siz hıc evlenmedınz ama karsınızdakı evlenmıs bosanmıs biri cocugu yok ama meslegı doktor iyi yani napardınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir evlenmiş biri ile evleneceğimi sanmam, bunun çok nedeni var. Diyelim eski eşi (kocası) iyi biriydi tek kadının isteklerini yerine getiremedi. Kadında sıkıldı boşanmak istedi. Herhalde tersi de olabilir eş arasında (karı/koca) kocanın da isteyi vardı karısı yerine getiremedi. Koca sıkıldı boşandı. Artık millet gerçek evlilik, isteksiz evlilik eskidendi, şimdik ise evlenen evlenene üstüne boşanana. Yani illa soyadını devam ettirmek istiyorsan (alış/veriş) yapacaksın. ya da evlendin an dokuz ay sonra bir çocuğun mu oldu hemde istediğin gibi erkek çocuğun oldu (maşallah) derhal soyadın için uğraş yoksa soyadını ermek için on takla atarsın, on takla attıktan sonra verebildim mi soyadını oda belli değil. Dostum sen işini garantiye al ve şu soyad işin ile acele et. Sana bir şey anlatayim benim sevgilim vardı severdim kendisini kendisi de beni 'sanıyordum' yaptık bir çocuk bir erkek doğdu (maşallah) maalesef aceleci davranmadım soyadım için. Noldu, dört ay sonra trafik kazası geçirdim ardından döktürmüş hastahanemiş, sevgilim de naptı aldı oğlumu başka şehire taşındı. Soyadımı veremedim kendisi de soyadımın vermemi istemiyor çünkü verdim an benim çocuğun üstünde haklarım çoğalıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayDedemin babası ve annesi öyle evlendiler, annesi önce amcası ile evleniyor, ortada çocuklar vesaire var hatta ancak ilk eşi vefat ediyor, sonrasında dedemin babası ile evleniyorlar lakin kadın çok iffetli ve sadık bir kadındı, bu yüzden gül gibi geçinip gidiyorlar, aktarılan o ki dedemin babası hayat boyu eşi dışında bir kadının elini bile tutmadı ve dedem o çiftin en son erkek çocuğu olarak doğdu. Ancak işte bana aktarılan bu 20. yüzyıl aşk öyküsündeki dul ve çocuklu kadın kadar iffet ve sadakat sahibiysen elbet seni de hayatının erkeği bulacaktır.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
11 ayBoşanmış olması evlenmeyi istemeye engel degil ben önemsemem bunu ama niye basandigi bir tık önem arz eder ahlaksızlıktan dolayı boşanma olmuşsa bunu ciddiye alırım ama insan anlaşamaya bilir ölüm olabilir vs vs boşanmak tek başına bir engel ifade etmez
00 Yorumla
11 ayİyi düşünüp tartılması gereken bir konu. Boşanmış kişiler de bastırılmış cinsellik isteği çok yoğun olabiliyor. Ayrıca neden boşanmış? Sürekli karşı tarafı mi suçluyor? Evliliği ne kadar sürmüş? Sonuçta çok iyi olsa böyle olmazdı. Seninle çok iyi de olabilir. Zamanla anlarsın. Hâlâ iyi olduğunu düşünürsen bi şans verilebilir.
06 Yorumla
Soran11 ay7 sene evlı kalmıs bosanmıs ve cocugu yok bu bıle sacma hadı olmuyor desek artık her turlu yontem ımkan var yaparlardı muhtemelen anlasamadılar ve yapmadılar aldattıgı ıcın karısından bosanıyor evet cınsel ıstegı yogun Şu an bekar oldugu ıcın
- 11 ay
Ben de boşanmış biriyle olmuştum hatta çocuğu vardı seni en iyi ben anlayabilirim uzak dur. Kesinlikle
Soran11 aybenıdemı aldatır
- 11 ay
İyi olsa bu kadar yıldan sonra boşanmazlardi birde aldatma olmuş o veya karısı her türlü sıkıntı
Soran11 ay7 senelık evlı ve cocugu yok bu bıle normal degıl
- 11 ay
Evet boş ver hiç başına bela alma
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Aşkın yaşı, durumu, geçmişi yok bence! 💖 Eğer karşındaki kişiyle gerçekten birbirinizi anlıyor, seviyor ve geleceğe dair güzel hayaller kurabiliyorsanız, boşanmış olması hiç problem değil. Doktor olması da bir artı bence, sonuçta sağlığın önemli! 😂 Kendine güveniyorsan ve onu seviyorsan, kalbinin sesini dinle derim! Ne dersin, aşk her engeli aşar mı? 😊
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
126
Cevap
180Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Geçmişinde boşanma olan biriyle evlenmek benim için bir sorun olmazdı çünkü herkesin bir hikâyesi, bir yolu, bir sınavı var. Önemli olan o yolculuktan nasıl çıktığı, ne öğrendiği ve şu an karşımda duran insanın kim olduğu. Boşanmış olmak bir başarısızlık değil, bazen kendine sahip çıkmanın, yanlış bir hayattan vazgeçmenin göstergesidir. Herkes bir şans daha hak eder, yeter ki geçmişiyle yüzleşmiş, ruhunda taşımaması gereken yükleri bırakmış biri olsun. Birlikte kurulacak hayat, geçmişe değil bugüne ve yarına bağlıdır. Gerçek bağ, dürüstlükle kurulur, etiketle değil.
14 Yorumla- 11 ay
Tarih tekerrürden ibarettir
İyi bir adamı hiç bir kadın bırakmaz
Boşanmış adam sorunludur. - 11 ay
@Oylesinebiriyimnn haklisiniz bende sizin gibi dusunuyorum
- 11 ay
@Oylesinebiriyimnn Ben ne iyi çocukları harcayan sorosçular gördüm. Lütfen iptir git.
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aşıksam niye evlenmim ama neden boşandığı önemli tabiki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
11 ayNeden olmasın yeter ki seveyim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben ne isem karşımdaki de aynı manevi denklikte olmalı. Zannedersem bekar isterim hatta ilklerimiz beraber olsun isterim. Statü falan da ilgilendirmez beni. İyiliğe, adalete, tevazuya, sadakate, merhamete, saygıya ne kadar yakınsa o kadar bana uygun olur.
