Arkadaslar erkek arkadasim evlenmek istediğimi söyleyince sana olan sevgimi bir imza mi ölcecek evlilik aski öldürür dedi sizce ayrilayim mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğin mutluluk ve saadet getirdiğine inananlardanım bir insanı onu en kıymetlim olması demek nikah masasında evlilik cüzdanını eşi olacak insana vermesidir. Ona bir ömür ben seninim senin eşinim demek hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde yanındayım demektir aşk ve evlilik
Evlilik düşünmeyen erkek gönül eğlendirendir takılandır kadını cinsel obje olarak görendir duyguları ile oynayandır. Ümit verendir menfaat ve çıkar amacı güdendir. İşi bitince ya da daha iyisini bulunca da terkedendir.
İlişkilerde ki ciddiyeti anlamayan insanlar var sevgililiği aynı evde yaşamayı takılmayı ciddiyet sananlar var ama ciddiyet o değildir. Bir ömür seninim diyip evlenip evlilik cüzdanını eşi olacak insana hediye etmesidir. Evlenince ciddi olduğunu insanlar birbirlerine gösterir ciddiyet budur. Yoksa yapmacık sevgililik rolü yapıp duygular ile oynayıp menfaat ve çıkar için kızın erkekten erkeğin de kızdan birbirlerini maddi manevi sömürmesi gönül eğlendirme si değildir. Nişan atıp adını koyup en son evlilik cüzdanını hediye etmesidir. Evlilikte aşkı öldürmez merak etmesin beyfendi bir ömür de sevgili olarak mı kalacak mış açıkça söylesin evlilikten korktuğunu ya da seninle niçin birlikte olduğunu söylesin. İmza mı ölçeçekmiş lafa bak akşam akşam iyi güldüm ben buna evlilik düşünmeyenlerden uzak dur amacı az çok belli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiniz evliliğe de gidebilir , gitmeyebilir de burada çok çok dikkat edeceğiniz şey verdiğiniz emek ve süre. 5 yıl sonra ah şimdiki aklım olsaydı gibi büyük bir pişmanlığa düşmemek. Çünkü 4 yıl - 5 yıl gerçekten çok uzun bir süre. Bu şekilde tamamen ona bağlısınız, yani önünüze çıkacak hiç bir kişiyi değerlendiremezsiniz. Hoş ayrıca şu da var artık insanlar bi tuhaf olmuşlar 10 sene evllikten sonra aa gözünün üstünde kaşın varmış deyip gidip boşanma davası açıyorlar. Veya bir gün şeytan dürtüyor dur şu mesajlara bi bakayım diyorsun eşinin veya nişanlının veya kız arkadaşının telefon mesajlarından birinde canım bu hafta sonu buluşalım mı bitanem filan yazıyor😂😂 çekip vursan sabıkalı olacaksın arkandan da etmedikleri laf kalmıyacak Allah korusun göstermesin yani. Vicdan azabı da cabası ayrıca. O yüzden kime , neye , hangi tür bir karaktere vakit ayırdığınıza çok çok dikkat etmelisiniz. Herşeyinizi çalsınlar, ama zamanınızı asla çalmasınlar...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Eğer ki sen ciddi bir ilişki söz sana karşındaki insan ciddi bir ilişki istemiyorsan zaten uzaklaş seni sürekli oyalıyorsun zaten bu iş olmamalı yani kısa ilişkili ve ben pek sıcak bakmana acısı sonuçta hayatımı alacağım kişi de ciddi biri olmalı ki ona göre zamanım harcayın zamanı gerçekten çok önemlidir benim için.
