Nişan arefesinde olduğum sevgilim tepsiye 1000 TL fazla atmadım diye benden ayrıldı sorun ben miyim?

Bunun tartışmasını sürekli yaşıyorduk 4 5 defadır aynı konu gündeme geldi beni sınırlandırmasına sinir oluyordum sürekli 3 bin koy dedi başta sonra tartıştık vs öyle kaldi konu sonra bin koy dedi ardından amcasının kızı tutacak tepsiyi bana 2 bin koy bin tlsini ben veririm dedi ben de istemedim ben gönlümden ne koyarsam o dedim sonra benle yürümeyecegini şimdi bu sorunsa ileride ne sorun olacak acaba diye söylemeye başladı bir mekana oturduğumda fazlasını harcadığım paranın hesabını tartıştık seninle dedi şimdi de ailesine yarın söyleyecekmiş ayrıldığımızı sizce sorun ben miyim?
Sırf ben istedim diye yapman lazimdi diyor gerçekten anlamış değilim yani bu bir sorun mu onu da çözmüş değilim yardımcı olabilir misiniz?
Güncellemeler
3 ay
Bilmiyorum niye böyle oldu ben anlamış değilim o kadar çok konuşmak istiyorum ki konuşmaya ihtiyacım var resmen kendimi çok kötü hissediyorum
Nişan arefesinde olduğum sevgilim tepsiye 1000 TL fazla atmadım diye benden ayrıldı sorun ben miyim?