Sizin konuya gelince olay hem karışık hem zor bir karar süreci. İnşallah hayırlı bir tercih yaparsın acele etme ne çok olumlu ol ne çok olumsuz düşün derim. Kalbindeki aşk seni yanıltmasın en ufak bir şüphe varsa yanlış işlere yönelme.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
11 ayBen evlenmem a, mk. Çünkü hiç evlenmemiş kızlar bile sorunlu oluyor, yeri geldiğinde bir sürü sorun çıkartıp insanı sevgili olduğuna pişman ediyorlar. Ülkemizde hiç evlenmemiş kızlar bile sorunlu olabiliyorken, evlenip boşanmış bir kadının meydana getireceği sorunları düşünemiyorum bile. Ayrıca evlenip boşanmış kadınlar herşeyi ilk eşiyle yaşayacağı için, ilk eşi onların gözünde özel olur. Bu yüzden 2. Eşlerini pek özel hissedemeyebilirler. Bu yüzden de bekar birisi olarak evlenip boşanmış bir kadınla evlenmeyi istemem. Benden uzak dursunlar. Boşanmış kadınlar gitsinler boşanmış bir erkekle bir daha evlensinler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEskidendi o evli bekar olayı bekar olup 10 tane karısı olan veya kocası olanlar dolu ortalık evlenmiş boşanmış daha sağlam oluyor evlilik nedir biliyorlar her şeyden önce temeli ona göre oluşturuyorlar. Ama yorumlar da eşini aldatmış demişsin aşko aldatılmış biri olarakdan şunu diyeyim asla değişmiyorlar ben hala evliyim ama ne sevgi kaldı ne bişey evlâdım için ataktayım kendinimi sağlama alsam direk boşanmak istiyorum. Bir yapan bir daha yapar. Sakın ikinci şanslı olur diye düşünme. Bir de cinsellik yaşamıyor demişsin bu bir yalan eşimle çok severek evlendik konuştuğu kıza ailem zorla eğlendiriyor demiş sen düşün daha ne yalanlar bir bilsen buna sakın inanma. Tabi senin hayatın değişir dıyosan o ayrı. Sadece ölç biç öyle karar ver
16 Yorumla- 11 ay
Sen evli misin?
Cevap sahibi11 ay@Zamanın_izinde EVET
- 11 ay
Kızma ya 😀😀
Cevap sahibi11 ay@Zamanın_izinde yok ne alaka
- 11 ay
Kaç yıldır evlisin?
- 11 ay
?
11 ayBen bu durumlarda şunu sorarım hep, ben boşanmış olsaydım karşımda ki kişinin ailesi benim hakkımda böyle düşünse ne hissederdim. Boşanmak demek kirlenmek ya da yükü olan insan demek değildir. Hepimizin başına gelebilir ki bende boşandım, bende hiç evlenmemiş birisi ile evleneceğim. Bu bakış açısı bana çok yanlış geliyor. boşanmak dinen de haktır, hepimiz insanız büyük konuşmamak gerek. İyi birisi ise kesinlikle evlenilir.
20 Yorumla
11 ayErkekler zaten genelde ille de bekar olsun yanılgısı ile yanlış kişiler ile evlilik yaparlar..
Aslında tek yapılması gereken şey doğru kişinin olup olmadığını göz önünde bulundurun ona göre evlilik yapmak.
Evlilik yapıp mutlu olamayacağı kişinin daha önce evlilik yapmamış olmasının ona çok bir getirisi olmaz...
Ama Doğru kişiyi hayatına dahil edip daha önce evlilik yapmış olması bir artı bile 🙆10 Yorumla
11 ayEvlenmek istemezdim çok sevmem gerekir önceki eşinden neden ayrılmış sorun eğer eşiyse belki kararım da ılımlaşabilirdim fakat eşini aldattıysa veya şiddet dolayısıyla ayrıldıysa anında o kişiden kaçardım ona yapan bir gün zaman geçince banada yapar aynısını bu durum şaşmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBir doktor olarak söylüyorum. Karşı cins doktordan iyi eş olmaz. Hemşirelerle aldatıp duruyorlar milleti. Ha ben evde oturur parasını yer boynuzumu cilalarım diyorsan orasını bilemiyorum. Ama dürüst olmak gerekirse ben bile kara kara düşünüyorum teklif gelse de düzgün insanlar olmadıklarını gözlerimle gördüğüm için. Kaldı ki evlenmiş boşanmış biriyse kesin bir falso vardır derim. Yoksa doktor bir adamı iyi olsa kim niye bıraksın?
226 Yorumla
Soran11 aykarısı doktor kendıde doktor aldatmıs bosanıyorlar belkı baska seylerde vardır doktor olsanda aldatılıyorsun bu erkekler tam olarak ne ıstıyor
Cevap sahibi11 ayBu erkekler fazla yüz buluyorlar kadınlardan. Doktor erkeklerin çoğunda güç zehirlenmesi var. Elimi sallasam ellisi modundalar. Aldatmış mesela karşısındaki kadın da yakalamış aptal değil tabi. Şimdi yeni kurban peşinde kendine bence bir şans verilecek insan değil.
Soran11 ayevet bosanmıs hemen benı buldu bır durum yaa kendıne gel acelen ne genelde doktorların esı ne ıs yapıyor
Cevap sahibi11 ayGenelde doktor oluyorlar ama elbette başka meslekler de oluyor diş hekimi, diyetisyen vb.
