen, kanın ısınmadıysa ayrılmakta haklısın uygun bir dille açıkların ayrılırsın ama tek sebep kazandığı paraysa ve fakir olmadıysa ne bileyim tuhaf geldi her şey para değil sonuçta mis gibi mesleği var çalışır kazanırdı sende çalışırdın altından kalkılırdi yani çok saçma geldi bana tabi bu benim düşüncem
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlanmadan önce bunları düşünseydiniz keşke yazık değil mi adama biraz empati kurun o adamın yerinde siz olsaydınız ne düşünürdünüz her şey bu kadar basit mi cidden vicdanen rahat mısınız tamam her insan rahat yaşamak ister ama her şey de para değil umarım pişman olmazsınız
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Bir insan senin icin birikip yapmıs geleceğini düsünerek kendine bile bir şey alamamıştır yeterki o mutlu olsun diye senin göremediğin şeyleri yapıyordur ama senin yaptığına bak bu arkadaş çevresi cidden sıkıntılı bu kafayla böyle gidersin işte
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde gö. t buyutecegine adama destek çıksaydın yazık olmuş bu dünya dönüyorsa hala iyi insanların hatrina dönüyor sizin gibilere kalsa 3 günde kıyamet kopar adamın hem duygularıyla oynamışsın yarı yolda bırakmışsın senin gibiler böyle iyileri hak etmiyor adam bi şükür namazı kılsın bence senden kurtulduğu için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte o zengin sana onun gibi sahiplenecek değer verecek mi o zengin seni mutlu edecek mi açıkça söyle para ile evleniyorum gerçekten sizin gibi insanlar nasıl gün yüzü görecek okuyunca adamın yerine ben ağladım hayat senin hayatın inşallah en mutlu sen olursun ne diyeyim para ile bir ömür mutluluklar sana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdi sen onun osu yoktu busu yoktu şusu da yoktu diye iyi hoş yazmışsın. Peki senin neyin var? Kusura bakma ama davul bile dengi denginedir, sende yoksa karşındakinde de olmayacak, bu hayatta max. karşılaşacağın erkek profili yukarıda anlattığın, fazlasını bekleme. Herkes çevresine göre insanlarla denk gelir, sen fakirsin sende yoksa cevrendekilerde de yoktur. Karşı tarafı böyle değerlendirip kendime hiç bakmaman çok komik.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHersey parami? Sende calissana? Bu kadar mi aski dusurdunuz? Ben gelmisim 41 yasima sirf bu yuzden artik sevgili bile yapmayi korkuyorum bak iste en buyuk ispat iste sensin. Cok zorum gitti bu durum gercekten. Hem cinsime unutmasinda basarilar diliyorum tanimasam bile dua edecem sen 1000 tl aylik alan kisiye laik goruyorum seni kusuruma bakma cok zoruma gitti.
10 YorumlaSen bu adamı bıraktın günahına girdin diye mutlu olacağını mi dusunuyorsun zengin olup sana değer vermeyen sana sahip çıkmayan biri olursa ne olacak adam senin gibi birinden kurtulmuş gitsin yetim doyursun böyle bir kadınla evlenmedigi için
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Öncelikle yazık olmuş bu hayatta her şey para değil parası çok olan ama evinde huzur olmayan birine denk gelirsin anlarsın paranın bı ise yaramadığını sadece üzüldüm o çocuk adına iyi ki evlenmemiş seninle daha iyisini hak ediyor bence
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Ben utandım resmen. En başta konuşursun uygun değilse olmaz. Ne diye adamın vaktini çalıyorsun.
Bide utanmadan hiç meşgul olmuyor ne zaman arasam ulasiyordum demişsin. Ulan adam senin için vakit ayiriyor daha ne istiyorsun nankör insan.
10 YorumlaAdami öyle bi anlattın ki sonunda benim kalbim kırıldı be. Çok delikanlı adammış. Şimdi sana soruyorum sen çalışıyor musun ne kadar kazanıyorsun aylık? Evde oturup hiç birsey yapmayan biriysen bence boş birisin.
10 Yorumla
+1 yılZengin olunca rahatlık oluyor sanmanız ne üzücü. Sizin için bu kadar çaba sarf eden, zengin olmanında yolunu bulurdu.
Neyse para arayanlar parayı bulur ama istediği ilgiyi bulur mu, bu biraz zor.10 Yorumla
+1 yılya bu nasil bi karaktersizliktir abi hic mi duygulara vicdaniniz kalmadi? Okuduğum 10 satir paragaf bi sk yaptiğin yok kendini gelistirmek adina kendini ingiltere prensesi sanip onun seni zenginlik bolluk icinde yasatmasini bekliyosun sen kmsn a.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAy gerçekten kendimden utandım. Yazık yani adama da. Nasıl üzülmüştür yarı yolda kaldım diye o seni gerçekten severken sen başkalarının etkeni yüzünden onu terk etmişsin. Ahını aldın çocuğun ölene kadar vebalinden kurtulamazsın
00 Yorumla
+1 yılbence de iyi yapmışsın parasız erkeği annesi sevsin erkek adamın cebi dolu dolu olmalı bence bu devirde artık her şey para aşk karın doyurmuyor maalesef ana baba evinde şükrü görmemiş biri evlenince kendi evinde de görmemeli diye düşünüyorum
025 Yorumla- +1 yıl
Aylık 40k kazancım var ve senin gibi para avcısı NPC kadınlarla savaşmaya yemin ettim. Umarım hepiniz fakir biriyle evlenmek zorunda kalırsınız.
- +1 yıl
aynen kanka 40binle burada ne işin var hala
- +1 yıl
ki ben erkeğin parasına neden bakayım ben de paramı kazanırım o şekilde yaşar gideriz herkes parayı sever kimse dobra olmaz ama
- +1 yıl
sen acaba parası olmayan fakir bir kızı yanında ister miydin bana laf ediyorsun komikti.. iyi günleeeer.
- +1 yıl
ilgilenmiyoruuum bu benim düşüncem kararım saygılı olun lütfen.
- +1 yıl
ne kudurdunuz beyler
- +1 yıl
yazık ya beddua edince daha da acıyorum size döner dolaşır sizi bulur umarım
- +1 yıl
off çok cahilceee
- +1 yıl
Sana bir sır vereyim. Zengin erkeğe senin gibi yaklaşan çok olduğu için asla sen onun tek eşi olmayacaksın. Benim para sıkıntım yok, ama bu yazıları okudukça tek bir kadına bağlanma konusunda daha çok sorun yaşıyorum ve zengin erkekler her şeyin farkında 🙂
- +1 yıl
ya tamam artık abi şaka mısınız ne zenginlikmiş ya para önemli bu kadar bende de olmalı eşimde de olmalı alla alla konu tartışmaya kapalı yetti be
- +1 yıl
Hiçbir erkek parasız kadını annesi sevsin demez, ama siz dersiniz bu yüzden istediğimi yazarım, işine gelmiyorsa okuma
- +1 yıl
niyee parayı önemsemek suç mu
- +1 yıl
ben diyeni yemin ederim gördüm duydum ama ona ne demelii
- +1 yıl
Alpagu reis boş ver , böyle kız bulunca be yapacağını iyi biliyosun dimi 🙂
- +1 yıl
Senin seçimine karışan yok zaten , yorum yaptım sadece, zengin erkeğin seçeneği çok fazla zaten, sen o erkeği elde etmek için yaptığın şeyleri diğer kızlar da yapıyo, pazartesi senle , sali Ayşe, çarşamba Fatma falan takılın beraber, ben şahsen kendimi tek bir kadına bağlamıyorum, çünkü iyi kadın çok ama çok az var , onu bulana kadar next
- +1 yıl
@birbalikxaxaxax npc kadın nedir
Böyle kızların ağzına fırın küreğiyle vurasım geliyor sen sevmemişsin ki amacın para ve seni seveni maddiyat için bırakmışsın öyle birini artık bulamayacaksın sevinebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılNişanlanmadan önce bunları konuşup kararını verseydin. Tek ayrılma gerekçen para mı? Adamın hem vaktini hem güzel duygularını harcadın. Yazık.. !
10 Yorumla
+1 yılYaptığın şey karakteristik, adamlığa sığmaz madem 11 bin lira sana yetmiyorsa en başından kabul etmeseydin bir insanın duygularıyla ne kadar kolay oynayabiliyorsunuz ya pes.