00 Yorumla
Yani af edersin. Kafası bir dünya adamın. Öyle şey mi olur. O zaman kimse evlenmesin. Ben bu sözde ya çıkar ilişkisi ararım ya da evliliğin ağırlığını kaldıramayan bir adam. Sen haklısın ya bu konuda makul bir cevap al ya da ayrıl. Bir kadının en doğal hakkı bunu sormak.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmazdım çünkü ilişkinin nereye gideceği belli olmaz biz Evleneceğiz diye bir ilişkiye başlayamazsın ya da birisiyle ilişkiye başladıktan sonra evlilik istemiyor diye ondan ayrılmak saçma olur önemli olan uyumu yakalamak ve onunla birlikte vakit geçirmek kağıt üstündeki bir imza değil ya da sevgili olmak önemli değil seviyor musun seviyorsun onun yanında mısın evet bitmiştir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır evlenmezdim
10 Yorumla
+1 yılAyrılmanızı öneremem. O sizin bileceğiniz iş. Ama ondaki o görüşü değiştirebilirsiniz...
Evlilik aşkı öldürmez... Uyumsuz evliliği gün yüzüne çıkartır... Yani "evlendik de aşkımız bitti" diyenler önce gerçekten uyumlu bir çift olup olmadıklarını sorgulasınlar... Uyumlu bir çift için evlilik aşkı öldürmez, pekiştirir.
Bu konuda dünya edebiyatına mal olmuş efsane aşkları (Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin, Kerem ile Aslı) örnek verip bunların kavuşmamalarını örnek gösterirler. Oysa ki bu tür öykülerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez... Evli ve mutlu çiftler ise zaten efsaneye konu olmaz. Çünkü bu olması gerekendir.00 Yorumla
+1 yılBenden bu yüzden ayrılan oldu ilişkilerim de hepsi benimle evlenmek için can atıyordu sürekli ailemle tanışmak istiyordu ama hep erteledım ben kendimi hiç bir zaman evliliğe hazır hissetmedim bilmiyorum yapamıyacak gibiyim evi yürütemem çocuk bakamam yani kendimi hazır hissetmedim şu an bile istesem benimle evlenmek istiyen birileri var ama yapamıyprum kendimi buna hazır hissetmiyorum
10 YorumlaŞahsen ben ayrılırdım. Çünkü eğlenilecek değil evlenilecek bir kadınım. Bu zamana kadar yanlış hiçbir şey yapmadım. Kendimi eşime sakladım ve saklamaya da devam edeceğim. Günübirlik ilişkilerle işim olmaz olamaz. Ömürlük, ciddi bir ilişki isterim.
00 Yorumla
+1 yılEğer senin böyle bir isteğin varsa ona bunu söyle ve eğer gerçekten evlenmek gibi bir düşüncesi yoksa araya mesafe koy derim. Ayrıl demiyorum ama kendini de kaptırma. Beklentilerini değiştir. Ben de aynı şeyi yaşadım. Kafasında evlilik ciddi ilişki yoktu hiçbir zaman olmadı da zorlamayla da olmuyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılBeraber misin hala o kisiyle
- +1 yıl
Hayır değilim. Kafama basa basa ciddi bir ilişki istemediğini ve asla evlilik düşünmediğini söyleyince artık kendiliğinden koptu
Soran+1 yılAyrildiniz mi
Soran+1 yılAnladim benim yaşadıklarımın aynısını yasamissin unuttun mu peki simdi
- +1 yıl
İlk başlarda çok ağladım ama zamanla acım geçti. Şimdi ara sıra aklıma geliyor ama herhangi bir duygu hissetmiyorum ve onu merak etmiyorum. Gerçekten de zaman her şeyin ilacı
Soran+1 yılEvet zamanla insan alışıyor cidden aynı şeyleri yasamisiz çok sevdim evlenmek istedim hiçbir zaman evlenmek istemediğini söyledi banada düşen unutmak başka çare yok
Akıllı adam.6284, süresiz nafaka ve düğün saçmalığı nedeniyle evlenen enayidir? Kadın üzerinde bir otorite de kalmadı.