Soran11 aygenelde hepsı aldatıyormu ve bosanıyorlarmı
Cevap sahibi11 ayAldatan çok ekip arkadaşıyla, diğer sağlık çalışanlarıyla falan. Ama nadiren düzgün insanlar da var onlar da boşa çıkmaz
Soran11 ayavukatlarda cok kotu benımle evlenmek ısteyen bı avukat vardı bana dıyorkı senle evlenelım 3cocuk yapalım ama senede 2 ya da 3 kez aldatırım senı kabul edersen etmezsende evlenmeyelım 3 cocuk yapalım ben sıze her turlu bakayım
Cevap sahibi11 ay3 çocuğu sen doğur ben sana bakayım diyemedin mi kız
Soran11 ayhahah dıyemedım valla ben bankacıyım o avukat nasıl bakayım onaa haha bencede doktorla hep aldatıyor ve genelde capkın oluyorlar pekı kadın doktorlar nasıl onlar ıcınde cok egoıst felan dıyorlar
Cevap sahibi11 ayKişiden kişiye göre değişir bence ego mevzusu. Gayet iyi niyetli kendi halinde olanlar da var
Soran11 aybunun eskı karısıda doktor kendıde ama hastanelerı farklıymıs felan gorusemıyorlarmıs cınsellık yokmus pek aldatmıs buda dogrumu bu sence
Cevap sahibi11 ayYalan tabiki. Aldatmasını hakli çikarmak icin tamamen. Cinsellik yoksa boşanır olur biter. Hakim bile anında boşuyor bu sebeple geleni
Soran11 aypekı evlı olup metresı olan ayrı evlerde yasayan doktorlarda var mı
Cevap sahibi11 ayDaha yaşı büyük olanlarda olabilir. Ama henüz gormedim
Soran11 aydoktor mesela ben bankacıyım benımle neden 2. ci evlılıgını yapmak ıstesın dengı varken cocuk ıstıyormus benımlede
Cevap sahibi11 ayEvlenecegi ne belli. Bence söylenen her lafa inanmayın evli adamların genel lafıdır biz boşanma sürecindeyiz, zaten bitiyor, ben ciddi düşünüyorum falan. Belki sizi de bir macera, metres yapma derdinde? Belki ortada boşanma falan yok. Sizi kıvama getirince zaten istediğini alacağını dusunuyor olabilir
Soran11 aybosandım dedı ayrı evlerde yasıyor zaten ama benımle cocuk yaapcak belkı benı almayacak ben evlenmeden nasıl cocuk yapayım
- 11 ay
Doktor hanım branşınız nedir ve ne güzel genç yaşta meslek sahibi olmuşsun 😊👍
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 göğüs hastalıkları teşekkür ederim
- 11 ay
Rica ederim doktor hanım 😊🧿 Sitede hemşire görmüştüm ama doktor birine ilk defa denk geliyorum
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 insanlarla pek etkileşime geçmiyorum soru cevaplıyorum sadece ondan olabilir 😅
- 11 ay
En iyisini yapıyorsunuz genç doktor hanım 😊😅 ama sizi tanımak isterdim ki göğüs ile alakalı bir rahatsızlık olduğu zaman önce size danışmak iyi olur 😊
- 11 ay
Doktor hanım yanlış bir şey mi söyledim, amacım rahatsızlık vermek değildi
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 yok yanlış bir sey degil yoğunluktan giremiyorum ki siteye ondan 😅
- 11 ay
He sevindim, doktor olmakta kolay değil tabi 😅
- 11 ay
Hangi şehirdesin
Büyük konusmamak için net bir şey demek istemiyorum ama evlenmek istemezdim. Çünkü Benim ilk evliligim onun 2. evliliği olucak eşit değil hani benim de 2. olsa olurdu
20 Yorumla
11 aySenin mesleğin de önemli evlenip boşanmış bir doktor hem mesleki avantajını hem de hayat tecrübelerini kullanarak sana kendini daima yetersiz hissettirebilir. Eğer sürekli onun egemenliği altında gibi hissediyorsan bence doğru seçim olmayabilir
51 Yorumla- 11 ay
Nike bak 😝
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
11 ayDün aynısı aklıma geldi nedense. Yaş ilerledikçe bekar insana denk gelme şansımız azalıyor. O yüzden uzun süren bir evlilik ve çocuk olmamışsa birlikte olabilirdim sanırım.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEğer seviyorsam aşıksam evlenirim hatta ben iki çocuklu benden yaşça çok büyük birine aşık oldum onunla evlenmek istedim ama o benim çok daha iyilerine layık olduğumu düşünerek sana bu haksızlığı yapamam dedi oda beni çok seviyordu ama dediğim gibi haksızlık ederim sen çok daha iyilerine layıksın dedi evlenmedi benimle
10 Yorumla
11 ayBende evlendim ayrildim. Eskiden bir algi vardi dul kadin la olmaz ya da bakirelik algisi artik bu algi kalkti erkeklerin zihninde Şu an da erkekler tek takildigi Nokta en fazla 5 erkek le birlikte olmasi 5 den yukari baska gozle bakiyorlar simdi neden erkekler boyle dusunuyor cunku kendi egolari eziliyor iliskide kadini tatmin ya da memnun edememekde korktuklari icin baska erkekleri dusunmesinler diye. Yani konu bekarlik veya dulluk degil erkeklerin egosu 😂
26 Yorumla
Soran11 aysen hıc evlenmemıs olsan bosanmıs bırıyle evlenırmıydın pekı
- 11 ay
Evet evlenirdim
- 11 ay
Bence evlilik gecmis degil gelecek dir. Bunlari kafaya takma bugun yasadiklarina bak yarin ne yasayabilirsin onlari gozlemle. herkes yanlis secimler yapabilir taabiki hayatinda erkek ise evlenmis ayrilmis gercek nedeni onemli hatali olan erkekse bir daha düşun derim cunku eski evlilikde yaptiklarini bir daha yapar
- 11 ay
Sevgilin var mı peki?
- 11 ay
@Zamanın_izinde benim mi? Evet
- 11 ay
Hımm tamam
Gizli Üye(30-35)11 ayEvlenmezdim asla. Sürekli önceki evliliğini düşünürüm. Hatta evliyim ve evli olarak yorum yapmam gerekirse boşanmış olan ben olsam da boşanmış birini istemezdim ama o bekar kişi de haklı olarak beni istemezdi. Sonuçta insanın aklına gelir eskiler sevgililer bile gelenler var evlilik bu o yüzden ya bir evlilik ya hiç.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yerinde olsam, ruh akıl ve ten uyumu da varsa asla kaçırmazdım. Bu uyumlar önemli. Evlenip boşanmış bir erkek sana daha çok değer verir. Hem de her yönden mutlu eder. Yaşanmışlıkların verdiği tecrübeyi sakın küçümseme sevgili arkadaşım.😎
06 Yorumla
Soran11 ayesını aldatmıs bosanmıslar benıde aldatırsa ne olacak
- 11 ay
O aldatma olayının altında ne yatıyor onu öğren. Evlilik aşk bir elmanın iki yarısı gibi olursa mutluluk tatmin olur ve aldatma olmaz. Bence uyumsuz oldukları için beklentilerine yeterli cevap bulamadığı için aldatmış olabilir. Bunu konuş onunla öyle ilerle. Acele etme, onumiyi tanı lütfen.