10 Yorumla
+1 yılYani mantıklı tercihi yapmışsın. Herkes kendi istikbali ki düşünmek zorunda. Sen de bir parazit olarak kanlı canlı bir ineğe yapışmak istemen çok normal
10 Yorumla
+1 yılPara konusunda sıkıntım yok ama sırf böyle yazıları okuduğum için karşıma çıkan kadınlara saygımı yitirdim artık, gerçekten. Hani duygusal olan sizdiniz?
10 YorumlaAdam senden kurtulmuş, her şeyi karşı taraftan bekliyorsunuz adam en azından çaba harcamış sen ne yaptın evlilik için hiç bir şey tabi adama yazık değil mi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen bu kafayla mutlu olamazsın. mutlu bir aile de kuramazsın. hem o çocuğun da kalbini kırdığın için de.. başkalarının sözüyle hareket edersen kendini bir anda boş bir arazide görürsün. kimse de sana destek olmaz. öyle kala kalırsın. yanlış karar vermişsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. çok iyi yapmışsın çocuğu ömür boyu senin gibi birinden kurtarmış olmuşsun eline sağlık
40 Yorumla
+1 yılDaha kendi başına karar veremeyecek kadar @ptalsın. İyi yapmışsın o erkek senden daha iyilerine layık.
20 YorumlaAllah sizin gibi kalpsiz servet düşmanlarını bildiği gibi yapsın.
İnşallah çok zengin biriyle evlenir birden iflas edersin.
O zaman görürsün sefalet hayatı
00 Yorumla
+1 yılO adamın ahı Varya senin hayatını yerle bir edecek ya neden düzgün insanlar hep kaşarlara denk geliyor öyle belanı bulacaksın ki sadece yaşa ve gör s*eytan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldığın ah kırdığın kalp ile ne kadar mutlu olabilirsin ki yani 11 20 bin ne fark eder birince 3 cesir peynir yerdin birinde tek çeşit ama amc mutlu huzurlu olmak değil gösteriş ise diyecek birsey yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ayıp etmişsin baştan bilmiyor muydun durumunu? Mühendis olsa ne olur ki işsiz kaldığında aynı durum !! Ayrıca sen de çalışacaksın , sen de asgari ücret alsan geçinirsiniz ne var ki bunda
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEski nişanlın adına sevindim. Allah onun karşısına iyi, hayırlı bir eş çıkarsın
20 Yorumla
+1 yılSenin hayatın tabi ki ama aldığı altın bilekliği geri vermelisin
20 YorumlaKızlardaki şu arkadaş kavramı hayatlarını şekillendiriyor resmen, iyi ki de kurtulmuş adam.
10 YorumlaYutkunamadim la. n , neyse hic onemli degil ALLAH var gam yok , cikar senden bunun acisi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun 9 ayınu çalmışsın neyse onunla kalmış Allahtan
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bakış açınız buysa yapacak bir şey yok.
10 Yorumla Senin de destek olman gerekirken..
Yazık ne diyeyim..10 YorumlaTamam o çok isteyen zenginlerden bir tanesi ile evlenirsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sebep paraysa daha düşük biriyle evleniceksin kesin ama uyuşamadıysan ayrıldıysan bilemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok haklısın. Adamı büyük bi dertten kurtarmışın. Allah adamın yüzüne gülmüş 😂
10 Yorumla
+1 yılİkiniz de çalışsaydı mutlu olurdunuz. Koca parası yemekten başka bir özelliğin yok maalesef.
10 YorumlaAza kanaat etmeyenler elindekinin kıymetini de bilmez arkadaşına göre değil kendine göre karar verseydin herkes konuşur durur eger cimriyse zaten çekilmez
10 Yorumla
+1 yılSen sevmemissin kızım bari çocuğun hediyelerini ver geri, çocuk Allah in sevdiği kulmuş.
10 Yorumla
+1 yılKendine değil de, karşı tarafa hayatının iyiliğini yapmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes zenginle evlenemiyo ki millet beş bin TL ile geciniyor onlar napsin sonuçta bi aile kurmak amaç sen kendine banka istiyosun aşk yok işte aşk olsa çadırda bile kalmayı kabul edersin ona da yazık
00 YorumlaO adamın ahı seni illaki tutacak. Şükürler olsun Allah kurtarmış onu
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026