Bunun tartışmasını sürekli yaşıyorduk 4 5 defadır aynı konu gündeme geldi beni sınırlandırmasına sinir oluyordum sürekli 3 bin koy dedi başta sonra tartıştık vs öyle kaldi konu sonra bin koy dedi ardından amcasının kızı tutacak tepsiyi bana 2 bin koy bin tlsini ben veririm dedi ben de istemedim ben gönlümden ne koyarsam o dedim sonra benle yürümeyecegini şimdi bu sorunsa ileride ne sorun olacak acaba diye söylemeye başladı bir mekana oturduğumda fazlasını harcadığım paranın hesabını tartıştık seninle dedi şimdi de ailesine yarın söyleyecekmiş ayrıldığımızı sizce sorun ben miyim? Sırf ben istedim diye yapman lazimdi diyor gerçekten anlamış değilim yani bu bir sorun mu onu da çözmüş değilim yardımcı olabilir misiniz?
Güncellemeler
3 ay
Bilmiyorum niye böyle oldu ben anlamış değilim o kadar çok konuşmak istiyorum ki konuşmaya ihtiyacım var resmen kendimi çok kötü hissediyorum
Nişan arefesinde olduğum sevgilim tepsiye 1000 TL fazla atmadım diye benden ayrıldı sorun ben miyim?
@Yakışıklı0763 yaa kıza bak o kız düşürür yine birilerini bu adam neden nasıl diye sorgularken yine bu kızda takılı kalır kız yazıyor mu KS ye nişanlım derdimi para sandı ama... diye
@Yakışıklı0763 KS den haberj olsa da olmasa da kendini haklı gördüğü kesin bu çocuktan ayrılmak falan çocuk oyuncağı değil bazı şeyler yarın bir gün evlrnince fe ben annemin evine gidiyorumculardan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Verilmiş sadakanız varmış bence bir yerlere biraz daha sadaka falan verin.. Büyük bir beladan çok iyi kurtulmuşsunuz
1000 tl için ayrılan kadından kurtulmuşsun.
Gir kurban kes, fakire fukaraya dağıt.
Üzerine de git güzel bi tatil yap, kendine gelirsin.
O başkasını zor bulur ama sen kolay bulursun daha iyisini, koy tekmeyi gitsin
İyikide ayrılmış para gözlerle işin olmsdın kardeşim
Allah’ın sevdiği kuluymuşsun. Git bi gariban sevindir. Allah sana şans vermiş.
Sen bundan ayril bence birak direkt olmaz bundan
Yaa bir ilişkide kim çok çene yapıyorsa o sorunludur sohbet muhabbet dert anlatmaktan başka bişey bu
Yani şükür namazı kıl
Çok haklısın
Konuş o zaman sende daha iyi anla ne kadar şanslı olduğunu aramanı destekliyorum
Ben değilim o arkadaş farklı bende dedşm kız para avcısıymış
@Yakışıklı0763 yaa kıza bak o kız düşürür yine birilerini bu adam neden nasıl diye sorgularken yine bu kızda takılı kalır kız yazıyor mu KS ye nişanlım derdimi para sandı ama... diye
Mesajın geç düştü yaahu görmemişim seni hararetli bir konu 😂😂😂😂
Ya o konuda haklısın burdsn dedğilde ordan çözmesi lazım kızın KS den haberş hoktur belki
@Yakışıklı0763 KS den haberj olsa da olmasa da kendini haklı gördüğü kesin bu çocuktan ayrılmak falan çocuk oyuncağı değil bazı şeyler yarın bir gün evlrnince fe ben annemin evine gidiyorumculardan
Yav işte bunu bile çocuk oyuncağı ettiler benim şimdi sevgilim yok bunlara bakarak diyorum evlenmesem mi baya dayanmak idare etmrk yok
@Yakışıklı0763 off of
Aynen of of bende diyorum ki seven çıkar mı nerde
Birde erken evlenme yoluna gitmiş bu arkadaş
Tanımadan hemde tanı bşraz konul
@Yakışıklı0763 seven çıkmaz bee
Bu devirde zor
Haklısın ben diyordum ben severim onlarda sever ben kalmışım bu devirde adam gibi seven
Kaç kere aldatıldım bir kere aldatmadım
@Yakışıklı0763 hahahahah kendini iyi anlatıyorsun
Ama öyleyim saf kalmışım 🤣🤣🤣
@Yakışıklı0763 hiç inanmıyorum nedense kskdkd
Olabilşr ama beni tanıman lazım bilmen lazım ki anlarsın
@Yakışıklı0763 o zaman bu bir sır olarak kalacak desene 🤫😆
ya da benim neslim tükenecek 🤣🤣
@Yakışıklı0763 ahahhaahhah deme öyle 😂
Gerçektende öyle ama çünkü araba istiyorlar ev istiyorlar sevgi yok yani 🤣🤣
@Yakışıklı0763 eee araba ev şart biz ne için evleniyoruz sevdiğimiz için mi
Hahaha açtırma ağzımı şimdi 🤣🤣 ev için mi araba için mi
@Yakışıklı0763 ironi