Soran11 aycınsel hayatları pek yokmus ıkısının kadında doktor cok calısıyormus hıc gorusemıyorlarmıs bıle
- 11 ay
tamam. Dediğim gibi. Biz erkekler de ilgi, sevgi ve cinsellik yönünden tatmin isteriz. Hatta cinselliğe sizden daha çok önem veririz. Mesela sen ayda bir keşke yetinirsin, eşin daha sık mesela her gün ya da haftada 2 gün ister. Bu durum süreklilik arz ederse erkeğin gözü mecburen dışarı kayar. Uyumdan kastedilin şeylerden birisi de bu.
- 11 ay
aldatan erkek orspudur asla sevgili falan olmaaa aldatılmak istiyorsan sen bilirsin tabi
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Meslegi veya parası hiç önemli degil begenmişsem elektirik almışsam onu düşünğyorsam pavyondan cıksa gene evlenirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
11 ayDoktorsa mesela direk kaçardım boşanıp boşanmaması sorunda olmazdı genel olarak hekimler hemşirelerle işi pişiriyor çünkü tam 4 arkadaşımda aldatıldı yani yaşanmış deneyim dielim😁😁😁
17 Yorumla
Soran11 ayhadı yaaa doktor mu aldatılan arkadasların yoksa eslerımı doktor
- 11 ay
Eşleri doktordu
- 11 ay
Hele şu estetesiyenler ve kbb ciler kulak burun boğaz olayını bence çok yanlış anlamışlar😂🤣
Soran11 aynıyekı haaha
Soran11 aykarılarıı ne ıs yapıyor
- 11 ay
İşte bademciğe bakmak yerine başka bir noktaya evrilio mevzu aldatıyorlar edepsizler tüüğ😂
Soran11 aykarıları ne ıs yapıo
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
11 aySosyal statüsü ya da medeni durumu beni ilgilendirmez ben eğer ki o kadından etkilendiysem o kadın beni etkilediyse ben onunla sonuna kadar giderim
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayÇocuğu yoksa olabilir. şu an boşanmış biriyle konuşuyorum fakat çocuk olsaydı benim için sorun olur. Çocuk yüzünden anneyle irtibata geçmek zorunda kalır ve ben böyle birini kesinlikle istemem aşırı kıskancım iki kadın birden idare edemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayİyi bir adamı hiçbir kadın bırakmaz
Ama sen bilirsin
Birde bekarsan sonradan aşırı pişman olursun.
Çünkü gençlik yilllarin heba olur
Emin ol aksi olmaz437 Yorumla
Soran11 ayevet bekarım ben hıc evlenmedım esını aldatmıs
Cevap sahibi11 ayİşte senide aldatıcak,
Kavga gürültü
Öyle bir evmi istiyorsun
Birsuru genç yakışıklı bekar çocuk var ne yapicaksin ikinci el adamı ya
Soran11 ayama sevıyorum onu ve meslegıde ıyı doktor
Cevap sahibi11 ayMesleği iyiyse sanami iyi.
Yedirip iciricek seni sadece bu
Bakireligini vermene değmez.
Hiç bir erkek bir bardak süt için ömür boyu inek beslemez
Anca yedirir içirir seni evde ihtiyaçların bile ona lüks gelir bir süre sonra
Birde eşini aldatmış boşanmış
Sana hayri olmaz😂adam olsa yuvası bozulmazdi böyle düşün
Soran11 aykarısıda doktor dusun aldatmıs ama cınsel hayatları pek yokmus fellan ne yedırecek ıcırecek karısı olursam tabıkı bakıcak doktorla evlenıp bırde calısacak halım yok benım cocuklarımla vakıt gecırmek ısterım
- 11 ay
Mesleğe göre evlilik yapmamanı tavsiye ederim. İleride pişman olursun. Gerçi bir kere aldatmış üstelik. Seni de aldatmayacağının garantisini veremezsin. Ha yok ben aldatılmayı da göze alıyorum dersen, buyur evlen.
Soran11 ay@Blue-world onu aldattı dıye benıde aldatacak dıye bırseymı var cınsellık pek yokmus aldatmıs
- 11 ay
Yaptığın yorum mu cidden? Hayır yani cinsellik yok diye aldatılır mı? Bu nasıl bir bahane? Bir insan karşısındakini sadece cinsellik için seviyorsa evlenmesin zaten. Evlenmek dediğin şey, sadece yatak paylaşmak değil; hayat paylaşmak, sorumluluk paylaşmak, iyi günde kötü günde yanında olmaktır. Karşısındakini değerli hissettirmeyen, empati kuramayan biri 'eş' değil, sadece geçici bir yol arkadaşı olur. Kaldı ki biri birini aldatmışsa bu, karakter meselesidir; geçmişte birini aldatan biri seni neden aldatmasın? Zor zamanlarda sadakat göstermeyen birinden huzur beklemek hayal kırıklığına davetiye çıkarmaktır. Sevgi, sadece ‘ne alırım’ diye bakılarak değil, ‘ne katarım’ diye yaşanır.
Soran11 ay@Blue-world bak ben cok guzelım egıtımlıyım okudum ettım bankacı oldum lıse mezunu ve cırkın olsam asla bana bakmazdı buna emınım doktor oldugu ıcın statusu var ve statusune uyan bırını ıstıyor yanı mantık evlılıgı ask evlılıgı yapmıyorlar doktorlar ve genelde capkınlar cevrelerıde kadın cok alternatıf cok yanı
- 11 ay
Demek sadakatsizliğin adı çapkınlık olmuş. Ayrıca eğitimliyim deyip de, bir sürü imla hatası yapmana ne demeli? Şunu anla ki; görünüşünle, eğitiminle ya da mesleğinle övünmen, bir insanı gerçekten tanımak ve onunla sağlıklı bir ilişki kurmak konusundaki zayıflığı örtmez. Karakteri geçmişine bakarak değil, statüsüne göre seçen, sadakati fiziksel sebeplerle meşrulaştıran bir bakış açısını doğru bulmuyorum.
Evlilik dediğin şey yalnızca statü denkliği ya da fiziksel çekim değil; güven, saygı, bağlılık ve ortak değerler üzerine kurulur. Bunlar yoksa, ne kadar "mantıklı" bir eş seçimi yaptığını sanarsan san, uzun vadede sürdürülebilir olmaz.
Bu yaklaşımla ilişkilere ya da evliliğe bakan biriyle daha fazla tartışmayı da gereksiz buluyorum. Herkes kendi yolunda belli ki. - 11 ay
Sen niye bu kadar şartladın kendini bu adama onu düşün. Niye mecbur hissediyorsun?
Erkeklerin hepsi karisini suçlar yalan söyler. Bunu herkes bilir. Cinsel hayatimiz yoktu diyerek de seni kandiriyor ve manipule ediyor. Sen de kendini ona cinsel olarak kanitlama ve memnun etme çabasina gir diye. Ayrica aldatmak bir karakter tezahürüdur. Aldatan hep aldatir. Bunun güzellikle ya da cinsellikle alakasi yoktur. Adriana lima , Hulya avşar hatta Rihannna , Şakira bile aldatildi. Senin ne üstün özelliğin var ki ben aldatilmam diyorsun?
Bu kadar aptal olamazsin ama kendini kandirip zihnini susturuyorsun. Sırf adam doktor diye. Ben ne doktorlar biliyorum cimri ve 5 kuruş koklatmiyor eşine çocuklarina. Hayrı olsa eski eşine olurdu
Soran11 ay@Bettterböcek sen bır kadınla evlıysen kadınlık yapmak zorundasın sen cınsellk vermezsen evde hır gür cıkarırsan ılgısı bırakırsan adamda baskasına gıder kusura bakmada ben adam sucsuz demıyorum ama hıcbırsey tek taraflı degıl yanı o benım ılgımı sevgımı sevdı evde karısı ılgı gostermıyorsa napsın
- 11 ay
Sen gerçekten inaniyor musun kadının adamla yatmadiğina ve koskoca doktor kadinin durduk yere kendi kendine hır gür çıkardığına?
Bütün aldatan erkekler karisina iftira atar bunu da herkes bilir.
Ayrica ben ne düzgün erkekler biliyorum karisi geçimsiz olsa da aldatmayan. Çünkü aldatmak karaktersizliktir. Memnun olmayan boşanir. Eski ilişkisini kötuleyip iftira atan senin hakkinda neler uydurup söyler hıç düşündün mü?
Sen kendini şartlamışsın, o adam "Ben mehdiyim karım şeytan" dese iman edecek seviyedesin. Bunun da psikolojik sebepleri var sende. Kendini mecbur hissediyorsun. Daha iyi kismetim çikmaz saniyorsun. Bu adamı bulunmaz firsat saniyorsun. Ama yanilirsin. Sev avci değilsin avsın ama farkında değilsin
Soran11 ay@Bettterböcek neden avım mesela adam doktor olmus ona kızmı yok ben sahıdım benım yanımda bıle sosyal medyadan hep kızlar yazıyor cınsellıkk yasamak ıstıyorlar oda parası ıcın geldıklerını bılıyor kımse canım degıl ıstese benden ıyısını bulur
- 11 ay
Benim de etrafimda doktorlar var biliyorum onları. Kadınların doktor merakını kullaniyorlar. Ama başina bela olmayacak türden kadin istiyorlar. Evlenme ihtimali de az, genelde oyalayip beraber yaşayip sıkılınca bırakiyorlar. Evlenen de kadını kullaniyor. Nice öğretmen kizları biliyorum adam gül gibi kizi kullandi boşadı. Kizin hayatı mahvoldu erkeğe bişey olmuyor ki. Senin gibi yine bulur. O da bu saatten sonra doktor bulamiyor öğretmen bankaci falan istiyor. Neden hiç düşundün mü?
Sana sadece şunu soruyorum. Sen aldatilmayacağindan nasil emin oluyorsun? Onun telefonunu aniden alip inceledin mi kaç kişiyle mesajlaşiyor konuşuyor?
Seninle gerçekten hemen evlenmek istiyor mu yoksa evlilik vaadini yem olarak mi kullaniyor?
Sana ne harcadı bugüne kadar? Oradan pay biç cimriliğine.
Ben de bu toplumu doktorları tanidiysam sana kayda değer bir harcama yapmamiştir. Aldatiyordur ve ciddi düşunmüyordur. Şundan emin ol seni de evlense aldatir.
Dul kalip nafaka bile alamazsin çocukla ortada kalirsin.
Soran11 ay@Bettterböcek ben zaten evlenınce calısmayı dusunmuyorum cocuk yapıcam mecbur o bakıcak doktorla evlenıp bırde calısacak halım yok ben bankacı veya ogretmen ıstıyor demedım ıstese doktorda bulur ne var bunda ama doktor cevresı hep evlı kımı bulsun neden telefonunu karıstırcam o benımkını karıstırmıyor bende onunkını bu bır saygısızlık olur hem 2 kişi evde calısında gorusemıyorlar bıle huzussuzluk cıkıyor bende kadın calısmamalı ben bankacı oldugum halde boyle dusunuyorum bana hedıye aldı ama genel olarak cok cımrı
- 11 ay
Doktor kadinlar çok seçici, zampara meslektaşlarina bakmiyorlar ve hep kendilerinden üst düzeylerle çıkıyorlar. Yoksa emin ol doktor ķiz ona baksa o havada kapar.
Adamin haberi var mi evlenince çalışmayacağindan çünkü senin gibileri bedava karı gibi görüyorlar. Sen şimdi evlensen boşansan hakim sana nafaka vermez çünkü bir mesleğin var çalışsin diye düşünülüyor. Çocuk için bile yasal nafaka miktarları sadaka gibi düşük miktarlar. Sen ne büyük bir risk aldiğinin farkinda bile değilsin.
Ayrica düzgün erkekler kendini flört aşamasinda belli eder. Kuzenim bir aylik kizarkadaşina pandora bileklik almişti. Abim 3 aylik sevgilisine altin kaplama çok pahali bir saat almişti. Millet sevgilisine pahali parfümler, Dyson fön seti, pirlanta, pahali yurt dışı tatiller falan aliyor. Yemin ediyorum sana bir arkadaşim 13 yaş küçük hemşirelikte okutan sevgilisine araba almişti , kiz bunla evlenmedi. Kiz üniversite öğrebcisiydi kiza zorla para gönderiyordu. Kendini sevdirmek için.
Sen daha cimri dul ve karisini aldatan adamdan iyi bir koca çikarmi diye çabaliyorsun. Ham maddesi kalitesiz ama anlamak istemiyorsun. Adam daha nasil belli etsin?
Soran11 ay@Bettterböcek benımde bana hedıye alan sevgılılerım oldu ama hep benı cınsel anlamda kullanmak ıstedıler bu hedıyeler bedava alınmıyor canım erkeklerde bır karsılık beklıyor bunlara doktorlar o zaman neden hep doktorla evlı bu unıversıtede tanısmıs evlenmıs mantık evlılıgı yapmıs 2 cocuk dogurcam hem bosansamda mecbur nafaka verecek en az maasının yarısını alırım ama benım amacım bosanmak degıl yuva kurmak ama mesela karısıyla 7 sene evlı kalmıs cocuk yapmamıs bu garıp olmadımı yoksa bılerekmı yapmadılar bılmıyorum
Cevap sahibi11 ay@betterböcek valla Bravo harika çok çok mantıklı. Tespitlerin çok doğru. Cevreden gördüklerimiz duyduklarımiz hep bunlar.👍🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
- 11 ay
Canım sen benim dediklerime inanmiyorsun galiba. Ben avukatım kaç tane doktor adamin boşanma davasina baktim. Meslegi olan ve evlenmeden önce çalışana nafaka düşmüyor. Gitsin çalişsin diyorlar. Nereden uyduruyorsun maaşinin yarisini almayi? Adamlar çocugunun 3 kuruşluk komik nafakasini bile ödemiyor her ay icra masrafiyla aliyor kadin o 3 kuruş da eriyor. Bu yüzden çoğu çalisan kadin çocuk nafakasindan bile vazgeçiyor. Sen kafanda bişeyler kurmuşsun kendi kendini tuzağa düşürüyorsun haberin yok. Adam alenen seni aldatip eve gelmese para vermese, boşanmayip napican? Adam boşanmak istiyorum sevgilim var dese boşanmayip napican? Sen çocuk doğurunca vucudun bozulup çocuklar seni meşgul edince, adam senden sıkılınca, dışardaki 20 liklere sıra gelmiycek mi?
Hakkaten siz neyinize güvenip karısinı aldatan zampara heriflere ömrünüzü emanet ediyorsunuz?
Boşaninca çocuklarla ortada kalinca bir daha iyi bir evlilik yapabilecek misin?
Cahil cesareti bu. Kendine hiç acımıyorsun. Diğer ihtimalleri görmezden gelip paraşutsüz atliyorsun.
Soran11 ay@Bettterböcek ben kendımı garantıye alırım ev araba ısterım oyle kolay evlenmem saf degılız heralde nereye gelmıyormus eve gelıcek tabıkı oyle gezme tozma bensız asla olmaz calısanda olsa calısmayanda olsa nafaka alınıyor eskı karısı doktor nafaka verıyor cocuguda yokk ustelık madem avukatsın soyle bakalım doktor kocalar neden bosanıyor ne eksık evlılıklerınde
- 11 ay
Hiçbişey bilmiyosun ama boş boş iddia ediyorsun. Kanunen çalışan ve mesleği olan çalışabilecek durumda olan kadina nafaka düşmüyor. Nafaka alanlar protokol yapanlar yani adam kendi mecbur olmadiği halde anlaşmali boşanmak için kabul etmişse aylik şu kadar vereyim şunu vereyim bunu vereyim diye protokol yapilir hakim onaylar ve onu ödemek zorunda kalir. Adam protokol yapmak zorunda değil. Birçok erkek bu yüzden çekişmeli boşaniyor nafaka vermiyor.
Söylüyoruz söylüyoruz inanmak istemiyorsun 😂 Avukata hukuk öğretmeye çalışıyorsun.
Hem sen o adamdan evlenmeden ev araba alabileceğine kendin inaniyor musun? Adam cimri diyorsun. Sana servet mi saçacak? Sen hayal kurmaya devam et.
Hayallerle yaşayanlari gerçekler sever
Soran11 ay@Bettterböcek bende sana soruyorum bu doktorlar neden aldatıyor eslerını elbet doktor bosanmıs muvekkıllerın ya da adlıyede gorduklerın olmustur nedenı ne bosanmıs sonucta nasıl bosandıgı benı pek ılgılendırmıyor ben gelecege bakıyorum ev araba ya evlenınce alıcak ya da evlenmeden almazsa zaten evlenmem yol verırım zaten cocuk ıstıyor benden eskı esınden cocugu yok
- 11 ay
Karaktersiz ve geçimsizler benciller o yüzden boşaniyorlar başka ne olacak? Aldatmiş başka ne olacak?
Aldattiği kadin mesaj yaziyor ariyor kocan benle beraber boşan biz evlenecegiz diye. Kadın inat edip bosanmiyor bu sefer yatakta seks sirasinda kadini ariyor sesleri dinletiyor kadina. şu an kocanla sevişiyoruz diye.
Fotoğraflar videolar bile gönderenler var
Soran11 ay@Bettterböcek ay nasıl rezıllık yaa evlı bır adamla olmayı nasıl kendılerıne yedırıyorlar akıl alır gıbı degıl ben bosanmıs oldugu halde on kere dusunuyorum olur mu olmaz mı dıye evet bırde cımrı doktorlarda bunu gordum ve genelde hemsırelerle aldatıyorlar sevısme seslerını gondermek nedır sırf parası var dıye adamın yakasını bırakmıyorlar benımde bır avukat arkadasım var bana dıyorkı evlenelım 3 cocuk yapalım ama arada aldatırım yılda 2 kez bunu dıyen avukatlarda var avukatlar cok duzgun degıl yanı
- 11 ay
Avukatlar daha beter 😂 boşanmaya gelen kadinlarla neler yapiyorlar. Kadinlar da az değil tabi, ilk dakikadan adama yürüyorlar. Eski sevgilimle o yüzden ayrildik o da avukatti. Kadin bunu hafta sonu kafelere çağiriyordu güya davayi konuşacaklar yemekler yiyorlardi ben olaya el attim adamla kavga ettik. Instagramdan sildirdim hemen mesaj atti beni niye sildin diye. Yuhhh o kadar takip ediyor adami. Ve bu kadin ilkokul mezunu çocuklu kadin. Çocuklarini başkasina emanet edip edip erkeklerle buluşuyor. Parali zannettiği adami bulunca da zamk gibi yapışıyorlar
Soran11 ay@Bettterböcek kadın paralı degılse pekı nasıl yedırıp ıcırıp gezdırıyor ılkokul mezunu dıyorsun saka gıbı bu avukat cocuk bana dedıkı ıstersen evlenmeden de yaparız cocuk 3 tane herseyınızı karsılarım bakaarım sıze yok dedım babasız cocukmu buyutucem hemde eskıden berı tanıdım bır cocuk bu capkınlar parayı gorunce degısıyorlar
- 11 ay
Hesabi kadın mı ödüyor saniyorsun? Bir yemek bir kahve içiyorlar adam kadini eve götürüp beceriyor. Kadın zevkten dört köşe. Ondan sonra dava için avukatlik ücreti ödemiyor. Adamin da bu zararı oluyor 😂
Soran11 ay@Bettterböcek kız senın sevgılın bunları yaptı hala onla sevgılımısın :) pekı doktorlar neden bosanıyor genelde neler yapıyorlar
- 11 ay
Ben taa o zaman terkettim ne sevgilisi. Doktorları anlattim çok çapkinlar, egolular , geçimsiz ve benciller. Boşanan ne kadar doktor tanidiysam hepsi aldatmiş. Hatta bir doktor kadin vardi çok güzel sarişin estetikli de onu bile kocasi aldatmiş hem de sekreterle. Kadin da aristokrat bir ailenin kizi çok zengin kaç tane villasi var. Bana hatta bodrumdaki villasini yazin kullanayim diye anahtar verecekti ben istemedim tatil planimiz başkaydı. Hem de elin evi boş ver emanet evde rahat kalamam
Soran11 ay@Bettterböcek pekı neden gecımsızler ılıskıde neler yapmıslar mesela yanı eslerı cok guzelde olsa zengınde olsa aldatıyorlar dıyorsun pekı eslerı kadınlar ne ıs yapıyorlar genelde
- 11 ay
Doktor , öğretmen , ev hanimi falan oluyorlar genelde. Favorileri doktor ve öğretmen. Hemşirelerle aşna fişneleri çok ama pek evlenmiyorlar. Boşanan doktorlar %99 ihtimalle evlenmiyor bir daha. Kadını oyalayip beraber yaşiyorlar. 6 yildir beraber yaşayani biliyorum adam bide çirkin. Hiç cömert doktor görmedim. Bi tane gördüm o da çok dindar bir adam karisi ev hanimi 4 çocuğu var. Adam 5 vakit nanaz kiliyor kizları hafiz. O adam çok cömertti. Karisina araba almişti. Ama karisi da öyle güzel ki artis gibi çok da iyi huylu. Başka da cömerti görmedim. Haa aklima geldi bir ünlü doktorla bir oyuncu kadinin evliliği vardi boşandilar medyada rezalet oldu. Adam çok cirkin ve 30 yaş buyük. Kadin çok güzel. Adamla evleniyorlar kadin adamin cimriliği yüzünden boşaniyor ve mahkeme kadina hiç tazminat ödenedi hatta kadinjn adama tazminat ödemesine karar verdi. Parasi için evlenilmiş diye. Kadina kredi karti vermiş 3 kuruş limitli kadin alişveriş bile yapamiuormuş kendi parasini harciyormuş sinirden delirmiş
Soran11 ay@Bettterböcek o ev hanımı cocuklu guzel bır aıleymıs ınanclı esıde guzel neden bosandılar pekı onlar evet bosanan doktorlar genelde beraber yasıyorlarmıs evlenmıyorlarmıss ee cocuk nasıl yapılacak evlenmeden aıle kurmadan cocuk olur mu hıc
- 11 ay
Çocuk da yapar bunlar ahlak yok ki
Soran11 ay@Bettterböcek yapar valla doktorlar hep yoksul aıleden gelıyor bunun babası pazarcıymıs dusun yanı yoksullukta okumus anadoludan ıstanbula gelmıs doktor olmus
- 11 ay
6 yildir beraber yaşayan çift taniyorum adam doktor kadin avukat. Kadin evlilik istiyor adam evlenmiyor. Boşanmiş adam zaten. gittiği yere kadar
Soran11 ay@Bettterböcek bunlada bosanırsam nafaka verıcem dıyordur evlenmıyordur eskı karısıda nafaka alıyordur kesın ben ıstemem oyle yıllarca benı oyalayacak ben cocuk ısteyecegım ama evlı olmadımız ıcın yapamayacagız
Gizli Üye(25-29)11 ayBen evlenmem tabi bu benim düşüncem hakim, savcı, doktor, avukat olması bişey değiştirmez erkek kadında işine ve statüsüne bakmaz ki kadında bunlara çekilmez erkek.
10 Yorumla
11 ayNeden olmasın. Boşanan insanlar 2. sınıf kişilermi oluyor. Ben bekarım tabiki dul ya da boşanmış biri ile gayet normal şekilde evlenebilirim. Evlilik nasıl normalse boşanmakta normal bir durum.
10 YorumlaMesleği şuyu buyu ne farkeder ki, sevdiysek, uyum yakaladıysak gerisinin çok önemi yok. Kimse boşanacağım diye evlenmez ve hiç bir kimse asla boşanmam diyemez.
00 Yorumla
11 ay40küsür yaşına gelmiş evlenmemiş. Boşanmış biriyle evlenirse adam için ödülmüş. Yorum yapınca zoruna gitti 40 yaş üstü hiç evlenmemiş erkeği nereden bulacak çok merak ediyorum 🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayKarşıma böyle bir fırsat çıkmıştı adam yaşça da büyüktü ve inanılmaz zengindi yapmadım annemle de konuşmuştum o zamanlar birbirinizi anlamakta güçlük çekersiniz demişti yapmamıştım 👍👍
00 Yorumla
11 ayHayır kesinlikle evlenmezdim benden önce evlenip boşanmış biri her türlü sorunludur boşanmada haklı taraf olsa bile boşancağı biriyle evlenen birisiyle evlenmem çünkü düzgün bir eş de seçememiş demektir yani ya bu konuları dikkate almıyodur ya da a*maktır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayBoşanmış biriyle evlenmekte bir mahsur yok. Sadece bazı insanlar ileride kendileri çocuk düşündükleri için çocuklu bir adam ya da kadınla birlikte olmak istemeyebilirler.
00 Yorumla
11 ayAşkın yaşı, durumu, geçmişi yok bence! Eğer karşındaki kişiyle gerçekten birbirinizi anlıyor, seviyor ve geleceğe dair güzel hayaller kurabiliyorsanız, boşanmış olması hiç problem değil. Doktor olması da bir artı bence, sonuçta sağlığın önemli! Kendine güveniyorsan ve onu seviyorsan, kalbinin sesini dinle derim! Ne dersin, aşk her engeli aşar mı?
03 Yorumla- 11 ay
Vay be sen ne burcusun?
- 11 ay
@Zamanın_izinde yay
- 11 ay
Hımm
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır evlenmek istemem olabildiğince her konuda denk eşit şartlara sahip olmak istiyorum… maddi manevi standartlarımı korumak… aklıma kalbime sinmesi… aynı heyecanları aynı ilkleri yaşamayı…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
11 ayKarşımdaki kişinin evlenmiş boşanmış olmasına bakmıyorum veya çocuğu olmasına da.
Baktığım tek şey duygusal ve bilişsel uyum noktalarımızın buluşması.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 11 ayKac aydır soruyorsun sıkıldım senden artık. Yaşın kucukte degil insanda biraz akıl olur, evlen de seni de 🦄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Neden boşandığı çok önemli bu konuda ve eski eşi de önemli çünkü rahatsız edebilir. Evleneceğimi düşünmüyorum.
00 Yorumla
11 ayDuygusal olarak ne hissettigime bağlı güven sevgi saygı sadakat olursa bide begenirsem geçmişi gözümde asla görünmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
11 aymesleği ne olursa olsun tercih etmezdim sanırım
10 Yorumla
11 ayAvantajları var tabi çocuk yok mesleği iyi ama onu taşıyacak erkek lazım onun da kariyeri olmalı yoksa erkek ezilirse ilişki zor yürür
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. hiç evlenmedim evlenmiş ayrılmış biriyle kendimi ödüllendirmem
12 Yorumla- 11 ay
Haklısın yaş doğruysa ödüllendirme olur senin yaşıtlarda bekarlar mezar yeri bakıyor 😂
- 11 ay
@yalnizbiri01 o sizi hiç ilgilendirmez sizin gibi ahlaksız dolu ortalık
11 ayMeslek kısmının bende etkisi yok.
Yaşıma bağlı, genç olsam BELKİ. Şu an bekar olsam daha yüksek ihtimal.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
11 ayMesleğine s.. okayım, seviyorsam evlenirdim tabii ki, niye meslek belirtme ihtiyacı duydun onu da anlamadım?
02 Yorumla- 11 ay
bana mesaj atar mısınız rica etsem. ben atamıyorum danışmak istediğim bir şey var ve insanları yargılamayan birisiniz belli ki görüşünüze ihtiyacım var
- 11 ay
@mmockingbirdd Beni takibe al tamam.
Hep ayrıntılara takılıyorsunuz. Çok yazık. Önemli olan evlenmiş boşanmış olması mı? İnsan olsun, kalbi emiz olsun, seni sevsin. Gerisi hikaye.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
11 ayBence bir bak tanı derim çocuğu yoksa bende olsam bı düşünürdüm iyi biriyse ve gönlüne hoş geldiyse neden olmasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayYani bilmiyorum ama olabilir çocuğu olmaması şartıyla çünkü çocuk demek eski eş ile sürekli irtibat halinde olmak demek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayNeden bosandigina bakarim? O kadini bulur bir sekilde onunla da konusurdum tek tarafli dinlememek lazim. Olur da dedigim gibi nedeni ne bana ters bir seyse ugrasmazdim bile. Ama ikinci eşler daha cok el ustunde tutulur bu da bir gercek. Kac yillik evli kalmislar
04 Yorumla
Soran11 ay7 sene aldatmıs
Cevap sahibi11 ayKadin mi aldatmis adam mi
Soran11 ayadam
Cevap sahibi11 ay7 yillik eşini aldatan seni de aldatir kani bozukmus demek ki. Hatta eminim yedekte bir sevgilisi daha vardir
11 ayKarşında öyle biri varsa mesleği de senin için önemliyse, diğer kriterlerde de çok iyi uyuşuyorsanız neden olmasın?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evlenirdim, geçmişi önemli olmuyor fazla bu durumlarda, önemli olan duyulan duygular ve karşılıklı olması. Birde birbirini anlamak tabi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
11 ayDetayda belirttiğin gibi biri karşıma çıksa kaçırmazdım. Yalnız doktor birinin kabul etme ihtimaliyle o seçenek daha zor. 😁
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Evlenirdim. Hatta yalan yok tecrübelerinden dolayı ilişki içerisinde daha tutarlı ve isabetli kararlar alabileceğini düşünüyorum.
00 Yorumla
11 ayBen meslek olarak değil karakter olarak bakarım. Karakter iyiyse ve enerji sevgi hissedersem evlenirdim.
00 Yorumla
11 ayEvlenip boşanmış biri olarak söylüyorum. Aklı başında, ne istediğini bilen, dürüst, güvenilir, merhametli biriyse evlenirim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayBu konu başlığı 20 gündür açılıyor ama henüz karar veremediniz önemli olan kafaların uyuşması
00 Yorumla Doktor da olsa hakim de olsa savcı da olsa fark etmez net bir şekilde hayır bir de sen adamın mesleğiyle parasıyla mı evleniyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
11 ayŞimdi olmasa bile ilerleyen süreçte çocuk problem olur
02 Yorumla
Soran11 aycocugu yok
- 11 ay
Pardon yanlış okumuşum çocuğu yoksa ve iyi anlaşıyorsan olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. evlenirdim ama bizden geçti doktor olması çok da önemli değil maddiyatımız var ALLAHa hamd olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayMesleğinden banane insan evladiysa neden olmasın ayıp mi
10 Yorumla
11 ayBu tür şeylere takılmıyorum. Önemli olan iyi bir insan olması.
10 Yorumla
11 ayErkek için zor bu. Bu ülkede erkek anası denen bir gerçek var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
11 ayİşte bu iyice düşünüp öyle tartmak gerek sonra karar vermek lazım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayKarakteri ve kişiliği olarak uyum yakaladıysam gayet tabii evlenirdim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Anlaşıldığımı hissetsem ve birlikte paylaştıklarımızdan zevk alsam yeterli. Gerisi lafı güzaf
00 Yorumla- Devamını Gör (246)
Devamını Gör(291)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem