Aşk İlişkileri Nişanlım bana gram altın pazarlığı yaptı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar, nişanlım bana gram altın pazarlığı yaptı. Dedesi teki 40 gramdan 4 tane bilezik istemiş amcası 35 e düşürmüş kendiside sanki bi marifetmiş gibi bende 30 diyorum diyor. Sizin nişanlınız böyle yapsa naparsınız? Nişanlım bana gram altın pazarlığı yaptı? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Ya bu soruyu daha kaç kere soracaksın gerçekten merak ediyorum takıntılı mısın? 0 0 Yorumla
Samidani Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bu altınlar zaten ikinizin degil mi senin borçlanıp yine kendine altın almanın anlamı ne? 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Gelse bunu ona anlat işte.. ayrıldık zaten yinede sormak istedim burada Yorumla
Gizli_erkek112 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Uzak dururdum. Altın neden o kadar önemli? Sadece para göstermek için. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 👍👍 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla
AustenJ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kendini küçük düşünüyorsun derdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍👍 Yorumla
Üzgünadammmm Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. İnsanlar ne boş işlerle uğraşıyo ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya bu soruyu daha kaç kere soracaksın gerçekten merak ediyorum takıntılı mısın?
Bu altınlar zaten ikinizin degil mi senin borçlanıp yine kendine altın almanın anlamı ne?
Gelse bunu ona anlat işte.. ayrıldık zaten yinede sormak istedim burada
Uzak dururdum. Altın neden o kadar önemli? Sadece para göstermek için.
👍👍
Haklısın
Kendini küçük düşünüyorsun derdim
👍👍
Cok boqtan muhabbetiniz var haberin olsun
İnsanlar ne boş işlerle uğraşıyo ya