015 Yorumla- +1 yıl
hani kadının üstünde otorite kuruyordun kolayca yaşın ve paran gereği ve genç kadınlar güvenilirdi? evlenmeye gelince mi güvenemiyorsun :D
- +1 yıl
kendinle çelişiyorsun. zaten senin yaşın ve paran gereği akıllı kadınlar seni tercih ediyorsa neden güven problemi yaşıyorsun? evlenmiyorsun ya da seni aldatacağına ihtimal veriyorsun? çünkü sen de biliyorsun ki sadece paran için yanındalar. bunu ben söyleyince kadınları kötüledin dedin, ama sen de kadınlara güvenmeyerek benimle aynı fikirde olduğunu söylüyorsun :D
- +1 yıl
Hayır.6284 ve süresiz nafaka her kadını şımartıyor. Kadın duygusal hisle hareket eder. Şımartmaya, yetki vermeye gelmez. Kendine de çevresine de zarar verir.6284 erkekleri, aileleri ve de kadınları yalnızlaştırdı. Çocukları başıboş bıraktı.6284 kadına evliylen hipergami gazı ve hakkı tanıdı. Üstüne kadınlar hamamına dönen yargıtay 2. hukuk dairesi aldatan kadının da süresiz nafaka talep edebileceğine hükmetti. En iyi kadın bile bu kadar şımartılmayı hak edemez. Oy için ve de milletin karısını kızını becermek için bu kanunları çıkardılar.
- +1 yıl
ben hiç sanmıyorum kadınlar evlilikte asıl çaba gösteriyorlar erkeği elde tutmak için ve 3 çocuğu olup erkeğin aldatması sonucu boşanan ve kadının 20 sene nafaka almadığı bi türkiyeden bahsediyoruz :D
- +1 yıl
Palavra atma. Bir tane somut örnek yok dediklerine.1 günlük evliliğe 36 yıldır nafaka ödeyen adam, nafaka alan doktor, hakim kadınlar var. Çocuğu karıştırma. Çocuğun nafakası 18ine kadar. Nafaka arttırım davasına nişanlısıyla giden kadınlar var. Dediklerimin belgeleri var. Bu kanunları ve palavraları desteklediğin sürece köpek kedi anası olarak yapayalnız gebereceksin. Kadınlar kocalarını sponsor olarak kullanıp eskort gibi gezip hipergami yaşıyorlar. Evlenirken ve boşanırken ortadoğu geleneği istiyorlar ama evliliği yaşarken batı geleneği.
- +1 yıl
çocuk doğuran kadınlar gym'den çıkmıyor ki adamın gözü dışarı kaymasın diye. belki de yaşadığımız yerler ve çevremiz farklı
- +1 yıl
spor yapmayınca da kocasını önemsemiyor saldı diyorlar :D kadınların çoğu kocası dışarı gitmeisn diye spor yapıyor
- +1 yıl
evde ne kadar ağırlık ekleyebilir bilmiyorum. ki sen 30dan sonra spor yapsa da çirkin muamelesi yapar mıydın bilmiyorum. maddi durumun çok iyiyse belki eşine estetik yüz kaldırma ameliyatı falan yaptırırdın
- +1 yıl
hazır red pilled guy bulmuşken sorayım evli bir erkek karısını aldattığında karısına cinsellik vermeyi keser mi? ve dışarda seviştiği kızlara aşık olur mu?
- +1 yıl
İhanet şeref meselesidir. Yasalar gereği 10 yıllık boşanma davalarında ihanet sayılmaz o ayrı. Erkekler için boşanma davası açmamışsa karısı baştacıdır. Ana yemektir. Diğerleri adı üzerinde metrestir. Atıştırmalıktır. Karısı, yuvası için metreslerini yok eder. Örnek Pınar Gültekin olayı. Adam karısına dönmek istediğinde şantaj yaptı. Karısını kaybetmemek için öldürdü hıyar. Halbuki zengindi. Para verip ya da başka esnaf arkadaşına kakalayıp kurtulabilirdi. Ama diyorum ben ihanete de kanına şiddete de karşıyım. Atatürk medeni kanunumda evlilikte zina 6aydan az olmayan hapisti. Sabıkaya işlenirdi. Ama müslümanlar kaldırdı. İhanet eden, ilgi görmek isteyen erkek de kadın da o... pudur.
+1 yılEvlilik düşüncesi zorbalıkla olmaz veya
ben ciddi konuşuyorum
kesinlikle evlilik için konuşmalıyım
denmez öncelikle tanımalı aşık olmalı
Hislerden ve yapılacak fedakarlıklardan emin olunmalı o zaman aşkı taçlandırmak için evlenilir00 YorumlaSeviyordur herkes evlenmek zorunda değil. Seni garanti altına almak istemiyordur çünkü zaten senin onu sevdiğini biliyor.
00 Yorumla
+1 yılbu onun düşüncesi ama yanlış evlilik resmiyettir.. kız kardeşine biri böyle desin ortalığı ayağa kaldırır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoş yapmış. Sorumluluk almak istemediği için klişe cümlelerle sizi kandırmak istemiş. Bu da sizi aptal yerine koyduğunu gösterir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Gönül eğlendirir 3-5-8 sene zaman kaybetmek istemiyorum, birini severim en azından onunla bir yol uğruna çabalarım daha iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle ciddi düşünmüyor demek ki. Baska hiç bir açıklaması yok. Benim eski sevgilim de evlilik düşünmüyorum diyordu ama bende ayrıldıktan sonra hemen evlendi. Sen evlilik düşünüyorsan kusura bakma ama olmaz o iş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Oyalanmış seni bu sözleriyle. Senin bir kararın var ve buna saygı duymamış. Eğer evlenmemek konusunda kesinse daha fazla vakit kaybetme derim
00 YorumlaKlasik erkek bahanesi arkana bakmadan uzaklaş lan hirt madem evlenmiyoz niye takiliyon diyecen boylelerine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiyetim evlilikse ayrılırdım tabii neden boşa zamanımı harcayayım. Benim de amacım evlilik değilse işime gelir o zaman devam ederim.
00 Yorumla
+1 yılAmann boş hikaye onlar yok sevgimi imza mı ölçecek... Evlilik dusunmuyorsa net ayrilirim o adamdan hayır gelmez..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılNihayetin de senin amacın evlenip yuva kurmak. Ayrılmak değil de ilişkinizin ancak bu şekilde devam edebileceğini ona anlatmam gerekir.
00 Yorumla
+1 yılMadem bu kadar basit bir olay, o halde neden diretiyor? Bence ayrıl
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. evlenmeyecek adamla ne yapacaksın? ayrıl gitsin sevgisi olsa bunları konuşamaz zaten de
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabi ki ayrılırdım evlilik dışı ilişki durumu bana ters
00 YorumlaBeklentiye göre degisir. Bende aşk olsun evlilik olmasın diyenlerdenim😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum çok açık evlenmek istemiyor , ya kafasına göre takılacak. Seni bu durum üzebilir.
00 Yorumla
+1 yılOnun için bu kadar basitse atsın o zaman :)
00 Yorumla
+1 yılYani bizim öyle bir düşüncemiz olmaz bir yüzük takarım tamam 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka?
Evlenmek istemiyor adam. Baştan belli etmiş en azından..00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin hayattaki hedeflerin önemli , evlilik senin için önemliyse ayrılmalısın tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler artık evlilikten epey soğumuş durumdalar. Ayrılsanda buna pek sıcak bakan birini bulamayabilirsin Bulsanda kaliteli birisi olacağı Muammaa
00 YorumlaEvlenmek istiyorsam ayrılırım tabi, evlilik düşüncesi yok falan bunlar hikaye.
00 Yorumla
+1 yılSana kısaca demiş ki seninle olucam ama evlenmicem demiş.
00 YorumlaEvililik düşünmeyen birisiyle olamam ciddiyet önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. ilişki evliliğe gitmeyecekse niden ilişki arkadaş olun o zaman çok mantıksı
04 Yorumla- +1 yıl
@Sedakaram evlenemeyeceğim biriyle sevgili olmam şu anda evlenelim dese kabul etmem henüz öğrenciyim ama gidipte "sana olan sevgimi bir imza mi ölcecek evlilik aski öldürür" gibi saçma sapan bi cümle kurmam vaktini beklerim senin sevgilin resmen seninle dalga geçiyor peki sen neden benim kabul edeceğimi sanmıyorsun?
- +1 yıl
Seninle benzer görüşteyim ama anlamak istemediğin şey şu, şuanki sevgilinle bir nedenden evlenmiyorsun sonuçta değil mi? Zamanı var ve bekliyorsun veya bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorsun. Yani şimdilik evlenmeyi düşünmüyorsun. Yazdığın şeyin mantığına göre şu an ayrılman lazım. Bence benimle aynı şeyleri düşünüyorsun ama yanlış kelime seçimi ile kendini yanlış ifade etmişsin. Ben böyle düşünüyorum
- +1 yıl
@Sedakaram ben ilişki evliliğe gitmeyecekse demiştim ilişki sevgililik değil mi yazdığım şeydeki mantıksızlık nerdeki kendimi gayet güzel ifade ettiğimi düşünüyorum şimdilik evlenmeyi düşünmüyorum demiyorum bazı şeyler düşünceyle olmuyor dediğim gibi imkan meselesi öğrenciyim nasıl evleniyim hani yapmamakla yapamamak arasında dağlar kadar fark olan bi mesele
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana evlenmeyelim benim istediğim şekilde takılalım demiş
00 Yorumla
+1 yılBaşta bir ilişkiden beklenti aşamasında amaç söylenmeli sonra hüsran olabiliyor.
En başta konuşmak lazım yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha erken, ilişkimize biraz daha zaman verelim gibi şeyler söylese okey, ama asla evlilik düşünmüyorsa seni kullanıyor diye yorumlarım ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsana olan aşkımı bi imza mı bla bla bla
Çevirisi: Ben tek eşli olmak istemiyom
edebiyata gerek yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar böyle oyalayan ne istediğini bilmeyen adamları çok severler. Bir şey olmaz devam edin siz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ayrıl. Benim için o imza değerli, de. Yine yan çizerse ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bi saçma cümle etmişki. zaten aşkı sevgisinin olmadıgı belli
00 Yorumla Ayrıl kesinlikle seni sevse seninle evlenip bir ömür geçirmek ister
00 Yorumla
+1 yılAynen sana zarar verir boşa kürek çekmiş olursun kafasında farklı düşünce var
00 Yorumla
+1 yılŞen isteyip o istemiyorsa tabiki ayrıl 🤷♀️
00 Yorumla
+1 yılBenim de yok ayrilmazdim
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak İçin çok çıkarcı bi bahane.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır ben de düşünmüyorum çünkü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke öyle bir kadın nefes alıyor olabilseydi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl seni üzer sonra
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılEğer evlilik düşünüyorsan evet
00 Yorumla
+1 yılevlilik düşüncesi yoksa olur
00 Yorumla
+1 yıldoğru demiş evlensen işleri sana yıkıcak
00 YorumlaHayır akışına bırakırdım.:)
00 Yorumla
+1 yılAyrılırım
Flortken söylese neyse de...00 Yorumla
+1 yılAksine hiç ayrılmam ayrıca plakette veririm
00 Yorumla
+1 yılNiyetim ciddi ise evet.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Seni oyalıyor senin kararın
00 Yorumla
+1 yılEvlilik değil akrabalar öldürür 😂😂
00 Yorumla
+1 yılayrıl bence o takılmalık arıyor demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet evlilik istiyorsam ayrılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik niyetin varsa ayrılmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden evlenmeye bu kadar takmışsınız siz kadınlar
01 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Siz olsanız evlilik düşüncesi olmayan birinden ayrılır mıydınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler