Bi insanı cok sevseniz her gün görmek zorunda olsanız ama size diğer arkadaşlarına davrandığı gibi davranmasa soğuk davranıp kalbinizi kırsa ne yapardınız
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hissizleşiyoruz. Uyuşuyor kalbimiz bu yüzden de hissetmez oluyoruz.
Bi kitlenme oluyor falan üzülüyoz aga be
o üzüntü nasıl geçiyor peki
Bu acı geçiyor mu ki
Ben bu durumu cok fena yaşıyorum şu an ve o kişiyi her gün görmek zorundayım hayatımdan cıkarmalı mıyım sence
Çıkar ilerde mideye vuruyor bak benim başıma geldi ülserlerimle kaldım
Ya çıkartsmıyorumda hayatımdan cok tuhaf bi durumun içindeyim
onla konuşsam mı acaba benle konusmak istemiyordur belki hiç en azından bunun cevabını alırsam ümidi keserim
Son kez bi dene bakim buraya yaz sonıcı bende merak ettim
ama ne dicem ki
nasıl giricrm olaya
Aga herşeyi benmi yapacam bi kendine güven kalbinden ne geçiyorsa onu yap kimsenin dediğini yapma en azından ben kendim yaptım diyip vicdan çekmezsin
Adam gibi yazıyım her şeyi anlatıyım kırıldığım şeyleri felan sorayım sonra gerçekten benle konusmak istemiyomusun diyim eğer gerçekten öyleyse seni bi daha rahatsız etmem diyim
sonrası onun dediklerine bağlı
Aynen sonucu yaz mutlaka
yazıcam
eskisi gibi olmayız en iyisi bu bizim için dedi usta
uzatmayalım dedi
Önüne bak kral fazlada zorlama her şey kalbince olsun
hiç görmezden gelicem onu uzaklaşıcsm o bu sevgiyi asla hak etmedi ben bunu geçte olsa anladım
Aynı okulda mısınız?
sınıf desek daha doğru olur :)
Baya kötüymüş bu :D Ben olsam görmezden gelirdim ve mesafe koyardım
denedim de yapamadım ki o benden uzak durdukça kendime zarar vermeye başladım ben ya duvara vurdum bi anlık sinirle elim mosmor
yaptığı kalbimi cok kırıyor
Ne yaptı ki?
biz cok iyi anlaşırdık aşırı iyiydik hemde sonra o bana soğuk yapmaya başladı çok konustum bunu kavgasını bile ettik bu durumun ama hiç düzelmedi tüm sınıfa iyi davranır değer gösterir hepsine ama bana gelince asla göstermez soğuk durur ve tam tersi sınıfta ona en değer veren kişi benim
Hiç kimseye bu kadar değer vermemek lazım işte sonra kendilerini böyle bir b*k sanıyorlar. Sen de takılma bu kadar
yav nası bişeyse sanki bağlandım ona ya
Her sabah diyorum takmıcsm diyorum eğlencem bakcam diyorum olmuyor ya modum bi düşüyor tamam daha da düzelmiyor
Sınıf değiştirsen daha kolay olurdu senin için aslında
ya ben onunla bu durumu konusmak istiyorum
ama ne yazsam konuya nası girsem bilemiyorum
İlk önce de ki sana bilmeden bir yanlışım mı oldu o da evet veya hayır der o zaman dersin bu davranışın hoşuma gitmemeye başladı bir sorun varsa konuşalım çözelim falan dersin
Bi yanlısım olmus galiba öyle dedi
ama onu bidaha hiç yapmadım ama o eskisi gibi olamayız falan demişti
son bi konusma yapmak istiyorum onunla
Ona kırılmış demek ki sen de değiştiğini göster sağa sola tekme yumruk atacağına :D
değiştiğini göstermeyi çalışıyorum da o umursamıyor hiç kendi bile dedi umrumda değil diye
sağa sola saldırmaktan başka çare yok sanki bu siniri atmak için. d
Kindar biri baya, burcu ne?
balık galiba
Aa benim burç tahmin etmiştim :D Öyleyiz genelde
Valla ben olsam ben de kolay kolay affetmezdim
Ya cidden son bi konusma yapayım mı yoksa onunla eskisi gibi olabilmek İcin uğraşayım mı
Eskisi gibi olman mümkün değil araya bir soğukluk girmiş ama yine de sen son bir kez şansını dene
onunla eskisi gibi olmucaksak hiç olmasın daha iyi bana böyle soğuk yaptığını görünce kırılmaktansa hiç konusmam daha iyi
Senin burcun ne?
burçlara inanıyorsın baya
Ne sence benim burcum
Yok inanmıyorum öyle asalaklardan değilim de bazıları tutuyor ya gördün az önce :D
Tamamen atıyorum boğa ya da yay
İkizler benim
Bu tutmadı :D
:))
Üzülüyor insan
Peki onu hayatından cıkartırmusın deli gibi sevsen bile ve o üzüntü nasıl geçiyor